Bugüne özel LCW markalı ürünlerde "BAHANE28" koduyla %28 indiriminden sen de yararlan 👍 📌LCW web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 8 Aralık 2023; 17:51:0 > |
LCW'de Tüm İndirimlere ek %28 İndirim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
15 dakika önce 1500 liralık alışveriş yaptım, şimdi önüme bu düştü. Teşekkürler
-
İptal et?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş onaylanmış, taksit yaptırıp bonus da kullanmıştım. İptal et, tekrar ver, taksitler ve bonus geri düzgün ödenmiş mi kontrol et; uzun iş. Sözün özü güzel fırsat
-
Ben olsam arayıp iptal ettirirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağazada geçerlimi
Çarktan %30 çıkmıştı, birde 300tl :) %30u kullanarak birkaç bişey alırım sanırım, çocuklara sweat gerekiyorda bilemedim.
-
Birleştirebileceğimiz başka kampanya var mı?
-
Çark artık çıkmıyor sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nays giyime yüzde on veriyor galiba.
Geçen hafta çarktan %40 çıkmıştı ne güzel oldu, ama alacak ürün bir türlü bulamadım, listemdeki ürünlerde aradığım numaraların o saatlerde stokları bitiyordu, en sonunda farklı seçim ile aldım.
1249tl lik ürünlerde 500+75 (nays) indirim oldu
Ama %28 de fena sayılmaz.
-
Yüzde 28 güzel. Tabi carktan yüzde 40 çıkınca daha güzel.
Gizli hazineyi bul formu doldur diyor. Bulabilen oldu mu? Bir türlü formu bulup çekilişe katılamadım. Yardımcı olalım birbirimize..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 8 Aralık 2023; 19:41:0 >
BAHANE28 Kodu yazınca katılım şartları sağlanamadı yazıyor. Ayrıca çarktan %26 indirim kodu geldi onu bile uygulayamıyorum. Yüzlerce siteden alışveriş yapmışlığım vardır. Ama hiç lcw den sipariş vermemişim. Neden sipariş vermediğimi bir daha anlamış oldum. % 10 markalarda inidirim kodu görünüyor. Bundan dolayı diğer indirim kodlarımı kabul etmiyor. Ekstra indirim değil daha fazla olan indirimi neden kabul etmez. Saatlerce harcadığım sepet oluşturduğum zamanıma yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rota21 -- 8 Aralık 2023; 20:51:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sepete eklediginiz urünleriniz lcwaikiki markalı olmayabilir
Kod sadece lcw marka ürünlerde geçerli
Olum bunlar kafayı mı yemiş 350₺ den aşagı sweat yok. Trendyol 100₺ ye kakılı sweat dolu. Mal desen asagı yukarı aynı kalite.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 8 Aralık 2023; 22:0:29 >
lcw ucuz değil zaten zara pullandbear bershka 3lüsü en iyisi
-
Hay Allah razı olsun. Teşekkürler. kampanya şartlarını hiç bir yerde bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X