Şimdi Ara

LCW WAİKİKİ 400 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİ(KODLAR BİRLEŞİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #LC Waikiki
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

LCW WAİKİKİ 400 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE KODU MAĞAZALARDA VE İNTERNET SİTESİNDE GEÇERLİ MAĞAZALARDA KODLAR BİRLEŞİYOR 400+400 ŞEKLİNDE GİDİYOR İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERDE GEÇERLİ ADET FİYATI 250 TL

Lcw Waikiki Kendi İndirimlerindede kodlar geçerli oluyor yani LCW29 kodunu kullanıp hemde benim vereceğim kodu kullanabiliyorsunuz örnek vereyim 800 tl lik ürün size 167 tl e denk geliyor

LCW WAİKİKİ 400 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİ(KODLAR BİRLEŞİYOR)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 800lük ürün bize 417ye geliyor.

Sen kuponu bedava verirsen ürün bize 167ye gelir.

Şu kupona 250 verip alan var mi acaba¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 22 Şubat 2024; 23:39:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peaceb kullanıcısına yanıt

Neden olmasın anlamadım. Sonuçta 150 lira kar etmiyor muyuz?

• ElrondPeredhil kullanıcısına yanıt
    Cok cok acil bir alisveris degilse bana cok anlamli gelmedi hocam, zaten alacagim ürünü takip etsem 150 lira uyguna alirim, lcwde fiyatlar oynak, 400 lira kuponlar yakin zaman kadar 100 liraya bile satildi, kodla birlesmiyordu ama takip edene cok iyi kombolar vardi.

150 olsa şu kupon 5 tane hemen alirdim, ihtiyac halinde 200 de makul ama 250 cok bence.

Lcw için uygun oran olsa zaten bu ve arkadasin actigi diger konulara talep olurdu, r10da da kimse yazmamis.

Dediğim gibi işiniz acilse tabiki değerlendirilebilir 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 23 Şubat 2024; 18:22:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Alacağınız ürünü takip edip bide benim vereceğim kuponu kullansanız çok daha ucuza alırsınız hayırlı forumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Anladım, sağolunLCW WAİKİKİ 400 TL ALTLİMİTSİZ HEDİYE ÇEKİ(KODLAR BİRLEŞİYOR) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner 5000 tl lik hediye çeki
    7 gün önce açıldı
    Boyner 20.000TL Hediye Çeki
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.