Şimdi Ara

LCD'YE HANGİ DİGİ KUTUSU TAKILIR!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SANIRIM 4 NİSANDA DİGİTURK YENİ BİR KAMPANYA BASLATIYOR VE BU KAMPANYA İLE BENDE DİGİTURK UYELİGİ BASLATMAK İSTİYORUM FAKAT SİZE SAÇMA GELEBİLİR AMA Bİ SORUM VAR..ŞMDİ EVDE SAMSUNG LCD TV VAR...DİGİ BAYİİSİ BANA ONLARIN UYDU ALICILARNDAN SECEBİLECEGİM BİRİNİ TAKABİLECEGİMİ SÖLEDİ ....

ÖNCELİKLE DİGİNİN ŞUANKİ BUTUN UYDU ALICILARINI VE FİYATLARINI BİLİOMUSUNUZ?...2. OLARAK BEN BUNLARDAN BİRİNİ ALDIGIMDA LCD TV MDE HEPSİ AYNI KALİTEDE OLURMU?...

2. SORUYU BAYİİYE SORDUGUMDA BANA HEPSİ AYNI İŞİ GÖRÜR ABİ SEN MERAK ETME CEVABI BANA HİÇ OLUMLU ELEKTİRK VERMEDİ

• soru saçma bile gelse bilgili arkadaşlardan destek bekliorum
  • Sd yayın için olan kutular arasında yayın kalitesi olarak fark olacagını sanmıyorum. Bizde philips kutu var en eski olan gayet iyi iş yapıyor hemde yeni kampanyada fiyatı en ucuz olan receiver.Tabi yeni üye olanlara yeni bir receiver verilecekmiş onun fiyatı daha fazla philips 99 ytl yeni reeciver sanırım 250 civarı.Vestel receiveri pek begenen görmedim. Yani ya yeni reciveri al bence yada philips alabilirsin. Tabi mümkünse gerçektn lcd tv ile fark yaratmak istiyosan hd receiveri al ama baya bahalı 900 civarı sanırım piyasaya yeni bir hd receiver daha çıkaracakmış digiturk yayın kaydetme özelligi olmayan ama tarihi belli degil .Yani sözün özü teknik servisinde dedigi gibi aman aman bir fark yok veya digerlerine fark atan bir receiverda yok digiturkte
  • ben 3-4 yıl philips kullandım. son yıl da şu gümüş rengi üzerinde digiturk yazan receiverdan kullanıyorum. philips de kumandaya basar basmaz kanal açılıyor. ama digerinde anlamadım kumandadan birşey yazıyorum , tepsi süresi uzun mudur neder 77 yazmaya calışıyorum 7 bi basıyor bi basmıyor sonunda 777 oluyor. bu biraz can sıkıcı olabiliyor. haa bunu neden söylüyorum. seni hazirana kadar idare edecek bir receiver lazım. 1-2 ay için de fazla para vermene gerek yok. philips seni fazlasıyla idare eder. neden mi haziran? çünki harddisksiz yeni HD kutular gelecek diyorlar da ondan. madem samsung lcd tvin var. artık hd receiverdan başka birşey düşünmemen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.