Şimdi Ara

LCW Maaş? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
13.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: revenger11

mehmetçiğin amerikan vatandaşlarının yardımına ihtiyacı yok.

Kapak niteliğinde bir mesaj

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Tabiki yok, ama ben yine vercem....

Off iyice sıkmaya başladın artık ha. Dk başı PM atıyorsun "avukatım seni mahkemeye verecek diye" Bi susta motorun soğusun azıcık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 18 Mart 2011; 19:30:29 >

• quote:

Ha bide nitelik olarak sakın kendini benle kıyaslama

Ana dilim ingilizce
    Türkçe seviyem iyi sayılır
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Senin gibi hayatımda o niteliksiz dediğin kişileri ezmek bir kere bile aklıma gelmedi, ama sen ilk olacaksın sanırım Bilkent e gelirsen

vuhuu adam amerikan vatandaşı beyler çok nitelikli nays hatta naaaaysss...
  • quote:

Ha bide nitelik olarak sakın kendini benle kıyaslama

Ana dilim ingilizce
    Türkçe seviyem iyi sayılır
    Amerikan vatandaşıyım
    Ailem köklü

Senin gibi hayatımda o niteliksiz dediğin kişileri ezmek bir kere bile aklıma gelmedi, ama sen ilk olacaksın sanırım Bilkent e gelirsen

benim ailemde köklü.adem ve havvaya dayanıyor kökümüz
  • Konu da resmen terör dönmüş. Bilkent Üniversitesinin o bölümüne çok sorunlu diyorlar. Eğitim ve hocalar iyiymiş ama burssuz öğrencileri çok düşük puandan alıyorlar. Geçen sene 246 YGS 6 puanı yapanı bile almışlar. Birkaç kişi olsa yine neyse. 50 kişiler. Bu kişilerle aynı yerde eğitim almak sorun yaratabilir cidden. Yönetimin de rahatsız olduğundan eminim. Bilkent'in toplam aldığı öğrenci sayısı 117 bu arada.

Boğaziçi'nde ise Yönetim Bilişim Sistemleri vardır. Kontenjanı 57 kişidir. En düşük puanlı öğrenci ise 488 ile girdi. En yüksek ise 527 ile girdi. Hem öğrenci profili yüksek hem de daha az kişi var. Benim tavsiyem ilk hedefin Boğaziçi olsun. Boğaziçi'nde ayrıca birçok ÇAP imkanın da var.

Ayrıntılı bilgi için:http://www.tanitim.boun.edu.tr/akademik/fakulte_yuksekokullar/ubyo/yonetim_bilisim.html

Bu arada Yönetim Bilişim Sistemleri tutmazsa Turizm'e gel. ÇAP yaparsın. Turizm öğrencilerinin ders programı çok ağır da değil. Rahatlıkla okursun.

Sınavda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 18 Mart 2011; 20:05:56 >

• bir lcw vardı noldu o iş?
  • Durumu iyi olmadığı halde özel üniye burslu yada burssuz gidenlere kıl oluyorum...kardeşim ordaki adam okula arabayla gelecek sen yürüyerek , sen dönerciye gidecen o adam en kral mekana , sen büfeden bira alacan o adam güzel mekanlarda içmeye gidecek , sen kendine ucuz üst baş alacan o adam gidip en iyilerini alacak hem sen onların yanında ezilecen hemde hep onlara özenecen....Ne diye gidiyorsun ki oraya ??
  • Konu nerden nereye gelmiş, ağzım açık kaldı okurken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Durumu iyi olmadığı halde özel üniye burslu yada burssuz gidenlere kıl oluyorum...kardeşim ordaki adam okula arabayla gelecek sen yürüyerek , sen dönerciye gidecen o adam en kral mekana , sen büfeden bira alacan o adam güzel mekanlarda içmeye gidecek , sen kendine ucuz üst baş alacan o adam gidip en iyilerini alacak hem sen onların yanında ezilecen hemde hep onlara özenecen....Ne diye gidiyorsun ki oraya ??

bu kıl olmak için bir neden mi? adam kendi tercih ediyor, kendi çekiyor. sana ne oluyor?
  • Bunların müdür ve müdür yardımcıları ne kadar alıyor LCW de.Birde müdür ne iş yapıyor merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

belki maddi durumları iyi değil dersaneye, özel hocaya vs gidemedi kazanamadı nerden biliyosun

Ben de gitmedim. Dershanesiz hazırlanıyorum zaten.

Bazı bölümler puansız alıyor. Bari ona gitsin. Kendini eğitsin. O da yok. İlla yattığı yerden uzanacak üzüm tanelerine. Malesef her şey öyle beleş değil. Çalışacaksın. Hem de öküz gibi. Paran yoksa part time çalışacaksın ama ne yapıp edip geliştireceksin kendini.

Bu kafayla sen okuma hiç sacma sapan puansız bolumleri bitirse ne bitirmese ne kendini nereye geliştiriyor ankara ve istanbuldaki universiteler dısında dogru duzgun egitim veren universitede yok memlekette ortaokul mezunu ama çogu universiteliyi cebinden çıkarcak çok adam var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

belki maddi durumları iyi değil dersaneye, özel hocaya vs gidemedi kazanamadı nerden biliyosun

Ben de gitmedim. Dershanesiz hazırlanıyorum zaten.

Bazı bölümler puansız alıyor. Bari ona gitsin. Kendini eğitsin. O da yok. İlla yattığı yerden uzanacak üzüm tanelerine. Malesef her şey öyle beleş değil. Çalışacaksın. Hem de öküz gibi. Paran yoksa part time çalışacaksın ama ne yapıp edip geliştireceksin kendini.

puansız alan bölümleri söylesene ünüversite merak ettim. ki bu devirde dershanesiz sınavıda kazanmazsın puasız bölüm varsa eğer oda niteliksizden aşşağı değildir. 4 senelik okuyupta 900 tl ye çalısan gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Durumu iyi olmadığı halde özel üniye burslu yada burssuz gidenlere kıl oluyorum...kardeşim ordaki adam okula arabayla gelecek sen yürüyerek , sen dönerciye gidecen o adam en kral mekana , sen büfeden bira alacan o adam güzel mekanlarda içmeye gidecek , sen kendine ucuz üst baş alacan o adam gidip en iyilerini alacak hem sen onların yanında ezilecen hemde hep onlara özenecen....Ne diye gidiyorsun ki oraya ??

bu kıl olmak için bir neden mi? adam kendi tercih ediyor, kendi çekiyor. sana ne oluyor?

Kıl olma nedenimi eksik yazmışım Devamıda şöyle : adam sonra durmadan herşeye isyan ediyor.Düzene v.s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Kıl olma nedenimi eksik yazmışım Devamıda şöyle : adam sonra durmadan herşeye isyan ediyor.Düzene v.s

şimdi anladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.