Şimdi Ara

LCD Monitör Bilgisayar ve Ps3 İçin(LG W2486L Full HD LED Monitör Alıcam Herkese Teşekkürler ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enn__

dostum ben 22" kullanıyorum.. memnunum, teknik özelliklerinden çok anlamam ama şu kadarını söyleyebilirim ki yanlardan bakınca kararma falan olmuyor (bazıları böyle yazıyor çünkü), renkleri için otomatik ayarlar var ama kendi ayarlarını yaparak kullanacaksındır zaten ve ben biraz kurcalayıp kendi ayarımla mükemmel sonuç aldım, siyah renk de çok canlı .. bi de 22" lik model olmasına karşın 1080p olarak görüntü alabiliyorum.. bunu ben de anlamadım.. bazı yerlerde 1680*1050 bazıları 1680*1080 yazmış.. nedir ne değildir teknik olarak daha iyi açıklayacak arkadaşlar vardır ama ben 22" den dediğim gibi 1080p görüntü alabiliyorum .. tabi senin tercihin kesinlikle 24" olsun o da zaten full hd.. bunun dışında sanırım elektrik tüketimi de led sayesinde diğer monitörlere göre daha az.. başka bir artı bu.. monitör çok ince, tasarımı çok güzel.. yalnız alırken ölü piksel testinden sonra dokunmatik tuşların hepsini kontrol et, her tuşun çalıştığından emin ol ben mağazada (vatan) bi tanesinde sorun olduğunu görmüştüm yani dikkat etmesen küçük bi durum için sonra başın ağrır.. monitörde 2 hdmı, 1 dvı, 1 d-sub girişi var.. kulaklık çıkışından ses alabiliyorsun.. ben de müzik setine bağlı çok iyi ses alabiliyorum.. başka bir şey; monitörü 'çok fazla' yukarı aşağı kaldırıp eğemiyorsun.. kullanacağın masa, sehpa vs nasıl bilemiyorum ama bu özellik sana lazımsa bu benim gördüğüm tek eksi yan.. ha bana herhangi bi zararı olmadı.. kısaca monitör çok iyi, buna mağazada bi göz atmadan başka bir monitörde karar kılma derim..

Bahsettiğiniz monitör hangisi anlayamadım

• lg w2286l ... şimdi vatana baktım 24" olan worldcard'a 6 taksit 556 tl kampanya var ve vatancard'a diğer kartlarla 580-590tl civarına geliyor.. dediğim gibi 550-600-650 civarı bi bütçem var diyosan, iyi seçim olur.. bu arada 22" i de kampanyayla 460'civarına düşmüş çok çok iyi.. onu da düşünebilirsn çünkü gerçekten çok iyi.. hem kalan 100-130 lirayı başka bişeyde kullanırsın.. ama eğer ben bu parayı sadece monitöre ayırdım diyosan 24" lg w2486l..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wander_ -- 30 Haziran 2010; 14:53:23 >
  • Şimdi babam alacağı için en iyisini alayım 24" olan çünkü geriye para kalsa ben harcamıycam
  • o zaman LG W2486L .. güzel monitör pişman olmayacaksın.. bu arada monitör almayı düşünen arkadaşlar için de 22" olan LG W2286L nin fiyatı 460'a düşmüş, onu da öneririm.. 400-450tl civarına düşünenler varsa bu monitörü de seçenekler arasına alsınlar
  • LG W2486L,bu monitörü Vatan a ilk geldiği zaman almıştım,performansından hiç memnun kalmamıştım..Özellikle ekranın kenarlarında ışık hüzmeleri oluşuyor ve karanlık sahnelerde çok sinir bozucu oluyor bu durum..Backlight Bleeding deniyor sanırım bu soruna ve inanın karanlık sahnelerde berbat görünüyor.Kaç tanesine baktıysam çoğunda bu sorunla karşılaştım LG W2486L serisinde..

