Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: hantırtuvan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Ben geçen gün ps3'ümü hd ready tv'me bağladım.Fakat tv'nin hdmı'ı yok bu yüzden dvı dönüştürücü ile bağladım.Her şey tamam görüntü geldi 720x576 falan.Ama menüde olsun oyunda olsun ses gelimoyor.Bu sorunu nasıl çözerim.

DVI ses taşımıyor diye biliyorum.

Ha evet evet ben o sorunu çözeli zaten 2 ay falan oldu.Hoparlörle hallettim.

Kusura bakmayın konuyu aktif zannediyordum 5 ay geçmiş üzerinden

Önemli değil :DD

• 800liraya kadar alinabilecek lcd onerisi istiyorum arkadaslar yeni ps3 alicagim onunla birde televizyon almak istiyorum ne onerirsiniz
  • Dostlar şu televizyona kinect nasıl olur? (Bu sahip olduğum televizyon onu da söyleyeyim).Tam zevkini verir mi?Teşekkürler.

LG 42LS575S FHD LED LCD TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Dostlar şu televizyona kinect nasıl olur? (Bu sahip olduğum televizyon onu da söyleyeyim).Tam zevkini verir mi?Teşekkürler.

LG 42LS575S FHD LED LCD TV

Pardon yanlışlık olmuş aslında televizyonum şu olacaktı.Teşekkürler...

• şimdi tv alıyonuz kore malı falanda lırken hiç mi düşünmüyonuz japon alırsam daha uzun süre kullanırım diye tv ddiğin şeyi zırt pırt değiştirmezsin ki 10 -15 yıl kullanırsın panasonic sony toshiba sharp vb. al kore ALMA tepe tepe 20-25 yıl kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: erthuu

Merhabalar,

Playstation satın alacağım ancak monitöre bağlamak istiyorum. Kullandığım monitör;

Samsung SA550 Full HD ve 1 HDMI Girişi ile 1 analog giriş mevcut. Bu ürüne ps3 bağlanabilir mi ? Sesi nasıl aktarırım?

http://www.samsung.com/tr/article/ces-sa550-premium-led-monitors-sophisticated-design-and-surprising-convenience

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

HDMI yok dvi-hdmi converter var onun höparlör girişli olanından alacaksın bulamadıysan pas 3 arkasında optik çıkış var höparlörün optik çışı destekliyosa sorun yok ama optik irişi yoksa höparlörün onun için de bir dönüştürücü alacaksın

• Arkadaşlar 2 ay sonra falan xbox 360 alacağım yanında da lcd almak istiyorum şimdiden araştırmaya başladım. Bu tv nasıldır sizce xbox+kinect ile iyi gider mi ?;
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/vestel-finlux-32-quot-82-ekran-full-hd-usb-lcd-tv-79613314
    Xboxta malum film izlerken altyazı olmuyor ve ben oyundan çok (düzgün bir bilgisayar olmadığı için, ama konsolda tam tersi olacak kesin :D) film izliyorum. O yüzden usb girişli tv şart. Sizin önerileriniz varsa lütfen söyleyin.(Max. 600 tl)

• LCD mi Plazma mı? :)
  • arkadaslar asusun vs238h 23'' lık bı monıtorunu aldım hdmı dan konsolu baglıyorum sıkıntı yok ama oyunlarda loadıng kısımlarına ekran sıyah olunca yakından bakıldıgında tıtremeler olusuyo rahatsız etmıyo ama monıtorde sıkınıtı olabılır mı xboxdan mı kaynaklı yada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 26 Mayıs 2013; 0:02:51 >
  • Arkadaşlar PS3 için Tv tavsiyesi alabilir miyim ? 47 inc./3D/MAX. 2000 TL. Olacak. Teşekkürler.
  • 1 ay içinde şu televizyonu almayı düşünüyoruz abimle, bu televizyonu kullanan, yada televizyon hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa beni sevinirim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-55f6800-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,37379.html#TabPanelStart

• Bende philips 190x monitör var.(tıkla
    Ps3 ü nasıl bağlayabilirim?
  • 1500 TL ye ps3, pc, uydu vs herşey için en iyi led tv ne önerirsiniz ?!?!? Tabi özellikle ps3
  • arkadaşlar ps4 için LG 32LA620S iyimi yada hangi tv yi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
    bütçe 1200tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kidbuu -- 14 Haziran 2013; 14:13:00 >
  • http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS22LRZKUV/UF-spec
    Hdmi dönüştürücüsü ile bu monitörü kullanabilirmiyim?
  • Samsung 40ES7000 nasıldır ? bizde bundan var yani baktım özellikler aynı böyle bişeydi adı 40lı belki ekranı falan hafif küçüktür bilmiyorum 2400e almıştık iyi midir ps3 için
  • 2. el TV ler sizce uygunmudur şu aralar bende ps3 için bi televizyon bakıyorumda
  • Hazır PS3ler ucuzlamışken yanına bir de uygun fiyatlı tv alıp PS3+TV =1000tl ye işi bitireyim diyorum. 450-500 TL civarı tv ararken teknomarketlerin çoğunda en uygun bu modeli buldum.
    1920x1080 Full HD, 100hz, 5ms gibi, birçok yerde PS3 için tv alacaklara tavsiye edilen özelliklere sahip gibi.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/PHILIPS/22PFL2908H/12-p-96570-c-9.htm

Buna PS3 bağlasak güzel güzel oynar mıyız?

• quote:

Hazır PS3ler ucuzlamışken yanına bir de uygun fiyatlı tv alıp PS3+TV =1000tl ye işi bitireyim diyorum. 450-500 TL civarı tv ararken teknomarketlerin çoğunda en uygun bu modeli buldum.
    1920x1080 Full HD, 100hz, 5ms gibi, birçok yerde PS3 için tv alacaklara tavsiye edilen özelliklere sahip gibi.

http://www.darty.com.tr...908H/12-p-96570-c-9.htm

Buna PS3 bağlasak güzel güzel oynar mıyız?

Aynı ürünü bende takip ediyorum ama yeni üretim olduğu için ne Youtube ne de başka yerlerde bu tv hakkında bir inceleme bulamadım. Oyun modu var mıdır acaba?

edit: tepki süresinin 5ms olduğunu nerde yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dungeon-54 -- 2 Temmuz 2013; 18:14:58 >

• Dungeon-54 D kullanıcısına yanıt
    bimeks'te de var aynı ürünün ilanı, orada yazıyor.

Bugün dışarı çıkıp baktım başka markaların 22" tvlerine de, bence PS3'e bu kadar küçük ekran gelmez. Bu 22" Philips fiyat olarak özellik olarak fena değil ama PS3 için küçük sanki. Salondaki tvye bağlamam, odamda oynarım diyorsan 24-32" arası büyüklükte bir model ideal sanırım, bütçeyi biraz daha arttırmak gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.