Arkadaşlar merhaba, bu lcd tvler konusunda yeniyim. Açıkcası pek bilgi sahibi değilim tamamen, pahalı olan daha iyidir şeklinde bakanlardanım desem yridir
Neyse sizlerden isteğim,
2000-2250 tl arasında 42" lcd arıyorum. Marka olarak takıntım fazla yok ama gördüğüm kadarıyla sony kalitesi, samsungda janjanlı görüntüsü ile dikkatimi cekmişti.
(Sony modellerini araştırmıştım bir ara ama baktımki şuanda o modeller yerinde yeller esiyor. (W modelleri güzeldi oyle hatırlıyorum). Bu TV model olayına nokia nin modellerine dondu her uretilen modele bir yeni modelmiş gibi süsleme yapıyorlar.)
Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu paraya alınabilecek en mantıklı televizyon Philips 5405 fakat onlarda da panelin fazla sıkması durumu var.Yani karanlık sahnelerde aşağıda beyazlıklar çıkıyor.
Eğer 5405 i geçersek geriye tek alternatif kalıyor.LG 42LD650.100 Hz. başarısı , internet , mkv desteği ve mat ekranıyla iyi bi alternatif.Ayrıca Samsungların janjanlı görüntüsü tamamen vivid dir.Doğal görüntüden eser yok yani :) Pasparlak ekranının yansıması zamanla seni çok rahatsız edebilir ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme