Şimdi Ara

Lcd monitörüm açıldıktan hemen 2 saniye sonra kapanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
62.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorun bende de var. acaba siz nasıl yaptırdınız ve miktar olarak ne kadar aldılar?
  • besleme kartını tamir ettiler 40 TL tuttu on numarada oldu çok memnunum.
  • teşekkür ettim,

içini 75 liraya açarız dediler, aynı şekilde besleme kartını halledip verdiler. monitör camının arka panelinde çok da belli olmasa da parmak izleri ve ufak lekeler kalmış, geri götürüp uğraşmak istemedim servisin eline düşmeye gör. konuyu yukarıya taşıdım ama belki bu durumdan muzdarip olup güncel fiyatı öğrenmek isteyenler vardır. kolay gelsin
  • kardeşi onun sorunu diyotlarda diyotlar patlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu sorun aynısı bendede var çok ayar olduğum bi konu açıyorum ve 3 5 sn sonra geri kendi kapanıyor ama kapandığı halde ışığı sarı yanıyor bunun sebebi nedir tahminime göre artık monitörüm emekli olmuş gibi geldi 6 snedir kullanıyorum

ekran kartını kontrol et

şu anda evde 107 ekran ile bağlanıyorum ekran kartı sorunsuz vga hdmi dönüşümlü kablo ile süper gösteriyo sorun %100 ekranda ekran açıldığı ile kapandığın çok az bi miktarda ses geliyo cıp cıp diye

bios pilini çıkar,biraz bekle olmazsa parçaları çıkarıp temizle.

siz genelde boyle düzeltiyormusunuz hocam ? iş yarıyorsa bizde bir yanlışlık var :)

• Arkadaşlar merhaba;

Benq EW2740 bu monitörü yeni aldım. Bu arada yıllardır modcuyum driver güncelle, kablo değiş gibi çözüm önerilerinde bulunmamanızı rica ederim :)

Sorun şu. PC açıyorum ardın monitörü açıyorum ekrana benq logosu gelip 1-2sn sonra monitör tüm gücü kesiyor ve kesinlikle üzerinde dokunmatik tuşlar çalışmıyor hiç tepki yok
    monitörün fişe takılan güç prizini çıkartıp bekliyorum ardından yine takıyorum ve kesinlikle tepki vermiyor düğmeler çalışmıyor. Monitörün arka tarafındaki güç girişini çıkartıp takınca monitör düzeliyor.
    BU kısma hiç aklım ermedi yani priz çıkartıp takınca monitörü açamıyorum ama monitör arkasındaki adaptörden gelen güç jak'ını çıkartıp takınca düzeliyor ve bir daha gitmiyor taki monitörü kapayıp yarın açıncaya kadar.

Yabancı forumlar dahil araştırdım kimsede böyle bir sorun bulamadım. Sadece 2008 yılında birinin başına gelmiş ama kimse cevap yazmamış. Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• Aynı sorun bende de var servisle konuşacağım olay nedir acaba model aynı sorun aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben PS4 e takıyorum

• Asus lcd monitör aynı sorundan muzdaripim

• guncel cvp verelim besleme katında sıkıntı oluyor led monitörlerde mosfet yada kondansatör arızası florasan olanlardada genelde kondansaör olursada voltaj yukseltici trafoda arıza oluyor maksımum parça 20 tl usrunu el emeği alıyorlar fazal para vermeyın
  • benimkide acılıyor 2 sn bekliyor kapanıo elektirik gidio işık sönmnüo kapatıp acıyorum bi süre böle 20 dk sonra falan tamamen gelio hiç gitmio
  • Merhaba
    Lcd monitorlerde (Led Modeller Haric) Power tuşuna basıldığında görüntünün bir süre belirip gidiyor tekrar power tuşuna bastığınızda aynı işlem tekrarlanıyor ise monitorünüzde alt ve üst kısmında bulunan florasanlardan 1 veya 2 si arızalıdır.. değişim gereklidir...
    Fakat power butona bastığınızda görüntü gelip gidiyor bu işlemi bir kaç kez tekrarladığınızda görüntü gelir ve kaybolmuyorsa inverter devrede bir arızanız var. her iki arıza için bir teknik servisten yardım almak durumundasınız..

Kolay gelsin..
  • sorun monitorde lambalar ucmussa boyle yapar.
  • lcd nin güç devresinde sorun olmuş. garantisi yoksa, elektronikçi işi yapanlar genelde bunu tamir edebilirler. çok ciddi bir sorun olmadığı içinde çok pahallıya çıkmaz ve yaptırmaya değer bir sorundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba çok ilginç bendede auto cad açık iken ilk başlarda nadiren gidip geliyor bir süre sonra gelip gitme duruyor. ama internet sayfası açık iken görüntü sürekli gelip gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.