26'' Sony Full HD TV bulamadığım için 32'' lere yöneldim. Sony Bravia KDL-32W4000 modelinde karar kıldım. Nasıl bilirsiniz kendisini?
quote:
Orjinalden alıntı: MA Lin
26'' Sony Full HD TV bulamadığım için 32'' lere yöneldim. Sony Bravia KDL-32W4000 modelinde karar kıldım. Nasıl bilirsiniz kendisini?
W serisi ise ,at sepete
arkadaslar monitor alicamda sorum su 1920x1080 mi yoksa daha dusuk bir cozunurluk mu daha iyi ? kac inch aliyim? 19?20?21.5?22?
quote:
Orjinalden alıntı: Anar
arkadaslar monitor alicamda sorum su 1920x1080 mi yoksa daha dusuk bir cozunurluk mu daha iyi ? kac inch aliyim? 19?20?21.5?22?
monitorde kac inch alirsan al 1024*768 gozune en iyisi gelecek diyebilirim madem monitor alacaksin almisken alabildiginin en buyugunu al...
quote:
Orjinalden alıntı: Anar
Pc de kullanacaksan 22 ideal , konsolda bağlayacaksan büyük gelecek ama 26 çok iyi
arkadaşlar samsung LE32a451 tv için optimum xbox 360 ayarlarını verebilecek varmı,renk kontrast vs,bir türlü tutturamadım ya.
yahu ben bıgın hdmı to dvı adaptör aldım şimdi monitöre taktım gayet güzel çalışıyo ama ses yok ne yazıkkı :( onu nasıl yapıcas bılen varmı
Monitöründe hoperlör var mı? Sesi nereden almaya çalışıyorsun?
monitörde hoperlör yok sanırım bunun başka bi yolu yokmu acaba
Xbox mı ps3 mü kullanıyorsun?
xbox 360
O zaman şu konuya sorarsan daha iyi olur. Bu şekilde ayrı ayrı nasıl ses alınabileceği hakkında çok fikrim yok. Biraz konudan konuya geçiyoruz gibi oldu ama daha sağlıklı sonuç alırsın.
merhabalar ben foruma daha yeni üye oldum ben xbox 360 almayı düünüyorum evde tüplü tv olduu için lcd monitörüme bağlayacağım monitörüm şu biraz uzun ama yorumlarınız...:)
Özellikler: Tür LCD Ekran Boyutu 19.0 inç İzlenebilir Boyut 19.0 inç Kontrol Türü OSD Tüp Teknolojisi TFT LCD Max. Yatay Çözünürlük 1440 Max. Dikey Çözünürlük 900 Garanti Süresi 24 Ay
20.000:1 Dinamik Kontrast Monitör kendi parlaklığını ve arkaplanların kontrast derecesini ayarlar. Açık Görüntüler: Gama kontrollu yüksek arkaplan ışığı Koyu Görüntüler: Gama kontrollü düşük arkaplan ışığı
MagicSpeed (2ms GTG) Samsung’un yarattığı RTA (Response Time Accelorator) teknolojisi sayesinde hızlı tepki süresi ile bulanık görüntülerden kurtulup, izleğiniz filmin, oynadığınız oyunun keyfine varın.
MagicBright3 MagicBright3 özelligi size tek tusla en iyi görüntü kalitesi saglayabilecegiz modu seçmenize olanak sağlar.
Parlak Tasarım – Renklerin Dokunuşu Farklı renk seçenekleriyle (Gül Kırmızısı, Zümrük Yeşili ve Safir Mavisi) kristal cam görünümünde parlak tasarıma sahip T serisi monitörler kullanıcılarına görsel ziyafet sunacak.
Ayarlanabilir Menü İsteğinize göre kolayca parlaklık, kontrast, renk, görüntü boyutu ayarlaması yapmanıza olanak sağlar. 4 fonksiyon seçilebilir (MagicBright, MagicColor, Color Effect, Image Size)
MagicWizard Kullanıcıya en iyi görüntü performansını ayarlamasına olanak sağlar. Çözünürlük, Görüntü, Renk ve Ekran Font ayarları kolayca yapılabilir.
0.3W Standby Gücü T serisi monitörler bekleme modunda 0,3w güç harcayarak hep paranızdan tasarruf etmenize hem de çevreyi korumanıza olanak sağlar.
