Şimdi Ara

LCD tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20sine kadar lcd almayı planlıyorum. ürünü beğendim ama sizinde fikirinizi alayım dedim.
    LCDnin fullhd yada hdready olması pek önemli değil malum hd yayın pek olmadığı için normal uydumuda değiştirmicem. 720p lik filmlerim var onları izlesem yeterli.(pcde hdmı çıkışım var)
    2-3 yıl idare etse yeterli. 900 liralık bütçe ayırdım.

aklıma yatanlar
    SAMSUNG LE-32C450
    LG 32LD420 Full HD

başka tavsiyelere açığım.

şimdiden teşekkürler

• kampanya takip ederek daha düşük rakama alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

kampanya takip ederek daha düşük rakama alabilirsiniz.

2side şuan 850 tl civarı. ama hangisini seçmeli?

LG biraz daha yakın geliyo ama sizlerinde fikrini almak istiyorum.
  • Iki tvnin de goruntu kaliteleri birbirine yakindir ama samsungun c450sine karsi LG daha iyi
  • esasında tek takıldığım nokta, samsungda USB'den film izleyebiliyormuşsun. ama lgde böyle bi özellik yok.
  • bence kullanım amacına göre tv yi al.usb den film izlemeyi düşünüyorsan mecburen samsung alacaksın.full hd film izleyeceksen lg al.yada biraz daha fazla para verip 32c530 al.birçok film formatını izleyebilirsin
  • quote:

bence kullanım amacına göre tv yi al.usb den film izlemeyi düşünüyorsan mecburen samsung alacaksın.full hd film izleyeceksen lg al.yada biraz daha fazla para verip 32c530 al.birçok film formatını izleyebilirsin

Artık Samsung almaya mecbur değilim. dün akşam LG'nin özelliklerini araştırdım biraz. o arada DH'de hack işlemiyle nasıl usb'den film izleyebildiğimi öğrendim. hemde altyazı desteği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göko

quote:

bence kullanım amacına göre tv yi al.usb den film izlemeyi düşünüyorsan mecburen samsung alacaksın.full hd film izleyeceksen lg al.yada biraz daha fazla para verip 32c530 al.birçok film formatını izleyebilirsin

Artık Samsung almaya mecbur değilim. dün akşam LG'nin özelliklerini araştırdım biraz. o arada DH'de hack işlemiyle nasıl usb'den film izleyebildiğimi öğrendim. hemde altyazı desteği ile.

sayın göko DH de hack işlemiyle hangi bölümden yada sayfadan öğrendin linkini verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler
  • bana kalırsa 32c650 al. 1200 liraya fln bulursun. 10 numara tv in olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.