Şimdi Ara

LCD VE PLAZMALAR İÇİN BASİT GÖRÜNTÜ AYARLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
37
Favori
183.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://r apidshare.com/files/163350999/DisplayTuningbyCAN.rar
    Size:5889 KB Downloads:1448
    Status:Normal Download Last Download:07.11.2009 17:18:39

Normal TEST Dosyası budur RS.COM da Premium klasördedir,sorunsuz vede süresiz indirebilirsiniz!!

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

DisplayTuningbyCAN.rar

http://r apidshare.com/files/163350999/DisplayTuningbyCAN.rar
    Size:5889 KB Downloads:1448
    Status:Normal Download Last Download:07.11.2009 17:18:39

Normal TEST Dosyası budur RS.COM da Premium klasördedir,sorunsuz vede süresiz indirebilirsiniz!!

++

maalesef yükleyemedim, premium user olmak gerekiyormuş.

"You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/163350999/DisplayTuningbyCAN.rar | 5889 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member "

• rapid'de hergün birşeyler çıkarıyor. Neyse ben verdiğin siteye de yükledim. Alternatif olsun...

http://www.2shared.com/file/9040048/21479102/Display_Tuning.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

rapid'de hergün birşeyler çıkarıyor. Neyse ben verdiğin siteye de yükledim. Alternatif olsun...

http://www.2shared.com/file/9040048/21479102/Display_Tuning.html

teşekkür ederim, indiriyorum şimdi. zannedersem rapid premiumlara öncelik vermiş portlarda, free kullanıcılara port kalmamış. premium yapıp para almak için bahanede olabilir tabi.

• RS.COM da abuk subuk işler yapıyor,bende anlamadım gitti!!
    Benim Premium hesabım olduğu için süresiz olarak kalması gereken dosyalarımı oraya atıyorum,
    zaten en son 1448 kişi indirmiş dosyamı! ve son indirilme tarihide 07/11,bu dediğiniz olay ya çok yeni oldu yada
    başka bir şey var!!
    Herkesin illa Premium hesabımı olacak o zaman?? RS.COM aptal işler yapıyor ve hiç takip bile etmiyorum artık!!

++
  • Şimdi birde FREE den girip baktım,D/L slotlarının Free için şuan müsait olmadığı ve sonra tekrar deneyiniz....

Demek bu işlerde başlamışlar
    Depositefiles ın taktiği

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Şimdi birde FREE den girip baktım,D/L slotlarının Free için şuan müsait olmadığı ve sonra tekrar deneyiniz....

Demek bu işlerde başlamışlar
    Depositefiles ın taktiği

+

evet bende tekrar denedim şimdi açıldı. işte kafasına göre takılıyor. @HİGHWAYMOUSE upload ettiği linkten yükledim, dvd sini de hazırladım. uygulama aşaması kaldı. güzel bir rehber olmuş ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profurio -- 9 Kasım 2009; 22:22:24 >
  • vestel 42pf7014 full hd lcd için hazır görüntü ayarları varmı yoksa sizin programdan mı yapmaya çalışıcagız...
  • fazla karıştırmayın ..
  • Arkadaşlar 46W4000 görüntü ayarları için tavsiye edilen degerleri bilen varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler.
  • ben bir türlü dvd' ye yazdıramadım.
    yazım işlemi başarısız diyor sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreemre2

ben bir türlü dvd' ye yazdıramadım.

Nero mu kullanıyorsun?
  • Arkadaşlar SONY 40W5500 en iyi ayarları tespit eden oldu mu acaba ? Ben tv'nin kendi standartlarını kullanıyorum şu an.
  • quote:

quote:

Nero mu kullanıyorsun?

Evet.Nero var
  • sony 46x4500 için en iyi görüntü ayarları nedir? deneyenlerin fikrini almak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Nero mu kullanıyorsun?

Evet.Nero var

Bin bir türlü sebebi olabilir.

