Ben 19" LCD monitor almayı planlıyorum. İnternette dolaşırken LG ve samsung monitorlarda kararsız kaldım.
Samsung modeli : 19" SAMSUNG 940BW 495 YTL (4ms) LG modeli : 19" L1950SQ-SN 454 YTL (8ms)
Bunlardan hangisini tercih edeyim. Birde bu WIDESCREEN nedir. Bu konuda detaylıbir bilgi verirseniz sevinirim.
wide screen, geniş ekran dediğimiz tiptir. Tam ölçülerini bilmiyorum ama gidip bir mağazada görürsen daha iyi olur. Ama normal ekrana göre daha küçük gibi geldi bana.. Ben de bir akrabaya LG 1940BQC aldım. 1950 ile teknik özellikleri aynı gibi hemen hemen. 8 ms. tepki süresi var. Estetik olarak kesinlikle çok daha güzel. Ayrıca aldığım yerde 1950 için piksel garantisi yokken, 1940 BQC için piksel garantisi vardı. Buna karşılık 315$+KDV ile fiyatı biraz daha yüksek tabii ki. Bence tek eksisi dvi girişinin olmaması.
ben de upgrade yapıcam monitor düşünüyorum ama 1:20.1 inch ve üstü widescreen olmalı artık 4:3 monitorleri alan pek kalmadı dışarda..Niye çünkü HD için 1920x1200 en iyi çözünürlük..genelde 1680x1050 çözünürlük var aman dikkat..tabii para olcak 24 inch alacaksın .. 2:TN panel en son tercihim SPS İlk ve MVA ikinci tercih. 3:Tepki süresi 8 ms olmalı 4:DVI bağlantısı ve hatta HDMI olmalı..Bu yeni birşey ama bakıyorum anakartlarda ekran kartlarında ve monitörlerde yavaş yavaş isteniyor..Buna PS3 takmak var...
ben de upgrade yapıcam monitor düşünüyorum ama 1:20.1 inch ve üstü widescreen olmalı artık 4:3 monitorleri alan pek kalmadı dışarda..Niye çünkü HD için 1920x1200 en iyi çözünürlük..genelde 1680x1050 çözünürlük var aman dikkat..tabii para olcak 24 inch alacaksın .. 2:TN panel en son tercihim SPS İlk ve MVA ikinci tercih. 3:Tepki süresi 8 ms olmalı 4:DVI bağlantısı ve hatta HDMI olmalı..Bu yeni birşey ama bakıyorum anakartlarda ekran kartlarında ve monitörlerde yavaş yavaş isteniyor..Buna PS3 takmak var...
iyi güzel diyon hatta benim hayalimi anlatıyosunda bu tarz ürünler daha yok yalnızca benq bi model çıkardı o da 900$ türkiyede kaç para olur sen düşün artık
bu nedenle 20" ,tn panelli, dvi lı ,1680x1050 çözünürlükte bu aralarda gayet uygun fiyatlı (400$ civarı) bişey almak gayet mantıklı