Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba bir kaç model arasında kaldım farklı tavsiyede yapabilirsiniz.

ASUS TUF Gaming VG249QL3A

Philips Evnia 24M2N3200A/00

Lg ultragear 24gs65f-ba

• https://www.epey.com/monitor/karsilastir/890975-947034-964447/dell-g2724d_philips-evnia-27m2n3200a-00_lenovo-legion-r27qe/

ben de bu üçü arasında kaldım. Dell ilk tercihim olacak. gidip görecek bir yer bulsam bakmak isterdim.

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt

G2724d kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim. Rtings sayfasında detaylı incelemesi var oraya bi göz atın.

• Asusun VG249QL3A modeli baya bir satılan ve beğenilen bir monitör.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Aklıma çok yattı, hatta bugün siparişi geçecektim ancak biraz daha araştırınca aşağıdaki konuda panellerinin değiştiğinden bahsedilince emin olamadım.

Temelde oyun oynamayacağım, ofis işlemleri için kullanacağım. Film seyredeceğim. Bu kadar para verince de iyi birşey olsun istiyorum.

donanım arşivi forum
    🔥İndirim - DELL G2724D 7792TL 🔥🔥
    https://forum.donanimarsivi.com/konu/dell-g2724d-7792tl.1018559/
  • Bende almadan önce bu tarz söylemler gördüm, redditte vs konuşulmuş kulak asmadım. Parlaklığın da az olduğunu söylemişler ancak böyle bir durum yaşamadım. %60tan fazla açtığımda gözüm rahatsız oluyor. Hdr off renk modunu da moba rts modunda kullanıyorum renk kalitesi doygunluğu vs. çok güzel. İdefixten world 6 taksit olarak betaplus adlı satıcıdan almıştım. Ölü piksel vs. de çıkmadı. Ips yapısı gereği renklerde çok başarılı. Kontrast değeri düşük olmasına rağmen filmlerde kötü bir görüntü sunmuyor. Ips glow da yok gibi. Rtings sayfasından incelemesine bi bak kafana yatarsa al derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    7 ay önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    monitör önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.