LCD Monitör Bilgisayar ve Ps3 İçin(LG W2486L Full HD LED Monitör Alıcam Herkese Teşekkürler )

• Resim bu monitöre ait değil arkadaşlar,memnun kalmayınca monitörü elimden çıkardım.. Backlight Bleeding sorununu temsilen bu resmi koydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Resim bu monitöre ait değil arkadaşlar,memnun kalmayınca monitörü elimden çıkardım.. Backlight Bleeding sorununu temsilen bu resmi koydum..

ben çok ta sorun edecek bir problem göremedim ama herkesin bakış açısı farklı
  • LG den uzak durun samsung alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

Bende alıcam alalım barış bence

valla kart olsa hemen alıcam bende ama kart yok malesef bakalım elimdeki samsung t190'nı çıkartayım perşembe-cuma günü felan onu almaya gelecek birisi onu alcak sonrasında bende herhalde birazda para ayarlayıp biriktirip birtane daha monitör alırım oda bu monitör olur.. ben bi disbritör firmalara fiyat sorayım bakayım ellerinde varmı

@Origami Killer

LG W2261VP-PF kullanıyorum çokta memnun'um aslına bakarsan monitör olarak samsung'ta sorun yaşadım sevmedim monitörlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 30 Haziran 2010; 15:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

LG den uzak durun samsung alın

nedenini belirtseydin keşke bence lg çok çok iyi monitörler üretiyor ama bu samsung alın lgden uzak durun diye neden dediğini anlamadım
  • Alacağım monitör çok iyi mesela izledim videolarını niye uzak duralım LG'den
  • samsung un bi garantisi kötü lg nasıl bilmiyorum ama

tek ---- samsungun garantisi
  • O zaman bilmediğin şey hakkında fazla yorumda bulunma alcak kişileri yanlış teşvik etme yaklaşmayın falan diye sırf post sayım artsın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

O zaman bilmediğin şey hakkında fazla yorumda bulunma alcak kişileri yanlış teşvik etme yaklaşmayın falan diye sırf post sayım artsın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

LG den uzak durun samsung alın

ve bir de sonra "samsung un bi garantisi kötü lg nasıl bilmiyorum ama" demişsin.. ne dediğini sen de bilmiyosun sanırım.. çok da önemli değil elin markalarını ne savunacam burda ama yine de yazarken biraz daha dikkatli olun.. sizin kendini bilmez şekilde yazdıklarınızı ciddiye alıp kötü seçim yapacak arkadaşlar olabilir..
  • tartısma cıkaracak sozler kullanmadan baslıgın devamlılık suresını uzatın ıstersenız yoksa tartısma cıktıgı an baslık kılıtlenır bılgınıze..

lg nın garantısı samsung a gore ıyı sıkayet oranı samsung a gore az zaten servıse bakan LG TURKIYE
  • lg philps kendi panellerini üreten firmalar saçmasapan msjlarla kafa karıştırmayın
    markaya bağlı kalmadan ihtiyacınız doğrultusunda karar verin.
  • Arkadaşlar konuyu saptırmayalım kararsız kaldım hangi monitörü alayım
  • benım sana dıyecegım lg yı alacaksan eger o fıyata daha ıyısını alabılırsın
    tv out secenegı olan butun monıtorlerde hdmı dan baglarsan net goruntuyu alırsın fakat tv out secenegı olmayan bır monıtor ıle aynı goruntuyu alamazsın tabı bu farkı ınceleyerek gorebılırsın eger grafıklerde dataylara onem verıyorsan normalde hıcbır fark goremessın tv out cıkısı olan monıtorlerde dvı dan baglanamanı onerırım eger alacaksan cunku daha ıyı goruntu alırsın hdmı a gore

bu yazdıklarımlar ılgılı forumda bır baslık vardı arastırırsan belkı bulabılırsın kaldırılmadıysa
  • Yani şimdi LCD Full HD monitör alırsam DVI HDMI'dan daha mı iyi görüntü verir ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.