En-Boy Oranı Kontrolü Eğer geniş ekran monitörde 4:3 formatında bir resim görüntülerseniz, görüntüde bozulmalar oluşur. En-Boy Oranı Ayarı (Aspect Ratio Control) ile doğru görüntüyü elde edebilirsiniz.
Teknik Özellikler: Ekran Boyutu: 19" Wide Çözünürlük: 1440x900 Parlaklık: 300 cd/㎡ Kontrast Oranı: DC 20,000:1(1000:1)(Typ.) Tepki Süresi: 2ms(GTG) Görüntüleme Açısı (Yatay / Düşey) 170˚/160˚ (CR>10) Desteklenen Renk: 16.7M
Sinyal Girişi Sync. Sinyali Separate H/V, Composite, SOG Video Sinyali Analog RGB, DVI Bağlantı: 15pin D-SUB, DVI-D
Güç Güç Tüketimi: 34 Watt Stand by Power(DPMS) <1W
SAMSUNG LE32A659
Yorumlar nasıl arkadaşlar bu ürün hakkında ?
mrb arkadaslar , bnde pc ıcın samsung 943nw lcd ekran var bunu ps3 e baglamak ıstıyorum..nasıl yapıcam bı fıkrı olan varmı ?
Ben tavsiyelere bakmak için girdim herkeste bol para full hd tavsiyesi istiyor. Ben garip kaldım yaff
tanıdık olduğu için vestele yöneldim. iki model vardı 32" fena gelmedi fiyatı.. biri full hd 30.000 e 1 kontrast diğer hd ready 20.000 e 1... nasıldır ki vesteller.. birinin fiyatı 1.100 diğeri 1.300 e geliyo 12 taksitle..
nedir önerilerininz vestel hakkında.. bide başka nelerine dikkat etmeliyim?
Xbox 360 için 12 taksitle 360TL'ye kadar 22" monitör bakmaktayım(daha fazla fiyatlıda olabilir yakın zamanda kampanya bekleyebilirim). Monitör piyasasından bir haber kaldım açıkcası. Forumda gerekli araştırmaları yaptım ancak birebir karşılaştırma olmadığından ve konuların eski oluşundan dolayı yeterli bilgiye ulaşamadım.
2-3 ay öncesinin f\p'da en iyi monitörü olan Benq x2200'ler malesef piyasada yok. Bir konuda da artık üretilmeyecekleri yazıyordu ne derece doğrudur?
Şuanki alternatiflere yönelirsek önerebileceğiniz modeller hangileridir. Ben bir tek Samsung 2232Bw modelini net olarak biliyorum, Lg ve Philips'in aynı kategorideki ürünleri hakkında pek bir bilgim yok maalesef. Son zamanlarda sürekli kampanyaya giren Acer x230 modeli hakkında bilginiz varmı? Monitörün renklerinin kötü olduğu söyleniyordu? Birde şu sıralar kampanyada olan Inca 22" monitör var ve fiyatı baya iyi. Bunun hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Kısacası Xbox360 için kullanılmak üzere önerebileceğiniz modeller hangileridir?
Teşekkürler...
Arkadaslar merhaba ben sony e 4000 full hd lcd aldim ama kafama takilan birkac soru isareti var kumandada ekran modu dugmesine vasibca akilli, 4:3 , genis , zoom 14:9 formadlari var. Takilan ? Ise 16:9 format olmasi gerekmiyormu yoksa ben mi yanlis dusunuyorum.yani sinemaskob,goruntunun alt ve ustunde siyahliklar olan format. bilgilendirirseniz cok sevinirim saygilar..
arkadaşlar benq x2200w aldım kısa bir süre sonra da xbox 360 alacam iki sorum var 1-Monitörde ses çıkışı var sesi konsoldan ya da monitörden almamın bir farkı olur mu?sanırım konsoldan almak için farklı bir aparat gerekiyor. 2-monitörde 3 giriş var.birini pc'ye,hdmi girişini de konsola bağladığımda ikisi arasında geçiş yapabiliyor muyum?yani monitörü aynı anda hem pc hem konsol için kullanabilir miyim?yoksa birini açıp birini kapatmam mı gerekir?