Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı sana en uygun tv 46n87 olur m87 ile ikisini yanyana seyretmiştim bir fark göremedim
  • hmm 10:000 e 1 miş bunun kontrast oranı, 3900 diyor ya sanırım max 3500 e çıkabileceğim...

40n87 model i Havale/EFT/Nakit indirimli 2.854,83 YTL diyor....

10.000:1 ile 15.000:1 kontrast arası 400 YTL fark eder mi ya 15000 olana bi pazarlığa oturacam adamla, belki 3000 e kadar çekerim
  • pazarlıkla 3500'e bırakabilirler ama yerlerine gitmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 14 Şubat 2008; 19:10:51 >
  • yerleri derken?

adanada yaşadıgım için bu internetten satış yapan firmaların merkezlerine gidemem de, adanadaki satıcılarla (meslea bugun gittiğim yer) sıkı bi pazarlık yapmayı düşünüyorum... Philips in fln toptan alışlarını biliyorum bizim mağzamızda satıyor, keşke samsung da olsa alış fiyatları da, bilsem adamlar ne kadara alıyolar...
  • Ben İstanbuldasın zannetim
  • Adanalıyık
  • @serhanuygur

Senin yerinde olsam 40'' 100hz samsung lardan alırdım ama sen daha büyük diyorsan sen bilirsin görüntü ne kadar büyürse 720p oyunlarda o kadar kalite düşer ünütme.
    İnsanın gözü alıştıktan sonra inanki kalite istiyor 127 cm olsun 102 cm olsun bir zamandan sonra sana normal gelecek ve tv nin kalite ayarlarıyla oynamaya başlarsın 127 cm bir tv de sd yayın düşünemiyorum bile, media markette 46'' lcd 720p beyonce klibi oynuyordu sd yayın gibi geldi bana
  • 100 Hz olması bu kadar önemlimi??? birde sormak istediğim şu yani, şimdi bu Son 40M87 modelinde hertz belirtmemişler ama clear panel diye bişetyden bahsediyorlar bu yani 100 hz mi demek oluyor acaba?
  • Almışken paranın yettiği en büyük tv'yi almak gerek sonra pişman olursun şahsen benim param yetse 65'' alırım
  • arkadaşlar yarın gidip alcam panasonic 37pv7 alcam yok mu hiç fikri olan. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

arkadaşlar yarın gidip alcam panasonic 37pv7 alcam yok mu hiç fikri olan. :(

Biraz daha üstüne koyarsan arkadasım "FullHd" bir lcd tv alırsın.

Toshiba Full Hd
    2.339,10 YTL

Panasonıc 37pv7
    2.249,10 YTL

• Sanırım plazma alacaksın,dedğin model plazma idi zannedersem?Ya plazma platformunda oyun oynamak biraz sakıncalı,evde tv dvd vb.. işler için plazmalar daha uygun.
    Mutlaka lcd almalısın.

quote:

arkadaşlar yarın gidip alcam panasonic 37pv7 alcam yok mu hiç fikri olan. :(
  • dostum panasonic 37pv7 yi 1650 ye alıcam, demirhome da kampanya var. onun dışında samsung 32r81 var 1700 küsür gibi bir fiyattı oda.
  • R81 al,boşver Panayı hem plazma o ya ne yapacan başına bela alıyon,hem oyuncu camiasında : R81 : hd oyun gibi bir formül var

- Bu arada Migrosa bugün,1490 ytl'ye Panasonic 37" plazmalar gelmiş bi bak piyasaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 15 Şubat 2008; 21:47:27 >
  • abi kafam o kadar karıştıki evet bişeyin farkına vardım ama plazma almak hiç mantıklı değil. r81 gayet iyi bi seçenek ama 1080p "Video Sinyal Uyumluluğu" yazmıyor, şimdi ben bunu alırsam ilerdeki 1080p ye çıkcak oyunları oynuyamıcak mıyım?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=2568 birde bu var 100hz hemde.
  • Japonozan meğerse TV"de 3 HDMİ çikişi varmiş.

Ben sadece TV"nin arkasindakileri görmüşüm, bir tanede TV"nin sağ tarafindada varmiş.

32R Samsung.

Çok harika birşey, hele birde Blue Ray de film izlerken dehşet oluyor.

720P ve 1080İ çözünürlüğü. 8000:1 Kontrast ve Picture-in-Picture özelliği var

10 bin krona aldim. Yeni Türk lirasiyla 2,5 milyar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 16 Şubat 2008; 14:17:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Japonozan meğerse TV"de 3 HDMİ çikişi varmiş.

Ben sadece TV"nin arkasindakileri görmüşüm, bir tanede TV"nin sağ tarafindada varmiş.

32R Samsung.

Hayırlı olsun arkadaşım.
  • Teşekkürler kardeş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Japonozan meğerse TV"de 3 HDMİ çikişi varmiş.

32R Samsung.

Çok para vermişsin yakın zamanda almışsan eyer ben 1800 ytl verdim 3 yıl garantili
  • quote:

dostum panasonic 37pv7 yi 1650 ye alıcam, demirhome da kampanya var. onun dışında samsung 32r81 var 1700 küsür gibi bir fiyattı oda.

Arkadasım bende bakıyorum "demirhome" sitesine fiyatlar gerçekten güzel
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.