Şimdi Ara

lcd monitörleri duvara monte etmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 yıl önce samsung 940bw widescreen lcd monitör aldım ve bilgisayar masamda kullanıyorum. Ancak ben bu monitörü duvara monte etmek istiyorum.
    Bunun için hepsiburada da biraz araştırma yaptım ve 19ytl ye bir universal aparat buldum. ama ben izmirde oturuyorum ve izmirden almam lazım bu aparatı.
    19' lcd kullananlar özellikle 940bw kullanıpta duvara monte etmiş arkadaşlara sorum olacak. atıyorum 17-22' lcd monitörler için universal monte aparatı görüyorum. bunu alsam benim monitörüm geniş ekran oldugu için bir sıkıntı çekermiyim? bu aparatları tavsiye edermisiniz yoksa samsung un kendi monitörleri için özel ürettiği aparatlar varmıdır ben bunları izmirde nerde bulabilirim bi ara vatanda vardı ama çok pahalıydı ve ben ucuz bir aparat istiyorum 20ytl civarında ama sanırım bunlar sabit durucak sağa sola yada yukarı aşağıya oynamıcakmı? bu aparatlarla ilgili hiçbir bilgim yok nasıl birşeye benzediklerinide hatırlamıyorum :D kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.