Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 inç için 1.5 metre den falan izlemeniz lazım ki gözünüz 720p ile 1080p arasındaki farkı algılayabilsin.Buna rağmen fiyatı güzel ise iyi bir tercih olabilir tabii ki.

Tepkime süresini kendi gözlemlerime bakarak söylüyorum ki hdmi bağlantıda değil ancak scart / av bağlantıda farkedebiliyorsunuz o kadar da önemli bir şey değil.

4 hdmi yeticektir sanırım güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Dün vestel 32 inc FULL HD lcd aldım..
    stoklarda olmadığı için 10-15 gün içinde elimde olacak..
    Bu televizonu kullanan arkadaşlar memnun mu..
    Oyun dünyasında bizi mutlu edermi?

Çözünürlük : 1920x1080 pixels
    Dinamik kontrast : 30.000:1
    HD : Full HD
    HDMI bağlantısı : 4
    USB bağlantı : Evet
    USB Video : Evet
    PIXELLENCE OZELLİKLER :
    Renk iyileştirme algoritması : Evet
    Kontrast iyileştirme algoritması : Evet
    Keskinlik arttırma algoritması : Evet
    Ten rengi algılama ve düzeltme : Evet
    Full HD görüntü algılama ve gelişmiş düzenleme : : Evet
    BAĞLANTILAR :
    Yüksek tanımlı multimedya girişi (HDMI) : Evet, 4 adet
    USB : Müzik, Fotoğraf, Video

tv yi xbox360 ile kullanıyorum gayet güzel ayrıca pixellence modu ile hd filmlerde inanılmaz sonuçlar veriyor ben gayet memnunum 1:1 özelliği de mevcut

• hocam hayırlı olsun şimdiden.. nekadara aldın?
  • VESTEL ONYX 84 TXT S
    TV WAR PS3 TE NASIL OLUR OYUN GÖRÜNTÜLERİNİ İYİ GÖSTERİRMİ
    Not:Tüplü TV dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrdmr -- 13 Haziran 2009; 21:01:54 >
  • Samsung 2233SW modeli PS3 için uygunmudur ?
  • Arkadaşlar dün ps3 40 gb aldım. altın uçlu hdmi ile samsung le 32a558 full hd tv bağladım. tüm güncellemelerini yaptım. fifa 09 ve pes 2009 oynarken pc'de ekran kartı yetmeyince hafiften titrerya ekran öyle oluyor. özellikle replaylerde hafiften kasıyor. aynı oyunları aynı lcd tv'de pc'de sorunsuz oynuyorum ps3'te kasma nasıl olur? kablo da kaliteli 35 tl'ye aldım altın uçlu. aynı kabloyla pc'yi bağladım oyunlarda hiç sorun yok. kablo sorun değilse ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdrdmr

VESTEL ONYX 84 TXT S

Kullandıgınız tv CRT ve 576p görüntü verebiliyor.Tabiatı gereği 720p aldıgı sinyali size 576p olarak aktaracak ve bu durumda PS3 ün asıl özelliğinden fadalanamamış olacaksınız.PS2 den iyi görüntü alacagınız kesin.Oyun grafikleri çok daha iyi.Ama LCD-Plazma panellerdeki görüntüyüde beklememelisiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orjinalden alıntı: sdrdmr

VESTEL ONYX 84 TXT S

Kullandıgınız tv CRT ve 576p görüntü verebiliyor.Tabiatı gereği 720p aldıgı sinyali size 576p olarak aktaracak ve bu durumda PS3 ün asıl özelliğinden fadalanamamış olacaksınız.PS2 den iyi görüntü alacagınız kesin.Oyun grafikleri çok daha iyi.Ama LCD-Plazma panellerdeki görüntüyüde beklememelisiniz....

yaz sonu ps3 alacam.o zaman yanında birtanede lcd almam gerek ben 1300 tl civarı bütçe ayırcam lcd için bana full hd bide en az 32 inch kaliteli bir tv önerebilirmisin?

