Şimdi Ara

U.S. POLO ASSN. Gömlek Almak istiyorum Beden Hk !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar markafonide var gömlek ve t shirt alayım dedim ama beden olarak ne alayım hiç us polo ürün yok elimde ltb, xside, waikiki hepsinde s beden giyiyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

U.S. POLO ASSN. Gömlek Beden Kılavuzu

US POLO ASSN. gömlekleri satın almadan önce doğru bedeni seçmen önemlidir. Markanın beden kalıpları diğer markalardan farklılık gösterebilir ve yanlış beden seçimi hayal kırıklığına yol açabilir.

US Polo Beden Yorumları:

• Bazı kullanıcılar US Polo gömleklerinin normalden daha küçük bedenli olduğunu bildirmiştir.
    • Vücuda oturan bir uyum tercih ediyorsan normal bedenini seçmeni öneririz.
    • Daha bol bir uyum istiyorsan bir beden büyük almayı düşünebilirsin.

US Polo Beden Tablosu:

US Polo'nun aşağıdaki gibi bir beden tablosu bulunmaktadır:

| Beden | Göğüs | Bel | Omuzlar | |---|---|---|---| | 1 | 97-102 cm | 81-86 cm | 43-46 cm | | 2 | 102-107 cm | 86-91 cm | 46-49 cm | | 3 | 107-112 cm | 91-97 cm | 49-52 cm |

US Polo 1 2 3 Beden Ne Demek?

• 1 beden: Normal beden
    • 2 beden: Biraz büyük beden
    • 3 beden: Büyük beden

Önemli İpuçları:

• En doğru beden için US Polo gömlek beden tablosuyla vücut ölçülerini karşılaştır.
    • Vücudunun türünü dikkate al. Eğer geniş omuzların veya göğsün varsa, daha büyük bir beden seçmen gerekebilir.
    • Gömlekleri satın almadan önce yorumları oku ve gerekirse müşteri hizmetlerine danış.

Doğru bedenli US Polo gömleği seçerek şık ve rahat bir görünüm elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dün bi tane tshirt bi tane de gömlek aldım markafoniden us polodan.. daha önce aldığım tüm ürünleri M beden sipariş ettim. hepsi tam istediğim gibi oldu. bunları da öyle yaptım. kendi polonun kalıbı piercardin kalıplarıyla aynı. daha önce mağzadan aldığım pier tshirtle polo tshirti karşılaştırınca. waikiki ltb filan bedenlerini pek bilmiyorum ama açıkcası.
  • markafoni de tek renk ne kadar
  • Gömleğin üstüne tam oturmasını üstiyosan oturmaz s bedende fit kesimdir ama tam bir italyan kesim değil malsf
  • O zaman ben de s bakayım t-shirt, gömlek almıyorum tam oturmuyorsa. Teşekkürler herkese. Birde fiyatlar 39.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

O zaman ben de s bakayım t-shirt, gömlek almıyorum tam oturmuyorsa. Teşekkürler herkese. Birde fiyatlar 39.90

dostum ben üye olamadım bakmak istedimde læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: komoçotoko

quote:

O zaman ben de s bakayım t-shirt, gömlek almıyorum tam oturmuyorsa. Teşekkürler herkese. Birde fiyatlar 39.90

dostum ben üye olamadım bakmak istedimde læ

e-mail adresini at.davetiye atayım kardeşime.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.84 74 kiloyum M beden gomlekleri tam oturuyor t shirtlerinin kalıpları buyuk biraz magazasından M beden almıstım hafif bol geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

1.84 74 kiloyum M beden gomlekleri tam oturuyor t shirtlerinin kalıpları buyuk biraz magazasından M beden almıstım hafif bol geliyor

Ben de S aldım boy 1.80 kiloda aynı sayılır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

1.84 74 kiloyum M beden gomlekleri tam oturuyor t shirtlerinin kalıpları buyuk biraz magazasından M beden almıstım hafif bol geliyor

Ben de S aldım boy 1.80 kiloda aynı sayılır

kucuk gelebilir :)
  • Değiştirebiliyor muyuz peki markafoniden ya. Hep m beden gömlekler büyük oluyor bana bir tek cazador mu ne onunkiler oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.