bugün alış verise gitim yazlığa gicecem 10 tlye t-shirtler vardı gidenler bilir her giitiğimde alıyordum alayım dedim kasaya bir gittim 4.95 şaşırdım gidin bu fırsatı kaçırmayın kankalar sonra tiffınneye deniz şortu 15 tl hemde kaliteli olan 3 yıl önce aldığımı hala giyiyorum tavsiye ederim bu arada bu yaz 4. tatilim
lcw ne zaman görsem ana baba günü. kadınlar birbirlerinin elinden çekiştirip alıyorlar malları. ne biçim iş çözemedim. fiyatlardan sanırım.
2 tane t-shirt almιstιm geçenlerde
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
2 tane t-shirt almιstιm geçenlerde
Ben de terlik alacaktım bugün 9.90dı gittim kasaya 7.90 dedi kadın şaşırdım epey.
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Ben de terlik alacaktım bugün 9.90dı gittim kasaya 7.90 dedi kadın şaşırdım epey.
7.90 diye almadın mı ? :D
alacaktım demişsinde ona mahsuben,
@Vanilla
quote:
pazarlık yapsaydın 9.90 bırakırdı
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Yok ben 9.90 vereyim siz 2 lirayı 2 kişi 1er TLden çay parası yaparsınız dedim ve 10 lirayı verip takla atarak mağazadan ayrıldım. Çok havam oldu
Forumda Fakir Dakikalar
Her yaşa göre varmı ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Yok ben 9.90 vereyim siz 2 lirayı 2 kişi 1er TLden çay parası yaparsınız dedim ve 10 lirayı verip takla atarak mağazadan ayrıldım. Çok havam oldu
kanka sen nasıl bir adammışsın öyle beaa..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme