Şimdi Ara

Lcd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 40-42 bir lcd almayı düşünüyorum uydu ile birlikte kullanıcam ama lcdler hakkında pek bilgim yok bütçem 2500 tl civarında önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Piyasada belli başlı alternatifler;

Samsung LE-40C650
    Sony KDL-40EX500
    Philips 42PFL8404H/12
    LG 42SL8500

Bu kodları öğrenirseniz ve bunlarla ilgili başlıkları okursanız epey fikir sahibi olacaksınız...
  • Samsung LE40B651

Philips 42PFL8404H/12

Sony KDL-40EX500
    T-una bu 3 ü arasında kaldım forumda ex500 kullanan memnun olanlar var sizce hangisini almalıyım
  • Forumda üçündende bolca kullanan ve memnun arkadaş var...

Samsungta Parlama/Yansıma sorununa ek olarak, seyir zevkinde aşırı canlı ve parlak renkler hakim... USB desteğinin kapsamlı olması biliniyor...

Philips kullanıcıları tarafından "daha gerçekci renkler" diye adlandırılan seyir zevki, parlama yansıma yapmayan mat ekran ve ambilight özelliği ile öndeyken USB desteği anlamında hiç beğeni bulmuyor. Tabi bu yazılım ile alakalı ama yinede 250TL ye düşen media oynatıcılarla bu sorun hem çözülüyor hemde tam destekli bir oynatıcınız oluyor...

40EX500'de okuduğumuz kadarıyla parlama ve altyazı sorunu var...

Bunların dışında bu ürünlerden (hatalı ürünlere rastgelinmesi dışında) pekte şikayet yok...

Size tavsiyem yakından inceleyip öyle karar vermeniz...
  • Philips 42PFL8404H/12 aldım inş bi sorun çıkarmaz sunny 14020 uydu ile kullanıcam yapmam gereken ayar fln varmı T-una yazarsan sevinirim
  • arkadaşlar Philips 42PFL8404H ps3 ile kullanan var mı, performansı nasıl????
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1910

Philips 42PFL8404H/12 aldım inş bi sorun çıkarmaz sunny 14020 uydu ile kullanıcam yapmam gereken ayar fln varmı T-una yazarsan sevinirim

nereden ne kadara aldınız acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Monitör Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • electro world den 2299 a aldım
  • nasıl memnun musunuz ilk izlenimleriniz nasıl bende almayı düşünüyorum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.