Şimdi Ara

LCD TV samsung mu sony mi philips mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
24.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yıl sonra yenisiyle değiştirme hangi firma yapıyor? Ürün değitirme ilk 30 gün içindedir. Onarım 21 iş gününü geçtiğinde değişim yapılır. 5 yıl garanti varsa bozulursa yaparlar, yapılmıyorsa yeni TV fatura bedeline göre verirler. ;) Sony hakkında küçük bir bilgi Sony ilk ve tek FULL HD 3D LED TV Çünkü Sony FULL HD 3D TV Ler 1920X1080 iki ayrı kare oluşturuyor. 3D Sony de FULL HD sağ göz için 1920X1080 bir kare, sol göz için 1920X1080 bir kare.:) Herşey evimde olup bitiyor. Görüntü 3D ye geçtiğimde çok daha netleşiyor. Bizler araştırdıkça Samsung ve LG biraz geride kalmak zorunda olduğunu görebiliyoruz. Arkadaşlarımın hepsi 3D Sony de en iyi oldğu konusunda benimle hem fikir. Gidip görün, 3D ye geçtiğinizde daha detaylı oldğunu göreceksiniz. Sony de 3D deneyimini yaşadıktan sonra Samsung ve LG gibi korea kökenli firmaların adını bile anmayacaksınız. Denedim 3D ye geçtiğimde daha detaylı görüntü alıyorum. Samsung gibi sadece bir derinlik vermiyor herşey odamın içinde olup bitiyor. Uçak gözlüğün camında değil odanın içinde uçuyor. Dün film izledim balta dönerek ekrandan çıktı ve bana doğru geldi. Baltanın TV den çıktığına inanmamak elde değil. Tüm görüntüler ekranın önünde sağında, solunda, aşşağıda ve yukarıda. Görüntü daha net ve daha gerçekçi. Sony 3D nin evimize gelmesini sağlayan ev kullanıcıları için ilk geliştiren ve patentli teknolojilere sahip ilk tek firma ve sadece kendi üretiği teknolojileri kullanıyor. Benzer değil olması gerektiği gibi. Sony PS 3D Ekran da SimulView teknolojisiyle iki oyuncu modunda her oyuncu için ayrı Full HD ekran görüntü sunuyor. Ekranı bölmeden her oyuncu gözlükle farklı ekran görüntüsü görebiliyor. Açıkcası Samsung ve LG için artık çok geç. Yurtdışında iyi ce satışları düştü. Sözde LG ve Samsung Sony OLED çakması AMOLED yapıp satışa sunacaklardı:) 6 yıl oldu:) hala tanıtım yapıyorlar onu yaptık bunu yaptık ama satışta yok :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabremetric -- 18 Eylül 2012; 16:34:17 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.