Şimdi Ara

LE-46C750 Nereden alabilirim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son olarak bir şey daha sormak istiyorum. şimdi diyelim tvyi aldık. kargo gelince kargocuların yanında tv de kusur var mı diye inceleyeceğiz ve tvnin kutusunu açmak zorunda kalacağız. böyle olunca tvnin garantisinde bir zedelenme olmayacak mı ? benim bildiğim tv yi servis elemanları açar . yoksa paralel ithalatta böyle bir durum yok mu. servisi çağırmadan kendimiz kurabilir miyiz tv yi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

son olarak bir şey daha sormak istiyorum. şimdi diyelim tvyi aldık. kargo gelince kargocuların yanında tv de kusur var mı diye inceleyeceğiz ve tvnin kutusunu açmak zorunda kalacağız. böyle olunca tvnin garantisinde bir zedelenme olmayacak mı ? benim bildiğim tv yi servis elemanları açar . yoksa paralel ithalatta böyle bir durum yok mu. servisi çağırmadan kendimiz kurabilir miyiz tv yi ?

teşekkürler.

Dostum sen bu gidişle TV falan alamicaksın :)
    Al şu C750'yi keyfine baaak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

son olarak bir şey daha sormak istiyorum. şimdi diyelim tvyi aldık. kargo gelince kargocuların yanında tv de kusur var mı diye inceleyeceğiz ve tvnin kutusunu açmak zorunda kalacağız. böyle olunca tvnin garantisinde bir zedelenme olmayacak mı ? benim bildiğim tv yi servis elemanları açar . yoksa paralel ithalatta böyle bir durum yok mu. servisi çağırmadan kendimiz kurabilir miyiz tv yi ?

teşekkürler.

harbiden ya bu gidişle tv falan alamayacağım. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum.+ zaten 1 hafta sonra evde küçük çaplı bir inşaat yapılacak.doğalgaz ve su tesisatı değişecek laminant parke yapılacak vsvs. o yüzden bu işler bittikten sonra alsam diye düşünüyorum.tv toz içinde kalmasın

teşekkürler.

• ben de almadım hala :))
    ama bikac hafta daha vaktim var.

Modul ve teledunya oalyında kanal geçişleri 3-4 sanie oluyo dediler ,
  • kargoyu teslim aldığında sadece üzerinde darbe izi varmı onu kontrol edin.ama kutuyu açmayın. Gelen çocukta aynısını söyledi montaj için kutuyu kendileri acıyorlar. sen açarsan içerisindeki eksikten sorumlu olmuyoruz dedi. Ama açınca kırık veya bozuk çıkan herşeyi firma tekrar gönderiyormus.
    Tv den çok memnunum.
    Henüz HD yayınlarıma kavuşamadım. Usb den 720p bir film izledim ve ekran görüntüsüne hayran kaldım. daha önce kullandığım plazma 46" ti ve aldığıma pişman olmuştum ekrandaki karelenmeler yüzünden ama bundan kesinlikle pişman olmayacağımı düşünüyorum cünkü Led ile kalınlık dışında +(artı) sı vardır ama -(eksi)si yoktur.
    D serilerinden daha iyi olmasada fiyatıyla ve performansı ile D serilerini aratmaz emin olun.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

harbiden ya bu gidişle tv falan alamayacağım. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum.+ zaten 1 hafta sonra evde küçük çaplı bir inşaat yapılacak.doğalgaz ve su tesisatı değişecek laminant parke yapılacak vsvs. o yüzden bu işler bittikten sonra alsam diye düşünüyorum.tv toz içinde kalmasın

teşekkürler.

dostum sana tavsiye syleyeyimmi?
    Eğerki bütcen 3000 ün altında ise hiç durma bu tv yi al çünkü bu fiyata bundan iyisini bulamazsın diye düşünüyorum.
    bundan iyi modellerin 3000tl ye düşmeside biraz zaman alır gibime geliyor hani 1-2 ay falan değil yani.
    bence bizim gibi kullanıcılar içinde 3000 den fazla ( bütcesi iyi olan kişiler zaten bukadar düşünmez bile) televizyon için para vermeye değmez... kalan parayla iyi bir ses ve görüntü düzeneği daha iyi olacaktır.

• samsung türkiye garantili 2000 peşin 850 bir aysonra fiat verildi bu fiat iyimi?
  • fena degil, nerden ?
  • fenadeğil derken?
    çünkü bence cok cok iyi.
    ben en ucuz 3250tl bulmuştum yanında blue ray oynatıcı ileydi ama işime yaramazdı.
    dikkat et 46c650 veya 40c750 olmasın ürün.
  • bugun netleyeceğim sonra yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedma

fenadeğil derken?
    çünkü bence cok cok iyi.
    ben en ucuz 3250tl bulmuştum yanında blue ray oynatıcı ileydi ama işime yaramazdı.
    dikkat et 46c650 veya 40c750 olmasın ürün.

ben ib deki fiyata gore düşünüyorum tabi hep :))
    samsung garanti 500-600 ytl farka deger mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedma

quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

teşekkürler.

dostum sana tavsiye syleyeyimmi?
    Eğerki bütcen 3000 ün altında ise hiç durma bu tv yi al çünkü bu fiyata bundan iyisini bulamazsın diye düşünüyorum.
    bundan iyi modellerin 3000tl ye düşmeside biraz zaman alır gibime geliyor hani 1-2 ay falan değil yani.
    bence bizim gibi kullanıcılar içinde 3000 den fazla ( bütcesi iyi olan kişiler zaten bukadar düşünmez bile) televizyon için para vermeye değmez... kalan parayla iyi bir ses ve görüntü düzeneği daha iyi olacaktır.

teşekkürler hocam. zaten bu gidişle c750 alacağım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.