Şimdi Ara

LCD TV samsung mu sony mi philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
24.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung 32r81b mi
    Sony 32s3000
    Philips 32pfl7962 mi
    Yaklaşık aynı fiyattalar 1800-2000ytl arası

Yoksa 100hz
    Samsung 32m87bd
    Philips 32pfl7862
    Panasonic 32lx70f mi
    2200-2400 arası

100hz le 60hz arasında çok fark varmı , LCD de en iyi marka hangisi yardımlarınızı bekliyorum
    Daha çok uydu ve dvd kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akini -- 6 Ocak 2008; 18:51:48 >

• Hepsi iyi ama benim tercihim ikinci kısımdaki Panasonic 32lx70 olurdu.
  • Panasonic de çok hoşuma gitmesine rağmen Dvb-t olmaması yüzünden eliyorum, Philipslerde de pip özelliği yok ve kasaları çok kalın , almışken dvb-t ve pip özelliği olsun istiyorum . Bu da samsung 32m87bd de iki özellikte var ama ekranda yansıma olması ve sd görüntü kalitesi hoşuma gitmedi . Sony tercih edeceğim galiba 32s3000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akini

Panasonic de çok hoşuma gitmesine rağmen Dvb-t olmaması yüzünden eliyorum, Philipslerde de pip özelliği yok ve kasaları çok kalın , almışken dvb-t ve pip özelliği olsun istiyorum . Bu da samsung 32m87bd de iki özellikte var ama ekranda yansıma olması ve sd görüntü kalitesi hoşuma gitmedi . Sony tercih edeceğim galiba 32s3000.
    Benim fikrime göre de; en iyi görüntüyü her zaman Philips'te seyrettim. Görüntünün netliği, renklerin aşırıya kaçmayan parlaklığıyla Philips diğerlerinde bir gömlek üstün gibi. Bazı özelliklerinin olmaması ve nispeten yüksek fiyatlarıysa eksi yönleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

Benim fikrime göre de; en iyi görüntüyü her zaman Philips'te seyrettim. Görüntünün netliği, renklerin aşırıya kaçmayan parlaklığıyla Philips diğerlerinde bir gömlek üstün gibi. Bazı özelliklerinin olmaması ve nispeten yüksek fiyatlarıysa eksi yönleri.

Alıntıları Göster
    SONY ve philips arasında seçim yapın , bence sony birbirine yakın ürünler sony en büyük artısı 5 yıl garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: woolf

Bu mesaj silindi.
    sanırım ben olsam 7862 yi alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

Alıntıları Göster
    Bence karasal alıcı olmazsa olmazım , çünkü 1,2 sene sonra başlayacak gibi , sonradan alınacak aparatla televizyondaki sistem aynı olmaz, ek kablo ek makine kendi içinde olması lazım , sony 32s3000 de var diye biliyorum ama blurayda izledim 32d3000 daha güzeldi, sd de ise 32p3000 daha güzeldi ,kararsız kaldım. Samsungları inceledim 32r81 ve 32s81 modellerinde yok, 32m87 de var 100hz modeller ancak bluray yada hd için iyi ,sd yayınlarda çok parlama yapıyor yanında duran 32s81 bile daha iyi görüntü veriyor,çok parlak olanlar 550cd/m2 bence doğallığı bozuyor. sd kullanacaksam 100hz e gerek yok, ilerde belki daha büyük tv alırsam seçerim.
    Philips in görüntüleri çok daha doğal ve akıcı geldi , kaliteli kablo hdmi veya komponent ile çok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oled TV mi Nanocell TV mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

Alıntıları Göster
    Sayın woolf Sony S serisinde de DVB-T yani karasal yayın tuneri var.En azından S3000'e kadar tüm modellerinde var.Ben de S2530 var onda mevcut.S2000,S2020,S2510 ve S2530'da var.S3000'de de olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscakal

Sayın woolf Sony S serisinde de DVB-T yani karasal yayın tuneri var.En azından S3000'e kadar tüm modellerinde var.Ben de S2530 var onda mevcut.S2000,S2020,S2510 ve S2530'da var.S3000'de de olmalı.

