Şimdi Ara

lcw t-shirtler 4.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün alış verise gitim yazlığa gicecem 10 tlye t-shirtler vardı gidenler bilir her giitiğimde alıyordum alayım dedim kasaya bir gittim 4.95 şaşırdım gidin bu fırsatı kaçırmayın kankalar sonra tiffınneye deniz şortu 15 tl hemde kaliteli olan 3 yıl önce aldığımı hala giyiyorum tavsiye ederim bu arada bu yaz 4. tatilim

• lcw ne zaman görsem ana baba günü. kadınlar birbirlerinin elinden çekiştirip alıyorlar malları. ne biçim iş çözemedim. fiyatlardan sanırım.
  • 2 tane t-shirt almιstιm geçenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

2 tane t-shirt almιstιm geçenlerde

• Ben de terlik alacaktım bugün 9.90dı gittim kasaya 7.90 dedi kadın şaşırdım epey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Ben de terlik alacaktım bugün 9.90dı gittim kasaya 7.90 dedi kadın şaşırdım epey.

7.90 diye almadın mı ? :D

alacaktım demişsinde ona mahsuben,
  • @Vanilla
  • quote:

Ben de terlik alacaktım bugün 9.90dı gittim kasaya 7.90 dedi kadın şaşırdım epey.

pazarlık yapsaydın 9.90 bırakırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Yok ben 9.90 vereyim siz 2 lirayı 2 kişi 1er TLden çay parası yaparsınız dedim ve 10 lirayı verip takla atarak mağazadan ayrıldım. Çok havam oldu
  • Forumda Fakir Dakikalar
  • Her yaşa göre varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Yok ben 9.90 vereyim siz 2 lirayı 2 kişi 1er TLden çay parası yaparsınız dedim ve 10 lirayı verip takla atarak mağazadan ayrıldım. Çok havam oldu

kanka sen nasıl bir adammışsın öyle beaa..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.