Şimdi Ara

LCW HIRSIZLIK OLDU YUH ARTIK !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
28.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayd

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek
    son bi yol ise elbiseye ufak bi falcata darbesi atarak

Suçluyu bulduk beyler. Ben polisi aradım arkadaşın adını verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Malum Arefe Günü Mağaza Tıklım Tıklım Dolu.Alacaklarımı Aldım Kabinde Denemek İçin Sıraya Girdim.Bi Giren 10 Dakikaya Çıkmıyor..En Sondaki Kabin Boşaldı.Ben Hemem Oraya Yöneldim.Görevli Bana Bir Dakika Bir Kontrol Yapayım Dedi.Kabine Girdi Ve Şerefsiz Diye Bağırarak Kapıya Yumruk Attı.Adam Kabinde Elbiselerin Üzerine Takılan Alarmı Kırmış

Sonra Görevli Peşinden Koştu Ama Bulamadı Sanırım..

sanki orda kameralar yokmuş gibi anlattın
    F
    A
    K
    E

Kabinde kamera oluyor mu?

aynen. Bencede olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 8 Eylül 2010; 21:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek

Tecrübe konuşuyor beyler

ne yapsınlar millette para kalmadı millette bu yola başvurmuş,sanki keyfinden yapıyor 15 tl lik kıyafeti bile almaya para kalmamış herşeye zam zam birde evet isterler

• Kabinde kamera mı olur delirdiniz mi? Bu resmen kişisel haklara aykırı ve bir suç olur.
  • bugün 2 gömlek bi sweat aldım ordan.çalmadım la aldım
  • giriş/çıkış kapısında kameralar olur ama. ordan görüntü alıp polise verirler polisler gerekeni yapar.
  • kanka hikaye kısa daha iyi olsaydı konu tutardı.
  • Haberlerde görmüştüm.
    Beyaz alarm cihazını aliminyüm folyo ile iyice kapatık geçirebiliyorlarmış ancak ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • Bizim üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir kız var. Kız hergün okula ayrı bir elbiseyle geliyordu. Bir gün elbisesinin boyun kısmının dikişli olduğunu farkettim. Yırtılmıştır bir yerde deyip geçtim. Meğerse kız hergün LC den elbise araklıyormuş. Alarmlarıda makasla kesiyormuş. Görevliler kızdan artık şüphelenmeye başlamış ve kız kabinden çıkarken enselemişler. En sonunda yakalandı. Bugüne kadar 4 milyarlık mal çalmış. Çaldıklarını öde şikayetçi olmayalım dediler. Gitti nişanlısı ödedi kız kurtuldu. Tüm okul bunu duydu. Ama kızda hiç utanma arlanma yok. Hiç birşey olmamış gibi salına salına geziyordu ortalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz
    Bizim üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir kız var. Kız hergün okula ayrı bir elbiseyle geliyordu. Bir gün elbisesinin boyun kısmının dikişli olduğunu farkettim. Yırtılmıştır bir yerde deyip geçtim. Meğerse kız hergün LC den elbise araklıyormuş. Alarmlarıda makasla kesiyormuş. Görevliler kızdan artık şüphelenmeye başlamış ve kız kabinden çıkarken enselemişler. En sonunda yakalandı. Bugüne kadar 4 milyarlık mal çalmış. Çaldıklarını öde şikayetçi olmayalım dediler. Gitti nişanlısı ödedi kız kurtuldu. Tüm okul bunu duydu. Ama kızda hiç utanma arlanma yok. Hiç birşey olmamış gibi salına salına geziyordu ortalarda.

yuh 4 binlik mal nasıl çalmış yaw bide niye aynı bayiiye gidiyor ki yapıyosan adam gibi yap
  • quote:

quote:

Malum Arefe Günü Mağaza Tıklım Tıklım Dolu.Alacaklarımı Aldım Kabinde Denemek İçin Sıraya Girdim.Bi Giren 10 Dakikaya Çıkmıyor..En Sondaki Kabin Boşaldı.Ben Hemem Oraya Yöneldim.Görevli Bana Bir Dakika Bir Kontrol Yapayım Dedi.Kabine Girdi Ve Şerefsiz Diye Bağırarak Kapıya Yumruk Attı.Adam Kabinde Elbiselerin Üzerine Takılan Alarmı Kırmış

F
    A
    K
    E

FAİL

Kabinde kamera ne arar

• quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

quote:

Bizim üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir kız var. Kız hergün okula ayrı bir elbiseyle geliyordu. Bir gün elbisesinin boyun kısmının dikişli olduğunu farkettim. Yırtılmıştır bir yerde deyip geçtim. Meğerse kız hergün LC den elbise araklıyormuş. Alarmlarıda makasla kesiyormuş. Görevliler kızdan artık şüphelenmeye başlamış ve kız kabinden çıkarken enselemişler. En sonunda yakalandı. Bugüne kadar 4 milyarlık mal çalmış. Çaldıklarını öde şikayetçi olmayalım dediler. Gitti nişanlısı ödedi kız kurtuldu. Tüm okul bunu duydu. Ama kızda hiç utanma arlanma yok. Hiç birşey olmamış gibi salına salına geziyordu ortalarda.

yuh 4 binlik mal nasıl çalmış yaw bide niye aynı bayiiye gidiyor ki yapıyosan adam gibi yap

bu bir hastalık dostum bazı insanlarda böyle hastalık olur hırsızlık hastalığı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

ihale az daha sana kalıyomuş

quote:

Usta Ya Mağazada Calısıon Yada (Dusunmek Istemıorm )

quote:

Haberlerde görmüştüm.
    Beyaz alarm cihazını aliminyüm folyo ile iyice kapatık geçirebiliyorlarmış ancak ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Bayagı Eskıden Gormustum Ya Show Ya Atv ydı. Merak ettım ıse yarıomu .

quote:

Yaşadığımız Ulkeye Bak Bilader

• quote:

Çevirerek biraz zor çıkar o
    Güçlü mıknatıslarla ya da U şeklinde olan alarm anahtarlarıyla çıkarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 8 Eylül 2010; 23:23:09 >
  • quote:

quote:

yani.akıl var mantık var arkadaş ben olsam şahsen(böyle birşey yapmam asla) ama en azından madem çalacaksam giderim farklı yerlerden alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

quote:

F
    A
    K
    E

FAİL

Kabinde kamera ne arar

kamera mı ne kamerası kamera ne arar la kabinde?? artizemice.gif

• Ulan tüm lcw larmı dolu olur izmittekiler bilir çıldırmış millet giren girene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxhq

O alarmı açmak kolay mı sanıyorsun ? Kilidin içinde mürekkep dolu açtı diğelim elbise mürekkep içinde kalır.

Konu Başlığına Bakarsan 'Yuh' Diyorum.
  • ben leke den bir t shirt almıstım adam o takılı şeyi cıkarmayı unutmuş magazadan cıktım hiç ötmedi de o alet ben de nıye otmedi anlamadım ama eve gidince gördüm bir gün bboyunca ugraştım cıkartamadım gittim demirciye ona kestirdim o kolay kolay cıkmaz
  • niye yuh artık diyip şaşırıyon bilader bu dünyada çocuklar annelerinin boğazını kesip öldürüyo bukadar şaşılcak bişey yok olayda LCW ortalama biyer değilmi yahu adam madem hırsızlık yapcaktı pahalı biyere gidip yapsaymış bari.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.