Şimdi Ara

lcd monitöre darbe geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abim ile yaptığımız bir kavgada abimin kafama gelmesi umuduyla ttığı bir parça lcd monitörüme çarptı ve ekranın sağ alt köşesinden yaklaşık 20 X 8 cm lik bir bölümünü kullanamıyorum... 17 inç ekran philips monitör benimkisi ne yapmalıyım kendi halledeceğim bi durum olabilir mi? tamire versem tahmini kaça patlar lütfeeen yardım :(

• O Monitor için fazla ümitlenme.
  • O Monitörden Umudu Kes Monitörünün Pixel leri patlamışş yapıcak bişi yoq yenisini almaktan başka yeni Aldıgın Lcd Ye Gözün Gibi Bakarsın Artık
  • garntısı varsa garantıye ver yoksa b yapacak bıısı yenısı için hayırlı olsunnd erım ve oyle kullanmaya devam ett
  • garanti ona bişi yapmaz sonuçta kullanıcı hatası olduğu açık olarak belli. Yenisini alacak yada öyle kullanacak.
  • bazı firmalar 1 yıl boyunca ölü pixel garantisi veriyor bildğim kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

bazı firmalar 1 yıl boyunca ölü pixel garantisi veriyor bildğim kadarıyla.

Evet Philips bu garantiyi veriyor ama bu arkadaşların kavga esnasında olan bir sorunu olmuş. garanti kapsamına alacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya böle gök kuşağı gibi oldu o kısım bişiyi değişmez mi ??
  • Yapabileceğin bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Pikseller zarar görmüş....Garanti kapsamına da girmez; çünkü kullanıcı hatası ve söz konusu birkaç tane ölü piksel değil, binlerce zara görmüş piksel...

Tamire vermek de pek mantıklı değil, çünkü panelin değişmesi gerekiyor; oldukça pahalı tutar...

Yapılabilecek en iyi şey, hazır LCD fiyatları düşmüş ve teknik özellikleri gelişmişken, 19-22'' gibi daha büyük bir monitör alıp, sonrasında gözün gibi bakmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: paradoxmann

ya böle gök kuşağı gibi oldu o kısım bişiyi değişmez mi ??

Bütün o, pasta gibi dilim dilim değişmez. En iyisi yeni bir tane almak ve bu gibi durumlar için ön paneli saydam zırhla kaplamak. Şaka tabi, yok öyle bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: paradoxmann

ya böle gök kuşağı gibi oldu o kısım bişiyi değişmez mi ??

Bütün o, pasta gibi dilim dilim değişmez. En iyisi yeni bir tane almak ve bu gibi durumlar için ön paneli saydam zırhla kaplamak. Şaka tabi, yok öyle bir şey...

Algol yine yaptın esprini. Zırh yerine çocuklara akıllı olun desene. Bir notebook en az 1000 usd.

Hala Türkiye'de okula gidemeyen, işsizlikle boğuşan bir toplum var. Madem notebook var, arkadaş yenisini alsın.

Geyik soruları kafamı bozuyor.

• Kusura bakma Gürcan abi; oluyor arada işte böyle.
  • Rica ederim kardeşim. Yine de sen devam et. Hayırlı bayramlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.