Şimdi Ara

LE-46C750 Nereden alabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuftaner

plazmaların yeni nesil LCD lere oranla; puslu, sisli, sönük görüntüsü beni memnun etmedi 50pq6000 (ki sd yayınlardaki başarısı ile tanınır) televizyonu satıp 46c750 aldım . c750 nin sd performansı benim için kesinlikle (netlik, detay, canlılık, parlaklık, vs...) daha iyi. Mağazalardaki görüntüler genelde mağaza modunda olduğu için aldatıcı oluyor, evde ayarları yapıldıktan sonra çok daha iyi sonuç veriyor. BUNLAR BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM lütfen polemik konusu yapmayalım. Beklentiler, talepler önemli... dün alşam star da (sd) maç yayını vardı yine şunu söylüyorum ki c750 deki performans plazmamdan daha iyiydi .... eskidenmiş o LCD lerde maç yayınlarında takılmalar, yok izler, oyuncular etrafında piksellenmeler vs .... dediğim gibi özellikle çoğu kanalda gözlerim kamaşa kamaşa pırıl pırıl capcanlı yayın izledim akşam , Tabiki de plazmanında üstün olduğu yönler vardır , Özellikle panasonic V serisi çok meth ediliyor iyi karar vermek lazım.

ya iste karar icin geriye kaldı 46C750 mı yoksa 46c650 mı

1900-2600
    700 ytl fark 3d icin deger mi? ve sadece SBS- olan 3 filmleri mi izleyebilicem?
    toplamda internetten indircegim 10-15 3D filmi bile belki daha izlemeden diger 3D teknolojileri iyice işleri karıstırıcak ve SBS film bulamaz ghale gelicem diye cekiniyorum.

ne dersiniz?

• quote:

plazmaların yeni nesil LCD lere oranla; puslu, sisli, sönük görüntüsü beni memnun etmedi 50pq6000 (ki sd yayınlardaki başarısı ile tanınır) televizyonu satıp 46c750 aldım . c750 nin sd performansı benim için kesinlikle (netlik, detay, canlılık, parlaklık, vs...) daha iyi. Mağazalardaki görüntüler genelde mağaza modunda olduğu için aldatıcı oluyor, evde ayarları yapıldıktan sonra çok daha iyi sonuç veriyor. BUNLAR BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM lütfen polemik konusu yapmayalım. Beklentiler, talepler önemli... dün alşam star da (sd) maç yayını vardı yine şunu söylüyorum ki c750 deki performans plazmamdan daha iyiydi .... eskidenmiş o LCD lerde maç yayınlarında takılmalar, yok izler, oyuncular etrafında piksellenmeler vs .... dediğim gibi özellikle çoğu kanalda gözlerim kamaşa kamaşa pırıl pırıl capcanlı yayın izledim akşam , Tabiki de plazmanında üstün olduğu yönler vardır , Özellikle panasonic V serisi çok meth ediliyor iyi karar vermek lazım.

1900-2600
    700 ytl fark 3d icin deger mi? ve sadece SBS- olan 3D filmleri mi izleyebilicem?
    toplamda internetten indircegim 10-15 3D filmi bile belki daha izlemeden diger 3D teknolojileri iyice işleri karıstırıcak ve SBS film bulamaz ghale gelicem diye cekiniyorum.

ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Mayıs 2011; 21:57:49 >

• arada okadar oynamıyor fiyat farkı sonucta hepsi parelel ithalat. 2.400 tl ye 750c var arada 500tl fark oynuyor ve benim icin değer bir fark diyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

benimevimdem niye vazgectin,
    tedarikcisi Azura olan?

Nedeni adamları cumartesi aradım 2 kere acmadılar. pazartesi aksamüzeri aradım ulaşamadım. Veb siteleri varmış önceden kapanmış. farklı bir veb site altında hizmet yapıyorlar.Amam + tarafıda var mesela cok yerde servisi var ama ne bileyim bir an tereddütte kaldım.

