Şimdi Ara

LCW HIRSIZLIK OLDU YUH ARTIK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
28.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Arefe Günü Mağaza Tıklım Tıklım Dolu.Alacaklarımı Aldım Kabinde Denemek İçin Sıraya Girdim.Bi Giren 10 Dakikaya Çıkmıyor..En Sondaki Kabin Boşaldı.Ben Hemem Oraya Yöneldim.Görevli Bana Bir Dakika Bir Kontrol Yapayım Dedi.Kabine Girdi Ve Şerefsiz Diye Bağırarak Kapıya Yumruk Attı.Adam Kabinde Elbiselerin Üzerine Takılan Alarmı Kırmış

Sonra Görevli Peşinden Koştu Ama Bulamadı Sanırım..

• Yapay Zekanın Yanıtı

LCW'de Hırsızlık Olayları: Bilmeniz Gerekenler

Son zamanlarda, LC Waikiki mağazalarında hırsızlık olaylarının arttığı bildirilmektedir. Bu olaylar, müşterilerin ve mağaza çalışanlarının endişelerine neden olmuştur.

LC Waikiki, hırsızlığı önlemek için alarm sistemleri ve kamera kayıtları gibi güvenlik önlemleri almaktadır. Ancak hırsızlar, bu önlemleri aşarak mağazalardan kıyafet çalmayı başarmaktadır.

Hırsızlık olayları, LC Waikiki mağazalarında alışveriş yapan müşteriler için endişe kaynağıdır. Müşteriler, alışveriş sırasında kişisel eşyalarının güvenliği konusunda endişe duymaktadırlar.

Mağazanın kamera kayıtları, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Kayıtlar sayesinde hırsızlar tespit edilebilmekte ve suçlarından dolayı sorumlu tutulabilmektedirler.

LC Waikiki, hırsızlık olaylarının önlenmesi için müşterilerden yardım istemektedir. Müşterilerin, şüpheli davranışları mağaza çalışanlarına bildirmeleri önerilmektedir.

Mağazalar, hırsızlık olaylarını önlemek için çeşitli önlemler almaktadır. Ancak müşterilerin de uyanık olması ve mağazadaki şüpheli kişilere karşı dikkatli davranması gerekmektedir.

LC Waikiki mağazalarında alışveriş yaparken kişisel eşyalarınızı güvende tutmak için aşağıdaki önlemleri alabilirsiniz:

• Çantalarınızı ve değerli eşyalarınızı gözünüzün önünde tutun.
    • Alışveriş sepetinizi veya arabınızı asla gözetimsiz bırakmayın.
    • Şüpheli kişilerden uzak durun ve şüpheli davranışları mağaza çalışanlarına bildirin.
    • Alışverişinizi tamamladıktan sonra, tüm eşyalarınızı aldığınızdan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ihale az daha sana kalıyomuş
  • Nerdeki LCW?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppet

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Nerdeki LCW?

aynısını sorucaktım bugün buradan birisi ya gaziosmanpaşa meydandaki yada sultangazideki lcw den birşeyler çaldım diyordu
  • fazla bir şey değilse ödeseydin lan adamın bayramlığı filan yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pidearasıkola

quote:

Nerdeki LCW?

aynısını sorucaktım bugün buradan birisi ya gaziosmanpaşa meydandaki yada sultangazideki lcw den birşeyler çaldım diyordu

???
  • quote:

quote:

quote:

Nerdeki LCW?

???

Sultangazi
  • o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek
    son bi yol ise elbiseye ufak bi falcata darbesi atarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek

İyi biliyon bu işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek

İyi biliyon bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

İyi biliyon bu işleri

• 16 adet ürünüm çalındı barkottakı alarm sısıtemını koparmıslar sağlık olsun
  • İçeri Giren Çıkmıyor Bende Diyorum Ne Kadar Uzun Sürede Giyiniyorlar.Meğer Adamlar İş Üzerindeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

Malum Arefe Günü Mağaza Tıklım Tıklım Dolu.Alacaklarımı Aldım Kabinde Denemek İçin Sıraya Girdim.Bi Giren 10 Dakikaya Çıkmıyor..En Sondaki Kabin Boşaldı.Ben Hemem Oraya Yöneldim.Görevli Bana Bir Dakika Bir Kontrol Yapayım Dedi.Kabine Girdi Ve Şerefsiz Diye Bağırarak Kapıya Yumruk Attı.Adam Kabinde Elbiselerin Üzerine Takılan Alarmı Kırmış

sanki orda kameralar yokmuş gibi anlattın
    F
    A
    K
    E
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Malum Arefe Günü Mağaza Tıklım Tıklım Dolu.Alacaklarımı Aldım Kabinde Denemek İçin Sıraya Girdim.Bi Giren 10 Dakikaya Çıkmıyor..En Sondaki Kabin Boşaldı.Ben Hemem Oraya Yöneldim.Görevli Bana Bir Dakika Bir Kontrol Yapayım Dedi.Kabine Girdi Ve Şerefsiz Diye Bağırarak Kapıya Yumruk Attı.Adam Kabinde Elbiselerin Üzerine Takılan Alarmı Kırmış

F
    A
    K
    E

Kabinde kamera oluyor mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

F
    A
    K
    E

Adam niye böyle bi şeyi sallasın ki? Ne yararı olacak?

• O alarmı açmak kolay mı sanıyorsun ? Kilidin içinde mürekkep dolu açtı diğelim elbise mürekkep içinde kalır.
  • quote:

Tecrübe konuşuyor beyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.