Bildirim
Kot Ceket Önerileri H&M P&B Koton Bershka LEVI’S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Levis kalite olarak daha iyi fakat siyah hem yakabilir hem de rengi cabuk bozulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Greggs
Levis kalite olarak daha iyi fakat siyah hem yakabilir hem de rengi cabuk bozulur.
Bersha Alayım Diyorsun Yani Hocam Bende Onu Almayı Düşünüyorum Ama Siyah Olanda İyi Gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: hes123
quote:
Bersha Alayım Diyorsun Yani Hocam Bende Onu Almayı Düşünüyorum Ama Siyah Olanda İyi Gibi
Bershka nasildir bilmem fakat levis kot ceketim var koyu mavi renkli.Yaklasik 3 4 senedir giyiyorum ve asiri memnunum.Siyah da guzel duruyor ama dedigim gibi biraz yakabilir gunesli havalarda.Senin icin sikinti degilse al.Bershkanin rengi cok acik sahsen begenmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Bersha Alayım Diyorsun Yani Hocam Bende Onu Almayı Düşünüyorum Ama Siyah Olanda İyi Gibi
Bershka nasildir bilmem fakat levis kot ceketim var koyu mavi renkli.Yaklasik 3 4 senedir giyiyorum ve asiri memnunum.Siyah da guzel duruyor ama dedigim gibi biraz yakabilir gunesli havalarda.Senin icin sikinti degilse al.Bershkanin rengi cok acik sahsen begenmedim.
Anladım baska önerilebileceğiniz ceket varmı ayrıca levis fiyatları pahalı sanki.
-
-
kardeşim ben siyah aldım pişmanım asla siyah alma bence
yazın siyah güzel olmuyo millet cıvıl cıvıl gezerken sen siyah giyiyon
hatta şimdi yine maviyi alabilirim
lc waikikideki mavi çok hoşuma gitmişti benim, kotondada var o da iyi
beyaz da moda olabilir
sonuç olarak mavi. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: enes56emre
kardeşim ben siyah aldım pişmanım asla siyah alma bence
yazın siyah güzel olmuyo millet cıvıl cıvıl gezerken sen siyah giyiyon
hatta şimdi yine maviyi alabilirim
lc waikikideki mavi çok hoşuma gitmişti benim, kotondada var o da iyi
beyaz da moda olabilir
sonuç olarak mavi.
Kotonda Arkası basklı vardı bide beyaz vardı sevmedim koton bozmuş kendinihttps://www.koton.comBaskılı Jean Cekethttp://www.koton.com/tr/erkek-baskili-jean-ceket/p/7YAM53011LD600
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 9 Mayıs 2017; 17:8:13 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Anladım baska önerilebileceğiniz ceket varmı ayrıca levis fiyatları pahalı sanki.
Evet bu epey iyiymis ben zamaninda 200 kusure almistim.Simdi dusundum de siyah olmasini dusunmeden alirdim ben olsam.Levis kot konusunda Trdeki en iyi firma american eagle gibi yaygin olmayan markalari saymazsak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
illa siyah alıcaksan, yukarıda arkadaşın attığı 0 kol olabilir
ama uzun kollu alıcaksan mavi al
pull and bear kral bence bu konuda para varsa ora olabilir
h&m olabilir falan filan -
quote:
Orijinalden alıntı: enes56emre
illa siyah alıcaksan, yukarıda arkadaşın attığı 0 kol olabilir
ama uzun kollu alıcaksan mavi al
pull and bear kral bence bu konuda para varsa ora olabilir
h&m olabilir falan filan
H&M Çöp Olmuş diyolar -
-
quote:
https://www.pullandbear.com/tr/erkek/giyim/kabanlar-ve-ceketler/denim/açık-mavi-denim-ceket-c1030004067p500257158.html#400
Aynı Fiyat Hocam
bu değil de ben bi tane üstünde böyle çıkartmalar(simge) olan görmüştüm harikaydı
çıkartmasız diyosan hepsi aynı zaten
h&m nası bitmiş
-
kot ceketlik bi hava kalmadı artık boşa masraf yapmış olursun ince gömlekler veya tshirtler falan al.
Ha illa alacam diyosan nasıl bi model istediğine bağlı.
Ben üstümde bol durmayacak daha fit bişeyler istiyodum H&M'den aldım ama sen bol salaş model isterim diyosan ki bana göre erkeksi durmuyo tabi giyene saygı duyarım. O modeller bershka ve pull and bear'da mevcut. -
urun.n11.comErkek Kot Ceket Modelleri & Fiyatları - n11.comhttps://urun.n11.com/kot-ceket/las-vegas-on-kismi-taslamali-spor-kot-ceket-P211678717
ön tarafı taşlamalı olunca noluyor ve taşlama nedir?? biri bunu bana açıklasın
-
Denim alınacaksa,bütçe de varsa- işi ustası olan Levi's tercih edilir. -
KOT CEKET ALICAM KÜRK YAKA içide kürklü
H&M 180 TL
LEVİS 330 TL
fiyatlar geçen yıla göre iyi mi pahalı mı ? aynı olsa bile benim için kafi. Levis kaç tlye satılıyordu daha önce bilmiyorum.
hangisini almalıyım ceketler birbirine tip olarak benziyor. Kumaş kalitesi, dayanıklılık , kullanım süresi bilmem. Daha önce iki markadan da kot hiçbişey almadım. H&Mden tek tük sportif bişiler almıştım sadece
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ayı yağı kullananların yorumları
- otomatik arabada el freni indirmeden gitmek
- kargom teslim edildi görünüyor ama gelmedi ne yapmalıyım
- kramp sonrası geçmeyen ağrı
- sude ismine lakap
- penis nakli
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X