Bildirim
monitör önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
12-13K arasında asusun VG27AQML1A modeli var 2K, 260Hz ve 10bit bir panele sahip sağlam bir monitör.
-
selamlar hocam. monitörden anlıyorsunuz sanıyorum. Size bir kaç soru sormak istiyorum.
Monitörüm bozuldu benim de ( asus rog strix PG 279Q )
"Sizin önerdiğiniz monitör vs ASUS ROG Strix XG27ACS vs ASUS PG279Q" yapsak hangisini alırdınız? Eski monitörümden cok memnundum. Müsait bir zamanda bakıpta cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
-
Xg27acs modelini eleyin, kullanılan mat kaplama fazla agresif bütçe dahilinde ki diğer rakiplerine kıyasla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 9 Kasım 2024; 15:5:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam monitörünüz zamanın iyilerinden. Bu 3ü arasında bana göre VG27AQML1A gtg 1ms, 260Hz ve 10bit. Type-c girişi önemli değilse bahsettiğim model öne çıkar fiyatı da iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X