-İlk olarak indirdiğin programı bir daha indir. İndirme sırasında bir hata olmuş olabilir.
    -Kullandığın DVD medya'da çizik gibi yazmayı engelleyen bir kusur var olabilir. Başka bir DVD le tekrar dene.
    -Nero'da sorun olabilir. Kaldırıp tekrar kurman çare olabilir.
    -Nero'da yazma hızını yüksek seçmişsen bu tip hatalar olabilir. Düşük hızda yazmak ve yazım işlemi sırasında pc'de başka işlemle uğraşmamak uygun olur.
    -DVD-RW cihazında sorun olma ihtimaline karşılık başka bir dosya yazdırıp sağlamlığını kontrol edebilirsin.

• highwaymouse, selam...
    w5500 ayarları için tüm konuyu ve w5500 konusunu okudum. ayar programını da verdiğiniz linklerden indirdim. ancak benim eski laptopun DVD-playeri artık yazmıyor... veya uyumlu DVD bulamamış da olabilirim... yani pc'im epey eski. bu nedenle DVD hazırlayamıyorum. acaba v4000 ayarları w5500'e de uyar mı..?!? veya arkadaşlardan ayar programını kullanarak yapan varsa (w5500 için) yazabilirler mi..?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx64 -- 27 Aralık 2009; 10:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhasim

highwaymouse, selam...
    w5500 ayarları için tüm konuyu ve w5500 konusunu okudum. ayar programını da verdiğiniz linklerden indirdim. ancak benim eski laptopun DVD-playeri artık yazmıyor... veya uyumlu DVD bulamamış da olabilirim... yani pc'im epey eski. bu nedenle DVD hazırlayamıyorum. acaba v4000 ayarları w5500'e de uyar mı..?!? veya arkadaşlardan ayar programını kullanarak yapan varsa (w5500 için) yazabilirler mi..?!?

Uymaz dostum. Çünkü bu işte bir kademe bile farkediyor. Fakat DVD-rom'unun bozulması bir engel teşkil etmez. İlk mesaja eklemiş olmam lazım; HDD'i DVD sürücü gibi gösteren yazılımlar ve bunlardan deamon tools adlı programın nasıl kullanacağını kısaca anlatmıştım. Sen ilk mesajı bir daha incele...

Düzeltme: Bilgisayar eski demişsin. Vga'dan bağlayabilirsin en iyi ihtimalle. Bu bağlantıda da bazı ayarlar seçilemiyor. HDMI'dan bağlayabilseydin bilgisayarı o zaman olurdu. Çünkü hdmi'dan harici bir cihaz olarak algılıyor tv...

Velhasılı bir şekilde bu DVD'yi yazdırmak zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 27 Aralık 2009; 14:23:55 >

• quote:

quote:

highwaymouse, selam...

Uymaz dostum. Çünkü bu işte bir kademe bile farkediyor. Fakat DVD-rom'unun bozulması bir engel teşkil etmez. İlk mesaja eklemiş olmam lazım; HDD'i DVD sürücü gibi gösteren yazılımlar ve bunlardan deamon tools adlı programın nasıl kullanacağını kısaca anlatmıştım. Sen ilk mesajı bir daha incele...

Düzeltme: Bilgisayar eski demişsin. Vga'dan bağlayabilirsin en iyi ihtimalle. Bu bağlantıda da bazı ayarlar seçilemiyor. HDMI'dan bağlayabilseydin bilgisayarı o zaman olurdu. Çünkü hdmi'dan harici bir cihaz olarak algılıyor tv...

dostum, teşekkürler... ama dediğini düşündüm... daha önceki tavsiyelerine uyarak pc'yi VGA'dan LCD'ye bağladım. ancak 1024x768'in üstüne çıkmıyor maalesef... bu bağlantıyla görüntü ayarının sağlıklı yapılabileceğini sanmıyorum... yoksa dediğin yöntemi kısmen biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx64 -- 27 Aralık 2009; 17:15:12 >

• quote:

quote:

quote:

highwaymouse, selam...

dostum, teşekkürler... ama dediğini düşündüm... daha önceki tavsiyelerine uyarak pc'yi VGA'dan LCD'ye bağladım. ancak 1024x768'in üstüne çıkmıyor maalesef... bu bağlantıyla görüntü ayarının sağlıklı yapılabileceğini sanmıyorum... yoksa dediğin yöntemi kısmen biliyorum...

merhaba ne kadarlık bi kablo aldınız ve ekran kartınızın modeli nedir ??? vga to pc in olarak bağladınız değil mi ??

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.