Şimdi Ara

Lcd monitör güç beslemesi ve kapasitör şişmesi. (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parça bu. Nerden bulabilirim yada elinde olan varmıdır acaba. Birde kapasitör şişmesi olabilirmiş sanırım kapasitörlerin şiştiğini nerden anlarım. Bendekilerin üstü hafif bombeli, görseli netten buldum benim ki değil yani.

Lcd monitör güç beslemesi ve kapasitör şişmesi. (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Haziran 2014; 17:21:53 >

• Sağ üstteki silindir şeklindekiler kapasitör oluyor, eger onlar bombelenmisşe şişme olabilir. uF degerlerıne dikkat ederek yenisini satın alıp değiştirebilirisiniz. Herhangi bir bilgisayarcı düzeltebilir sorununuzu diye düşünüyorum
  • havayikoklayanadam kullanıcısına yanıt
    aldım onları bu gün birazdan havyayla değiştiricem. Fakat kapasötrlerden birini yanlış koymuş elektirikçi 470f 25v yerine 470f 40v ve 16 koymuş, sadece birini bu aldığım farklı değerdekilerden biriyle değiştirsem olurmu. Yada hiç değiştirmesem onu bombe kalsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Haziran 2014; 15:39:30 >
  • Tamamdır değiştirdim kondansitörleri ve mutlu son. Bi tane yanlış aldığım kondansetöre dokunmadım ama genede çalıştı monitör. Resim mezunu adamım kazıklanmıcaz diye yaptığımız işlere bak.

Deneyeceklere UYARI: Mutlaka iletken olmayan bir eldivenle yapın işlemi, Zira fişi çekili olduğu halde güç besleme kartından çok fena çarpıldım, ve kartı yere fırlattım allahtan bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Haziran 2014; 17:23:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.