Arkadaşlar Samsung'un 32S81B modelini 1400 ytlye buldum.Garantili ve taksitli.32R81B ise en ucuz 1800 YTL.400 ytl fark ödesemmi yoksa bu fırsatı yakalasammı?
Millenium 4217 42" 106 XGA HD Ready Plazma TV -- 2229,00 ytl
PS3 de nasıl olur bu plazma LCD yı tercıh edıyor herkes ama FILM ve TV acısından bakınca da Plazmanın sıyah daki basarısı ortada
yorumlarınız ve yon gostermelerınız ıcın tskler sımdıden,
Ekran çözünürlük : 1024x768 XGA Parlaklık oranı : 1200cd/m2 Kontrast oranı : 15.000:1 Audio Video (AV) girişi : 1 Front AV, 2 Back AV giriş Bilgisayara bağlanabilme özelliği : Evet Program SWAP : Evet Dijital gürültü azaltıcı : Evet Ekran boyutu (cm) : 106 Ekolayzer : 5 Band Otomatik Kanal Arama(PLL) : Evet Görüntü sistemi : Pal/Secam BG ve Scart`tan NTSC yayınları Harici hoparlör çıkışı : Evet Subwoofer ve arka AV çıkışı : Evet (Amplifikatör ile) Kablolu yayınlara uyum : Evet İsim verme : Evet Kulaklık çıkışı : Evet OSD (Görüntülü komut) : Evet Program hafızası : Evet AVL : Evet Dijital CTI : Evet Dijital LTI : Evet Resim dondurma : Evet Resim formatı : Auto/4:3/16:9/zoom/altyazı/user zoom Picture in Picture (PIP) - 2 TUNER : Evet PAP : Evet PAT : Evet Scart girişi : Çift Ses çıkış gücü : 2x10 W (RMS) Stand-by güç tüketimi : 3 Watt`tan az Stereo : Evet S-VHS girişi : Evet Tam düz ekran : Evet Teletext : Fastext 10 sayfa TILT : Evet Combfilter : Evet Voltaj aralığı : 110-220 V Sleep timer : Evet Hareket dengeleme : Evet PC girişi : Evet Max elektrik tüketimi : 320W Duvara monte aparatı : Evet Tuner box : Dahil Yükseklik : 645 mm Genişlik : 1045 mm Derinlik : 96 mm Ağırlık : 30.5 kg HDMI bağlantısı : Evet HD ready : Evet
Bu verdiğin tv ile ps3 ten iyi bir performans alacağını kesinlikle düşünmüyorum sen al 32R81b i gör görüntüyü.
BEYLER 24'' BENQ FP241VW MONİTÖR DÜŞÜNÜYORUM...BU KONUDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... İYİ BİR MONİTÖR KESİNLİKLE AMA KONSOL İÇİN YETERLİ OLURMU SİZCE.... FİYAT ARAŞTIRMASINI YAPTIĞIMDA 1500-2000 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.... ALTERNATİF OLARAK BU FİYATA BULUNACAK LCD TV LER DAHA MANTIKLI OLURMU SİZCE
quote:
Orjinalden alıntı: ARTAGON99
BEYLER 24'' BENQ FP241VW MONİTÖR DÜŞÜNÜYORUM...BU KONUDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.... İYİ BİR MONİTÖR KESİNLİKLE AMA KONSOL İÇİN YETERLİ OLURMU SİZCE.... FİYAT ARAŞTIRMASINI YAPTIĞIMDA 1500-2000 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.... ALTERNATİF OLARAK BU FİYATA BULUNACAK LCD TV LER DAHA MANTIKLI OLURMU SİZCE
O Lcd yi bende bayadır düşünüyorum,
Ama almak nasip olmadı baya tuzlu birşey,
Ama ona o kadar para verme Lcd tv al .
O Monitor "FullHd" ama alacagın lcd tv " Hd Ready " olsa bile ondan iyidir.
Gerçekten iyi bir alternatife benziyor...Bu fiyata 94 ekran Full HD çok cazip....Ürünü tanıyan bilen hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim....
Gerçekten iyi bir alternatife benziyor...Bu fiyata 94 ekran Full HD çok cazip....Ürünü tanıyan bilen hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim....
Evet bu ürünle ilgili benimde bilgiye ihtiyacım var.Yani bu model 1080p görüntü veriyorsa gidip 4.500 ytl'ye full hd almak gereksiz değil mi?
quatronic
bildiğim 19 ve 22 inçlik benq nun monitörleri var hdmı çıkışlı istersen bir kontrol et.