Bildirim
Loft'un Erkek Kot Pantolonları 400 TL (Bitti)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 tane kaptım haber veren arkadaşa teşekkürler kargo ile birlikte 2 kot 670₺ ye geldi beden kısmında yazan mesela 30/32 diyor 30 bel 32 boy oluyor değil mi arkadaşlar ilk yazan bel bedeni 2. Yazan boy mu🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çok teşekkürler tamda ihtiyaç vardı arada amazon jack jones ta yapıyordu bekliyordum bu harika oldu aldım bi 6 tane
-
Evet tarif ettiğiniz gibidir. Bel/boy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu bel boylar her markada değişik kalıp olmaz değilmi. bizde alak
-
Kesimde fark eder.. slim fit vs modellere dikkat edin.
Bırakın her markayı, markanın kendi içindeki kotlarında bile farklılıklar olabiliyor. Ama Loft için 400 TL bedava alın deneyin olmazsa iade
edit : neredeyse hiçbir bedeni stoklarda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 29 Haziran 2024; 2:17:7 > -
34 30 lazım arıyorum yok malesef. outlet olanlardada 500 600 tlden başlıyor. lc den çokmu kaliteli acep bu.
-
LC den kastınız Lc Waikiki ise karşılaştırmanız bile Loft' a hakaret maalesef. Gerisini siz düşünün.
-
Maalesef bende 34 bel bedenli, indirimli bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogas -- 29 Haziran 2024; 2:25:54 >
Mavi marka kotum var ondaki beden ile aynı alsam sorun olur mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X