Alıntıları Göster
    Bence yazı tura atınız

hepsi de iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyberk

Bence yazı tura atınız

hepsi de iyidir

Alıntıları Göster
    Philips için tura , sony için yazı dedim. Tura geldi artık şansıma güveneceğim , hepsiburada dan 7962 sipariş edeceğim.
    Çok teşekkürler
    En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akini

Philips için tura , sony için yazı dedim. Tura geldi artık şansıma güveneceğim , hepsiburada dan 7962 sipariş edeceğim.
    Çok teşekkürler
    En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Alıntıları Göster
    Şimdi aklıma geldi. Garantisi en yüksek olanlarında tercih yapmak daha akıllıca olur kanaatindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: yscakal

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR S3000'DE KARASAL YAYIN TUNERİ(ANALOG DAHİL) VAR.FORUMUN BAŞKA YERİNDE OKUMUŞTUM.(D2600 ALAN ARKADAŞ YOK DİYE YAZMIŞTI)ARAŞTIRDIM.VARMIŞ.....BEN DE S3000 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HATTA VAZGEÇMİŞTİM....

KUSURA BAKMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: woolf

ARKADAŞLAR S3000'DE KARASAL YAYIN TUNERİ(ANALOG DAHİL) VAR.FORUMUN BAŞKA YERİNDE OKUMUŞTUM.(D2600 ALAN ARKADAŞ YOK DİYE YAZMIŞTI)ARAŞTIRDIM.VARMIŞ.....BEN DE S3000 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.HATTA VAZGEÇMİŞTİM....

KUSURA BAKMAYIN

Alıntıları Göster
    Yazdığın 100Hz Modellerin Hepsi İyi fakat 32LX70F Ve 32PFL7862 bunların icinde en iyi olanı. Ama Panasonic'in dezavantajı Karasal Yayın alıcının Olmaması. Philipsin Bu seride kullandıgı panelde cok kaliteli bir panel Ayrıca yazılımın Pixel Plus 2 Olması Digital Natural Motion (Dijital Doğal Hareket) Olması bu televizyonu daha cazip kılıyor. Gercek SD yayında Gorme Fırsatım oldu Goruntu cok akıcı siyah seviyesi cok iyi ayrıca Tepkime Süresi 4 MS :D.. Hem 100 Hz. Hem 4 MS Hemde Digital Natural Motion olması Süper bence Benim Panasonic 32LX70f ile 32PFL7862 yi Kıyaslama sansım oldu. Philips Bence daha iyiydi.. En Büyük Dezavantajı ise bana göre digerlerine nazaran biraz daha kalın olması idi. eger sizin İçin onemli deilse tercihiniz Philips Olmalı ;)

Teknik Özellikler:

Kontrast: 8000:1
    Tepkime Süresi: 4 ms.
    Renk Scalası: 4 trilyon renk
    3 HDMI giriş
    Usb giriş

arkadaslar ayrıca bişi daha soyliyim Digital natural Motion Hareket Tahmin edici Bir yazılım goruntudeki takılmaları engelliyor. Bu tvde kullanılan yazılım ise DNM nin Bi gelişmiş Versiyonu olan HD Natural Motion'dur... Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbert

Yazdığın 100Hz Modellerin Hepsi İyi fakat 32LX70F Ve 32PFL7862 bunların icinde en iyi olanı. Ama Panasonic'in dezavantajı Karasal Yayın alıcının Olmaması. Philipsin Bu seride kullandıgı panelde cok kaliteli bir panel Ayrıca yazılımın Pixel Plus 2 Olması Digital Natural Motion (Dijital Doğal Hareket) Olması bu televizyonu daha cazip kılıyor. Gercek SD yayında Gorme Fırsatım oldu Goruntu cok akıcı siyah seviyesi cok iyi ayrıca Tepkime Süresi 4 MS :D.. Hem 100 Hz. Hem 4 MS Hemde Digital Natural Motion olması Süper bence Benim Panasonic 32LX70f ile 32PFL7862 yi Kıyaslama sansım oldu. Philips Bence daha iyiydi.. En Büyük Dezavantajı ise bana göre digerlerine nazaran biraz daha kalın olması idi. eger sizin İçin onemli deilse tercihiniz Philips Olmalı ;)

Teknik Özellikler:

Kontrast: 8000:1
    Tepkime Süresi: 4 ms.
    Renk Scalası: 4 trilyon renk
    3 HDMI giriş
    Usb giriş

arkadaslar ayrıca bişi daha soyliyim Digital natural Motion Hareket Tahmin edici Bir yazılım goruntudeki takılmaları engelliyor. Bu tvde kullanılan yazılım ise DNM nin Bi gelişmiş Versiyonu olan HD Natural Motion'dur... Saygılar

