monıtorde tv out cıkısı varsa cunku bu cıkıs goruntu sınyalını azaltıyor tamam ama cok degıl dedım ya farkı ancak gozun hd goruntulere asına olacak yada dıbıne gırıp ınceleyeceksın ancak o zaman anlayabılırsın zaten tv ızlemeyeceksen tv out cıkısının bır alternatıfı yok sadece oyun pc ıcın kullanacaksan normal al gıtsın derım
forumda bu hakkında yazı yazan arkadaslar zaten dvı dan baglarsanız daha ıyı goruntu alırsınız falan dıye yazmıslardı
Hmm..Tamam anladım ben sırf oyun oynayıp bilgisayar kullanacağım için normal alayım :)
quote:
Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
Hmm..Tamam anladım ben sırf oyun oynayıp bilgisayar kullanacağım için normal alayım :)
bencede en mantıklısı
Ya bu LG'yi alacağım yada almaya gittiğimde satıcıdan yardım isticem :)
sana tek tavsiyem şu saatten sonra 16:10 monitör alma
16:10 nun nesı kotu kı?
Bende samsung'un 22" lik 2233BW modelinden kullanıyorum 16:10 olmasının dezavantajı görüntü ekrana tam olarak oturmuyor kenarlardan kesiliyor.Nerdeyse şu ana kadar hiçbir oyunda eksikliğini hissetmedim ama normal 16:9 monitörde bu fark görülünce biraz sıkıntı yapabiliyor.Arkadaşın kafası karışmasın ama yeni monitörlerde artık bunun için menüde seçenek koyuyorlar görüntü ekrana tam olarak oturuyor
LG W2486L Full HD LED Monitör alacağım kesinleşti hata imzama bile ekledim,herkese çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
LG W2486L Full HD LED Monitör alacağım kesinleşti hata imzama bile ekledim,herkese çok teşekkür ederim
hayırlı olsun inşallah darısı bana alınca yaz da buraya alalım monitör hakkındaki fikirlerini ve ps3 te oyun oynarken resimde ekle
Eklicem eklicem hepsini detaylı inceleme koycam
LG W2486L Full HD LED Monitör aldım bugun xbox360 bağladım fakat pek memnun degılım gerı vermeyı dusunuyorum. xbox 360 ı hdm dan bagladım oyunlarda sankı antı analısıng yok cok net bı goruntu vermedı monitör bunun nedenı ne olabılır ark lar sızce? kablodan kaynaklı olabılırmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme