Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bimeks'te de var aynı ürünün ilanı, orada yazıyor.

Bugün dışarı çıkıp baktım başka markaların 22" tvlerine de, bence PS3'e bu kadar küçük ekran gelmez. Bu 22" Philips fiyat olarak özellik olarak fena değil ama PS3 için küçük sanki. Salondaki tvye bağlamam, odamda oynarım diyorsan 24-32" arası büyüklükte bir model ideal sanırım, bütçeyi biraz daha arttırmak gerekecek.

Bence de en ideal 32'' olur. Ama işte o zaman da en az 800 lirayı gözden çıkarmak gerekecek.
    Konsol kullanan bazı oyuncuların tv de oynarken ekrana hakim olamadıkları ve konsollarını monitörlerine bağlamaları beni bu küçük philips tv yi alma konusunda cesaretlendiriyor.
    Bütçem de 500 lira olunca bu ürünü takibe aldım. Ayrıca ekran ne kadar küçük olursa lag yaşama riski o kadar az olur diyorlar.

• Dungeon-54 D kullanıcısına yanıt
    Şu anda PS3'ü dertsiz tasasız oynamak için;

24"+ üstü büyüklükte,
    1920x1080 çözünürlükte,
    2ms tepki süreli,
    100hz hızda led/lcd tv gerekli, bunların da fiyatları 750-999TL arasında, dolayısıyla sıcak fırsat çıkmadıkça almaya yanaşmayacağım fiyatta.

Ben önce PS3'ü alıp bilgisayar monitörüm olan Acer x233h'e bağlayıp görmeye karar verdim. 23.3", 1920x1080 çözünürlük, 60hz, 5ms ve 40000:1 kontrastlı. Bilgisayarda oyun oynarken muazzam performans veriyordu.
    PS3'e bağlanan HDMI kabloya ekran kartıyla verilen HDMI to DVI adaptörünü takıp monitöre bağlayacağım. HDCP özelliği olduğu için görüntü alınabiliyor.
    Ses için de yine PS3'ün arka tarafına bağlanan AV kablosunun kırmızı ve beyaz ses uçlarını kablo adaptör ile dişi 3.5mm kulaklık jack girişine bağlantılayıp yine pcde kullandığım 2.1 subwooferın erkek jackına bağlayacağım. Bu yöntemle PS2'den sorunsuz görüntü ve ses alabiliyordum, ha keza digiturk dekoderinden de.

Deneyip göreceğiz.

• Desene benim iyi bir monitörüm var diye. Ben de seni kendim gibi ne konsolu ne de ekranı var sanıyordum
    Bu durumda senin küçük ekranlı tv alman mantıksız olur. PS3 al, monitöre bağla, keyfine bak. 23'' lik ekranı da küçümseme. Özelliklerine bakılırsa o monitör oyunları yağ gibi oynatır. 5 ms gayet yeterli. Ekonominin iyi olduğu zamanda yazdığın özelliklerde tv al. Hatta 3D'li olsun. Üstelik yeni nesil konsollar için de iyi olur.
    Sen bu nesildeki oyunları o monitörde oyna bence.. İleride de PS4+3D TV kombinasyonu yaparsın

Aslında ben de Xbox 360 la birlikte bir monitör almayı düşündüm ama ses çıkışıyla uğraşıldığını görünce vazgeçtim. Niye konsolların kasasına bir 3.5 mm kulaklık girişi koymazlar ki..

• PS4 için erken değil mi yav 4K ekran olacak diye duydum PS4de biraz bekleyin şu oledler bi çıksın slimi çıkar o zamanda ps4 ün ama bu fat kasa cidden güzel :D slim + oled tv oh mis
  • merhaba arkadaslar LG 32inc 100HZ Uydu Alıcılı Full HD WIFI Smart LED TV
    sizce alinir mi fiyati 990 tl

sadece oyun icin alıyorum

http://www.gold.com.tr/lg-32ln575s-32inc-100hz-uydu-alicili-full-hd-wifi-smart-led-tv_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionnn -- 19 Temmuz 2013; 13:13:53 >

