Şimdi Ara

LCD TV ÖNERİSİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi geceler , eve lcd tv alıcaz tavsiye ettiğiniz model varmı yada şu markayı alma ,şunu al vs.. önerilerinizi bekliyorum..saygılar bu arada max. 1.250 ytl olucak

edit:fiyat eklendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Bahad1r -- 11 Ağustos 2008; 22:18:29 >

• Öncelikle TV yi hangi amaçla kullanacağınızı yazarsanız LCD mi plazma mı almanız gerektiğinden başlayabiliriz. Eğer alacağınız cihazda BD/HDD/HDTV yayın seyretmeyecek, PS3 oynamayacak ve PC ye bağlamayacaksanız LCD almayın. Yani alacağınız cihazda sadece SD yayın (digitürk/Kablo TV/uydu) seyredecek (maç ağırlıklı) ve arada bir de bir DVD film seyredecekseniz kesinlikle plazma almalısınız.
    TV yi kaç metreden seyredeceğiniz de alacağınız TV nin ekran büyüklüğünü belirlemede önemli bir faktör olacaktır.2-2,5m ye kadar 32" veya 37", 2,5-4 m arası 37" veya 42", 4-6 m arası 46" veya 50", 6m den uzakta 50" üstü bir ekran almanızda fayda var. Ama 1250 YTL lik bütçe 42" ve üzerini pek imkanlı kılmamakta. "Sadece bir düz panel (LCD/Plazma) TV'm olsun da markası önemli değil" demeyin sakın.
    LCD de Philips , Sharp ve Samsung, Plazmada ise Pioneer ve Panasonic den şaşmayın derim.
    Daha fazla bilgi almak için bu konuyu :

http://forum.donanimhaber.com/forumid_284/tt.htm

linkinde yer alan bölümde açmanızı öneririm. Yukarıda yazdığım herşeyi ben de bu forumda , verdiğim linkteki çok değerli forumdaşlarımdan öğrendim. Oradaki üstatlar her türlü sorunuzu benden çok daha detaylı yanıtlayacaklardır.
    Saygılarımla.

• Yenisin ama yanlış yere açmışsın

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 12 Ağustos 2008; 23:16:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.