Şimdi Ara

LCW Maaş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
13.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Şu an ben vasıfsız elemanın. Şikayet mi ediyorum? Hayır. Sistemimi suçluyorum. Hayır. Ona buna mı kızıyorum kendi vasıfsızlığımdan ötürü? Hayır. Niteliksiz olduğumu kabul ediyorum. Verilen maaşı makul buluyorum. NİTELİKLİ olmak için uğraş veriyorum. Diğer arkadaşlar gibi hem niteliksiz olup hem de şikayet etmiyorum. Amma taktınız bana Vasıfsız insanlardan üstün olacağım sonuçta.

tamam işte ben de onu diyorum şarapçının duası tutarmış misali sınavlarda vasıfsız kalmanı dilerim

Bedduan geri teper diyeceğim ama tepeceği kadar tepmiş zaten. Neyse sen inşallah tekrar hazırlanır falan okursun da NİTELİKLİ olursun. Yoksa

Tabii kazanmama ihtimalim var. Allah korusun başıma kötü bir şey gelir. Sınava giremem ya da sınavda iken bir şey olur bilemem. Kaderim varsa lafım yok. Hiç yoktan derim ki uğraştım NİTELİKLİ olmak için. Elalem gibi yatıp sonra sistemi suçlamadım derim. Ölme ihtimalim de var. Yarın pat diye araba çarpar. Kısmet meselesi.

Bana diyor

Benim nitaliksiz eleman olduğumu da nerden çıkardım, sınava gireceğimi veya girmemiş olduğumu da
    nerden çıkardın

• quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Ha bide nitelik olarak sakın kendini benle kıyaslama

Ana dilim ingilizce
    Türkçe seviyem iyi sayılır
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Senin gibi hayatımda o niteliksiz dediğin kişileri ezmek bir kere bile aklıma gelmedi, ama sen ilk olacaksın sanırım Bilkent e gelirsen

Evet. Benden üstünsün. Kıskanıp laf atıyor muyum? Çekememezlik ediyor muyum? Aksine kabul edip üstsün diyorum. Bunu dediğim gibi benden aşağıda olanlara da(eğitim olarak) aşağıdasın diyorum. Üstünsün deyince kimse kızmıyor ama aşağıdasın deyince kızıyorlar. Bence problem sizlerde.

• quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Senin gibi hayatımda o niteliksiz dediğin kişileri ezmek bir kere bile aklıma gelmedi, ama sen ilk olacaksın sanırım Bilkent e gelirsen

baba parası ile niteliklimi olunuyormus

• quote:

quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Evet. Benden üstünsün. Kıskanıp laf atıyor muyum? Çekememezlik ediyor muyum? Aksine kabul edip üstsün diyorum. Bunu dediğim gibi benden aşağıda olanlara da(eğitim olarak) aşağıdasın diyorum. Üstünsün deyince kimse kızmıyor ama aşağıdasın deyince kızıyorlar. Bence problem sizlerde.

Senden aşağıdaki insanı allah zaten ezmiş, sana saldırmadığı sürece ezmene gerek yok.. Eğer eziyorsan ya sonradan görmesindir, yada aşağlık kompleksin vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 18 Mart 2011; 18:53:19 >

• @isviçreli

Bir konudan öyle hatırladım sanki. Değilsen lafımı geri aldım. Üniversiteliysen sonsuz saygı. Ama değilsen sana karşı olan fikirlerimi takip etmişsindir.
  • quote:

@isviçreli

Bir konudan öyle hatırladım sanki. Değilsen lafımı geri aldım. Üniversiteliysen sonsuz saygı. Ama değilsen sana karşı olan fikirlerimi takip etmişsindir.

ettim ettim ben de dedim bu daha liseyi bitiremeden bunamış bu nitelikli olsa ne yazar olmasa ne yazar
  • quote:

quote:

quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Senden aşağıdaki insanı allah zaten ezmiş, sana saldırmadığı sürece ezmene gerek yok.. Eğer eziyorsan ya sonradan görmesindir, yada aşağlık kompleksin vardır.

Maddi açıdan olursa haklısın ama eğitim olunca mesele aynı düşünmüyorum. Okumuşlara saygı gösterip okumayanlara aşağılamalıyız. Belki böylece okurlar. Eğitim her şeydir. Hayatın her alanında gereklidir. Kadına iyi davranırken, çocuğu eğitirken her şeyde...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Maddi açıdan olursa haklısın ama eğitim olunca mesele aynı düşünmüyorum. Okumuşlara saygı gösterip okumayanlara aşağılamalıyız. Belki böylece okurlar. Eğitim her şeydir. Hayatın her alanında gereklidir. Kadına iyi davranırken, çocuğu eğitirken her şeyde...

