Şimdi Ara

LCD Tavsiyesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 300-400 ytl arası bi lcd almayı düşünüyorum.. Daha çok oyun oynanıcak tavsiyleriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler..

• aslında onu almayı dusunuyordum fakat bazı arkadaşların oyunlar ıcın widescreen monıtorlerın daha ii oldugu konusunda yorumlarını okudum ve kafam karıstı. Birde Philips monitörler konusunda ne düşünüyorsuuz arkaaşlar?
  • bide arkadaşlar mavi bilgisayarda philips in aşağıdaki monitörü var. fiyat olarak bayagı uygun. acaba kullanan var mı bu monıtoru nasıl?

http://www.mavibilgisayar.com/ud/7151
  • o monitörün dvi girişi yok. hem dvi girişi olsun hem de geniş ekran olsun dersen bütçe biraz sarsılabilir.
  • dvi girişi oyunlarda ne kadar farkeder? kullanıcak kısı cok ınce eleyıp sık dokuyan bırı degıl. dvi girişi için yaklaşık 150 ytl farka degermı acaba?
  • ben 19 benq aldım kare ekran.oncesınde genis ekran almıstım satıcı arkadas oyun ıcın geniş ekranı mukemmel demıstı nfs denedım mukemmeldı ama kare ekranı ıcın film icin aldım oyunla pel işim yok.genis ekranı ise super bana göre.bneq900a serisi.fiyat olarakta 270 ytl vatan bılgısayardan almıstım 4 ay oldu.cuankı fiyatı bılmıyorum.cok memnunum ısınma sorunu yok cogu lcd dede sanırım ısınma prpblemi oluyormus.16 saat acık durur pcim.geniş ekranlar film izleyenler icin hoş degil benim fikrimçoyunlarda ise kesinlikle genis ekranı tavsiye etti satan gorevli.
    Ekran Boyutu 19"
    Renk Siyah
    Çözünürlük 1280x1024(SXGA)
    Nokta Aralığı 0. 294
    Parlaklık 300 cd/m2
    Kontrast Oranı 800:1
    Tepki Süresi 5ms
    Görüntü Alanı 376. 3 x 301. 0(mm)
    Renk Sayısı 16. 7 milyon
    Görünüm Açısı 160/160
    Giriş Bağlantıları D-sub
    Yatay Frekans 31 - 83
    Dikey Frekans 55 - 76
    Video Bant Genişliği 25 - 135
    Renk Derecesi Reddish/Normal/Bluish + kullanıcı modu
    Güç Tüketimi 38W (max)
    Güç Temini Dahili
    Özellikleri Vesa 100 x 100 mm duvar asma standartı uyumlu
    Ayarlar Tilt -5/20 (yukarı/aşağı)
    Boyutları 407x409x157 mm
    Ağırlık 3. 85 kg
    Aksesuarlar (dahil) VGA kablosu
    Kural Yönetmelikleri TCO'03
    Garanti Süresi 36 ay özelliklerini yazdım kıyaslama yapın digerleriyle umarım bir fikir sahibi olursunuz.şimdiden hayırlı olsun gule gule kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.