Alıntıları Göster
    100Hz bazen iyi çalışmiyorlar. Hareket eden harfler iyi görünmüyorlar.
    Saydıklarından Philips bence en iyidir, fakat şu anda Sharp kullanınlar en memnundur. Senin yerinde olsaydım, onlara da bir bakardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rikiriki

100Hz bazen iyi çalışmiyorlar. Hareket eden harfler iyi görünmüyorlar.
    Saydıklarından Philips bence en iyidir, fakat şu anda Sharp kullanınlar en memnundur. Senin yerinde olsaydım, onlara da bir bakardım.

Alıntıları Göster
    Paranız varsa sony alın.Ama yok ona fazla para veremem diyorsanız Panasonic alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Paranız varsa sony alın.Ama yok ona fazla para veremem diyorsanız Panasonic alın

Alıntıları Göster
    ben 20 lcd televizyonda aynı görüntüyü izledim panasonic sony philips lg jvc .en canlı ve parlak görüntüyü samsung da gördüm ve hiç tereddüt etmeden samsun 32'' lcd yi aldım ve şiddetle tavsiye ediyorum. sony kullandığı panelleri samsungdan aldığını unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: canatacan

ben 20 lcd televizyonda aynı görüntüyü izledim panasonic sony philips lg jvc .en canlı ve parlak görüntüyü samsung da gördüm ve hiç tereddüt etmeden samsun 32'' lcd yi aldım ve şiddetle tavsiye ediyorum. sony kullandığı panelleri samsungdan aldığını unutma.

Alıntıları Göster
    türkiyedeki yayınlar 50 hz olduğu için 100 hz almanın bi espirisi olmayacak tv için ama oyunlarda olabilir.100hz tv lerde alabileceğin tv 32m87 alabilirsin
    ama 100 hz olmayanlarda 32pfl 7962 alabilirsin ambilight lı bir ürün oda iyi bir ürün.ben 40 v3000 aldım. fiyatlara birde istanbulbilişimden bak derim.orada fiyatlar daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: timroth

türkiyedeki yayınlar 50 hz olduğu için 100 hz almanın bi espirisi olmayacak tv için ama oyunlarda olabilir.100hz tv lerde alabileceğin tv 32m87 alabilirsin
    ama 100 hz olmayanlarda 32pfl 7962 alabilirsin ambilight lı bir ürün oda iyi bir ürün.ben 40 v3000 aldım. fiyatlara birde istanbulbilişimden bak derim.orada fiyatlar daha uygun.

Alıntıları Göster
    Samsung 32R81B ve Sony 32S3000 mevcut. Pesin 1799.

Ikisi arasinda ben de kararsiz kalmis durumdayim.

Bildigim kadariyla Samsung'da 1:1 ozelligi var iken Sony'de bu yok. Sony'de ise karasal yayin tuner'i mevcut iken bu ozellik Samsung'un modelinde yok.

Biraz tavsiyeye ihtiyacim var. Yardimci olmanizi rica edecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightfallstar

Samsung 32R81B ve Sony 32S3000 mevcut. Pesin 1799.

Ikisi arasinda ben de kararsiz kalmis durumdayim.

Bildigim kadariyla Samsung'da 1:1 ozelligi var iken Sony'de bu yok. Sony'de ise karasal yayin tuner'i mevcut iken bu ozellik Samsung'un modelinde yok.

Biraz tavsiyeye ihtiyacim var. Yardimci olmanizi rica edecegim.

Alıntıları Göster
    ben 100hz tv kullanıyorum titreşim yönünden çokm farkediyor 100 hz izleyip 50 hz tv ye bakınca fark çok iyi anlaşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: askan22

ben 100hz tv kullanıyorum titreşim yönünden çokm farkediyor 100 hz izleyip 50 hz tv ye bakınca fark çok iyi anlaşılıyor

Alıntıları Göster
    100 hz olayı normal uydu yayınlarında farkettiriyor mu?
    görüntü doğallığı olarak sony mi philips mi?
    32s3000 ile 32d 3000 arasındaki 100 hz layı çok mu önemli?normal maç yayınlarında veya hareketli sahnelerde farkettiriyor mu?

yardımcı olursanız sevimirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.