• ps3 için plasmamı daha iyi yoksa full hd 100hz bi tv mi?
  • arkadaşlarhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125020380&CS_Category=_MONITOR838&CS_Catalog=_BILGISAYAR bu linkteki monitöre sahibim xbox 360'ı bu monitöre nasıl bağlayabilirim ve nasıl ses alabilirim üst konuları okudum ama pek bilgi edinemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: diavoloo

ps3 için plasmamı daha iyi yoksa full hd 100hz bi tv mi?

lcd konsollarda ve mültimedya işlemlerde daha sağlıklı sonuç verir

ama panasonic in 12G panelleri de lcd ler kadar başarı gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orjinalden alıntı: diavoloo

ps3 için plasmamı daha iyi yoksa full hd 100hz bi tv mi?

lcd konsollarda ve mültimedya işlemlerde daha sağlıklı sonuç verir

ama panasonic in 12G panelleri de lcd ler kadar başarı gösteriyor

teşekkürederim cevabın için
  • xbox 360 ım var 4-5 ay sonra ps3 de almayı düşünüyorum. Monitörü büyütmeye karar verdim. Yalnız kafamda takılan problemler var. Arkadaşlar bu hdcp desteği sadece ps3 için gerekli bi teknoloji mi? Samsung 2233 sw de hdcp desteği var mı? Teşekkürler...
  • arkadaşlar samsung le32a558 full hd tv'de hdmi ile bağlı ps3 oynarken ekranda gölgelenme gibi bir şey oluyor. aynı tv'ye pc bağladığımda ise en yüksek çözünürlüklerde dahi sorun yok. samsungu aradım o model ps3 ile uyumlu olmayabilir yapacak bir şey yok dedi. samsung 5 serisi ile ps3 oynayan var mı?
  • arkadaslar bende bi ps3 ve yaninda samsung t260hd yada t240hd almayi dusunuyorum 1. sorum ps3 yi bu monutor tv lerde deneyen varmi nasil memnunmusunuz 2. sorum bu ekranlar arasinda boyut farkindan baska bi fark varmi varsa cok onemlimi?
  • up hala soruma cevap bekliyorum yokmu bi bilen... lutfen ama
  • mrb arkadaslar bende xbox 360 daha yeni aldim sorum bende lcd monitör var samsung xbox imi buna baglamak icin gerekli aparatlar ve nasıl baglandgini burada yazarsanız yeni arkadaşlar içinde çok faydalı olur , çok makbule geçer vallah şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar yaklaşık 1 hafta sonra ps3 üme kavuşacağım ve yanınada lcd monitör almayı planlıyorum biraz araştırdıktan sonra LG nin LG W2242S-PF 22´´modeli hoşuma gitti bu model hakkındaki görüşleriniz nelerdir aldıktan sonra pişman olur muyum ?
  • Arkadaşlar 32" 82ekran SEG marka lcd tv almayı düşünüyorum.. Fiyat 699 10 ay taksitle peşin fiyatına.. Sİzce nasıldır bu marka? xboxu 2 yıldır tüplüde oynadım artık bi lcd şart oldu.
  • PHILIPS 52PFL5403D 52'' LCD TV Arkadaşlar Full Hd özelliği ve uygun fiyatı yüzünden bunu seçtim sizce nasıl ps3 alacağım herhangi bir sorun olur mu ?

Özellikleri

TV Standartı
    : Full HD

Ekran Boyutu
    : 52 inch

Ekran Çözünürlüğü
    : 1920 x 1080

Kontrast Oranı
    : 30000:1

Parlaklık (Lümen)
    : 500 cd/m²

Yanıt Süresi
    : 6 ms

Giriş Bağlantıları
    : HDMI x 4 - Scart x 2 - Komponent - Kompozit - S Video - Audio - Tuner - PCMCIA - DVB T - USB

Çıkış Bağlantıları
    : Analog Ses Sol/Sağ - S/PDIF (Koaksiyel) - Kulaklık

Resim İçinde Resim (PIP)
    : Var

Resim Dondurma

Zaman Ayarlı Kapanma

Görüntü Formatı
    : 16:9

Görüntü Sistemi
    : PAL - SECAM - NTSC

Combfilter
    : 3D

OSD Dilleri

Ses Türü
    : Virtual Audio Surround

Stereo Ses
    : BBE - Nicam Stereo

Ses Çıkış Gücü
    : 2 x 15 W

Dijital Gürültü Azaltıcı

Renk
    : Siyah

Garanti Süresi
    : 2 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu55 -- 25 Haziran 2009; 0:57:39 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.