Senden bir halt olmaz, şimdiden söyliyim. İnsan insandır, eğitimi önemli değildir.

• Ha bu arada bu sene BIM ve CTİS in 2. bölümden öğrenci alma durumu vardı kaliteyi artırmak için. Umarım uygularlar. Doğal seleksyona uğrarsın umarım
  • Bu arada konuya yabancı arkadaşlara açıklama getireyim. Her okumamışa lafım yok. Forumdan bazı eğitimsizler düşük maaş alıyor. Sonra gidip devleti, sistemi suçluyor. Oysa belli bir niteliği yok. Ben de bu tür insanları aşağıladım. Mevzu budur. Yoksa her okumamışı asla aşağılamam. Bazısı okumaz ama süper ahçı olur. Belli bir yetenek edinmiştir. Ne ala! Ama okumadan, beceri kazanmadan bıdı bıdı laf edenleri aşağılarım hiç kusura bakmayın.
  • belki maddi durumları iyi değil dersaneye, özel hocaya vs gidemedi kazanamadı nerden biliyosun
  • quote:

Ha bu arada bu sene BIM ve CTİS in 2. bölümden öğrenci alma durumu vardı kaliteyi artırmak için. Umarım uygularlar. Doğal seleksyona uğrarsın umarım

Puanı çok düşük olduğunu için yine girerim. Asıl mesele Boğaziçi girip giremeyeceğim. Girersem zaten Bilkent'e gelmem ama gelemezsen mecburen Bilkent olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

belki maddi durumları iyi değil dersaneye, özel hocaya vs gidemedi kazanamadı nerden biliyosun

Ben de gitmedim. Dershanesiz hazırlanıyorum zaten.

Bazı bölümler puansız alıyor. Bari ona gitsin. Kendini eğitsin. O da yok. İlla yattığı yerden uzanacak üzüm tanelerine. Malesef her şey öyle beleş değil. Çalışacaksın. Hem de öküz gibi. Paran yoksa part time çalışacaksın ama ne yapıp edip geliştireceksin kendini.
  • quote:

quote:

belki maddi durumları iyi değil dersaneye, özel hocaya vs gidemedi kazanamadı nerden biliyosun

Bazı bölümler puansız alıyor. Bari ona gitsin. Kendini eğitsin. O da yok. İlla yattığı yerden uzanacak üzüm tanelerine. Malesef her şey öyle beleş değil. Çalışacaksın. Hem de öküz gibi. Paran yoksa part time çalışacaksın ama ne yapıp edip geliştireceksin kendini.

Herkes senin gibi inek değilki kardeşim. Herkesden kendinden beklediğin performansı bekleme.

• quote:

Bu arada konuya yabancı arkadaşlara açıklama getireyim. Her okumamışa lafım yok. Forumdan bazı eğitimsizler düşük maaş alıyor. Sonra gidip devleti, sistemi suçluyor. Oysa belli bir niteliği yok. Ben de bu tür insanları aşağıladım. Mevzu budur. Yoksa her okumamışı asla aşağılamam. Bazısı okumaz ama süper ahçı olur. Belli bir yetenek edinmiştir. Ne ala! Ama okumadan, beceri kazanmadan bıdı bıdı laf edenleri aşağılarım hiç kusura bakmayın.

ahçı ne lan ahçı ne?? allahın köylüsü
  • quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Bu forumda senin kadar gereksiz bir insan görmedim. Her mesajında yok ben bilkentte okuyorum yok çok zenginim yok benim ailem çok köklü. Avukatına vekalet verip benada dava açtıracaktın değil mi Sen var ya aşşağılık kompleksine kapılmış liseli ezikten başka birşey değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Ana dilim ingilizce
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Bu forumda senin kadar gereksiz bir insan görmedim. Her mesajında yok ben bilkentte okuyorum yok çok zenginim yok benim ailem çok köklü. Avukatına vekalet verip benada dava açtıracaktın değil mi Sen var ya aşşağılık kompleksine kapılmış liseli ezikten başka birşey değilsin

Pazartesi görüşücez evlat, savcılığa gidicem..... Beni kimse o itleri savunmakla suçlayamaz. senin siciline işleticem iftircaı yalancı ... olduğunu. Maddi boyutu umurumda bile değil. Gerçi 2000-3000 tl tazminat verirler onuda mehmetçik vakfına bağışlarım

• quote:

quote:

arkadaşım doğru yoldasın hiç taklama burdakileri

• mehmetçiğin amerikan vatandaşlarının yardımına ihtiyacı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

mehmetçiğin amerikan vatandaşlarının yardımına ihtiyacı yok.

Tabiki yok, ama ben yine vercem....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.