Şimdi Ara

LCD panellerin duvara monte edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu sanırsam bi çok kişinin çok düşündüğü yapmak istediği fakat fazla bilgisi olmadığından kalkışamadığı bi olay...
    Bende 42xv505 sahibiyim ve tv mi duvara monte etmek istiyorum aklımda bi kaç fikir var fakat bilgi paylaştıkça artacağından sizleinde fikirlerini öğrenmek istiyorum...Vereceğiniz fikirlere şimdiden teşekkür ederim...

Bayramınızda mübarek olsun...

• Hocam ilk önce toshibanın servisini ara ve askı aparatı satıp satmadıklarını ve duvara asma işlemi için kaç lira talep ettiklerini öğren. Akı aparatları normalde 30-50 YTL civarına bulunabiliyor 40-42" için. Asma ücreti de yine o civarlarda 30-50 YTL normal ücretidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle1980

Arkadaşlar bu konu sanırsam bi çok kişinin çok düşündüğü yapmak istediği fakat fazla bilgisi olmadığından kalkışamadığı bi olay...
    Bende 42xv505 sahibiyim ve tv mi duvara monte etmek istiyorum aklımda bi kaç fikir var fakat bilgi paylaştıkça artacağından sizleinde fikirlerini öğrenmek istiyorum...Vereceğiniz fikirlere şimdiden teşekkür ederim...

Bayramınızda mübarek olsun...

şayet bu tür şeylere eliniz yatkınsa,40-50ytl gibi bir askı aparatı alıp,kendiniz asabilirsiniz,(ben 50ytlye askı aparatı aldım-su terazisi ve metre ile,40kglik plazmayı 2yıl önce astım,bomba gibide oldu,yine 2-3 arkadaşın panellerini ben monte ettim)yani çokta zor bi iş değil.............
    ama tahmin ediyorum,bu soruyu buraya taşıdığınıza göre pek anladığınız işler değil,
    servisi arayın(tabii işlerini ne derece iyi yapıp yapmadıklarını bilemiyorum,ülkemizdeki birçok esnaf bi halttan anlamaz)sizede 17-18 yaşında iki çocuk gönderip,ortalığı delik deşik edebilirler....
    şu an istbilişimde 4milyara,mediamarktta 5milyara satılıan,46 x3500lcdye sony bayisi nakitte 9 taksitle 11 milyar istedi,yani allahsızlık kitapsızlık diz boyu........
    bunları şunun için söylüyorum,çağırırsın servisi,2 tane çakal gelir,evin altını üstüne getirir hem yaptıkları bi şeye benzemez birde para elır gider,o sebeple iyi araştır..eskşeirde olsan ben gelir 2saatte hallederdim,
    servis çağırırsanda başında bekle mutlaka..
    saygılarımla...

• duvara monte edeceksenız oncelıkle 25-30 kıloluk bir yuk binecegini unutmayın.normal dubel ve vidayla asmayın.celık dubellerle montaj yapılmalı şahsen ben servisten cok iyi bir ustayı tavsiye ederim cunki duvarda kullanılan malzeme cok önemli yeni binaların ic dolguları dikkate alınmalı kesinlikle gucelnedılırmıs kopukle videlar sabıtlenmelı.ozellıkle cocuk olan vede butur montajlar cok onemlı unutmayalım urune yapıla temızlıklerde acıp kapama butonu kullanıldıgında urunde ıster ıstemez oynamalar mevsım donusumlerınde yaz kıs duvarların bellı genlesmelere maruz kaldıgını var saymak lazım.
    belkı dıyceksenızkı evmı yaptırıyoruz tvmı taktırıyoruz.gecen sene kucuk cocugun ustune dusup ölümüne sebeb olan yanlıs montaj sebeblerını unutmayalım.
    saygılar
  • O ilere elim yatkın arkadaşım...Kendim monte etmeyi düşünüyorum...Asıl sorunum kabloların gizlenmesiyle ilgili...Alçıpanla mı yapıyorsunuz yoksa duvarı az kırıp pimaş boru geçirerek mi bunlar için bilgi almaktı asıl niyetim...
  • Alimünyum kanal ile yapan biri vardı bu sitede görmüştüm, güzel gözüküyordu.
  • Kabloları duvarın içinden geçirmek istiyorsanız köşeli plastik su boruları var. Çatıların kenarına uygulanan cinsten. Duvarı kırıp içine bu boruyu gömerek kobalolar gizlenebilir... Yuvarlak pimaş boru kullanmak belki zorluk çıkarabilir..İşlem bittikten sonra da üzerini alçı sıva ile kapatıp boyarsınız olur biter.. Üşenmesem bende yapıcam da kim uğraşıcak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    duvara lcd yerden yükseklik ?
    16 yıl önce açıldı
    Lcd stand için vida?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.