• Arkadaşlar zamanında almış bulduğum Sony Bravia KDL40D3500(40 inç) televizyon mu yoksa Samsung SyncMaster s23b350(23 inç) monitör mu ps3 için daha idealdir?
  • Arkadaşlar led tv alacağım input lag oranı düşük bir televizyon önerirmisiniz 2200 lira tavan fiyattan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

800liraya kadar alinabilecek lcd onerisi istiyorum arkadaslar yeni ps3 alicagim onunla birde televizyon almak istiyorum ne onerirsiniz

http://www.bimeks.com.tr/urun/127395/lg-32ln5400-82-ekran-led-tv.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/128055/philips-32pfl3158h-82-ekran-led-tv.aspx

bende lg yi almayı düşünüyorum

• arkadaşlar ps3 için nasıl bu model 450 TL gibi uygun bir fiyatı var ve boyutuda iyi

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2703mh-led-27-vx2703mh-led-genis-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62365
  • Arkadaşlar ps3 aldım monitörüm 20 inc samsun.g hdmi yok fakat vga ve dvi var. dönüştürücü ile çevirdigimde görüntü çok fark eder mi ? çözünürlük ortalama ne olur ? mönitörün çözünürlügü 1680x1050 çeivri kullanırsam bozulma olur mu ? ayrıca ses olayını nasıl yapabilrim. sanırım çeviriciler ile ses dönüştürünce ses çıkmıyormuş. yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

PS4 için erken değil mi yav 4K ekran olacak diye duydum PS4de biraz bekleyin şu oledler bi çıksın slimi çıkar o zamanda ps4 ün ama bu fat kasa cidden güzel :D slim + oled tv oh mis

Hacı ne slim yav hele bi çıksın slim fazla birşey değiştirmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: MrStunt

PS4 için erken değil mi yav 4K ekran olacak diye duydum PS4de biraz bekleyin şu oledler bi çıksın slimi çıkar o zamanda ps4 ün ama bu fat kasa cidden güzel :D slim + oled tv oh mis

Hacı ne slim yav hele bi çıksın slim fazla birşey değiştirmez

Benim PS1,PS2,PS3 full slim onuda slim alıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar ps3 aldım monitörüm 20 inc samsun.g hdmi yok fakat vga ve dvi var. dönüştürücü ile çevirdigimde görüntü çok fark eder mi ? çözünürlük ortalama ne olur ? mönitörün çözünürlügü 1680x1050 çeivri kullanırsam bozulma olur mu ? ayrıca ses olayını nasıl yapabilrim. sanırım çeviriciler ile ses dönüştürünce ses çıkmıyormuş. yardımcı olabilir misiniz ?

bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek yok mudur ?
  • 500 550 tl en fazla olacak şekilde bütçem var.
    PHILIPS 22PFL2908H modelini düşünüyorum. Bu modeli kulllanan var mı veya fikri olan paylaşabilir mi.

http://www.teknosa.com/...l2908h12-fhd-led-lcd-tv

Bu televizyon dışında bir önerisi olanda paylaşabilir teşekkür ederim
  • arkadaşlar 55f8000 kullanıcısıyım. Tv ye optik çıkıştan 5,1 ses sistemi bağlı. Filmlerde 5,1 ses alabiliyorum ama hdmi bağlı ps3 ten alamıyorum. Hdmi kablom 1,4 lerden ve kaliteli. Bütün ayarlara girdim ama sorunuma çözüm bulamadım. Acaba atladığım bir şey mi var yoksa tv de böyle bir şey mümkün değil mi?
  • bildiginiz 1 ms aşagı led tv ler varmı plazma demiyorum o zaten bu olayı aşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

merhaba arkadaslar LG 32inc 100HZ Uydu Alıcılı Full HD WIFI Smart LED TV

http://www.gold.com.tr/lg-32ln575s-32inc-100hz-uydu-alicili-full-hd-wifi-smart-led-tv_u

Hocam

Oyun icin aliyorsaniz lg den uzak durun derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

merhaba arkadaslar LG 32inc 100HZ Uydu Alıcılı Full HD WIFI Smart LED TV

Hocam

Oyun icin aliyorsaniz lg den uzak durun derim.

niye kardesim aldım

• arkadaşlar merhaba,

ps3 için 20 - 21.5'' boyutlarında.... 250 tl ile 300 tl arası ekran tavsiyelerinizi rica etmekteyim
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.