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

C750 3D özelliği iyi diyen arkadaşım,acaba ürünü izledinmi? Böyle iyidir demek insanları yanıltır,3D resim kalibrasyonu düşük bir tv 60Hrtz üzerinden çözünürlük verir ve çözünürlük olarakta derinlik sağlamada zayıf,gerçi Avrupa standartları için yeterlidir,ama Panasonic VT serisi ile kıyas yapılmaz !

Lütfen almadan önce yerinde gidip her iki ürünüde çığlak gözle test etmenizde fayda var !

Az paralar değil,sizlerin paranızında bekçisi değilim ama,o süperdir demek hiç doğru değil !

C750 evet SD yayınlarda Video görüntülerinde çok başarılıdır fakat alt yazı tarama sorunlarıda mevcuttur,denemeden karar vermeyin !

tavsiyen için çok teşekkür ederim ancak ben uzun bir aramadan sonra karar verdim modeli 46c750 hem sd yayında ihtiyacımı görecek hem indirdiğim filmlerde hemde internet üzerinde izleyecegim kanallarda ihtiyacımı görecek fiyat / performans olarak cebime en uygun olan model bu bence.

• bir de blueray 3d vs masraf yapmadan,
    internetten indirerek ( fiber var sorun degil) ve bu tv nin usb sine takarak, sonra da gozlugu takarak,

bu sekilde kac film izleyebilirim kac kaynak bulabilirim?? SBS mi olmak zorunda filmler?
  • upp..
  • quote:

bir de blueray 3d vs masraf yapmadan,
    internetten indirerek ( fiber var sorun degil) ve bu tv nin usb sine takarak, sonra da gozlugu takarak,

bu sekilde kac film izleyebilirim kac kaynak bulabilirim?? SBS mi olmak zorunda filmler?

slm.
    alırsın 2tb hdd,bütün 3d filimleri netden bulabilirsin indirip izlersin.
    sbs olarak indireceksin.ve orjınalini aratmayan kalitelerde filimler.
    yani kısaca 3d tv alıp 15-20 içerik buluruz diye düşünmeyin artık yeni filimlerin büyükbir bölümü 3d olarak cekiliyor ve bu oran her yıl artacak deniyor.izlenimlerde bu şekilde.

ben tv yi alalı 6ayı geçti ve o zamanlar her bulduğum 3d görüntüye balıklama atlıyordum,çünki seçenek cok azdı,ama artık seçiçi davranıyorum ve oldukca coğaldı 3d yapımlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

bir de blueray 3d vs masraf yapmadan,

slm.
    alırsın 2tb hdd,bütün 3d filimleri netden bulabilirsin indirip izlersin.
    sbs olarak indireceksin.ve orjınalini aratmayan kalitelerde filimler.
    yani kısaca 3d tv alıp 15-20 içerik buluruz diye düşünmeyin artık yeni filimlerin büyükbir bölümü 3d olarak cekiliyor ve bu oran her yıl artacak deniyor.izlenimlerde bu şekilde.

ben tv yi alalı 6ayı geçti ve o zamanlar her bulduğum 3d görüntüye balıklama atlıyordum,çünki seçenek cok azdı,ama artık seçiçi davranıyorum ve oldukca coğaldı 3d yapımlar.

* half sbs-1080p bieray RİP diyor bazılarında onlar da ok mi?
    * bir de sonynın gozlugunu samsungda kullanabiir miyiz mesela?

bu arada demek istedigim baska tur 3D lere kayabilir piyasadaki filmler ilerde diye idi cekincem.

EDİT: simdi bi arama yaotım torrentte, ya dvdrip hatta TS nin bile yanında 3d yazıyor , onlar da olur mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 7 Mayıs 2011; 3:08:34 >

• uppp
  • quote:

quote:

1900-2600

ne dersiniz?

Bir de yeni nesil 3D film bulman lazım. Yeni nesil 3D dedikleri yazılımsal olayla aynı cihazı daha pahallı okutuyorlar. Normal 3d'leri zaten tüplü TV bile gösteriyor. 10-15 bulacağını bile sanmıyorum :)

Gelelim garanti olayına burası Türkiye kimden alırsan al sorun yaşadığında ellerinden gelen sürüncemede bırakmayı, sallamayı yapacaklardır. Bence fazla takma garantiyi.

• selam,
    yok pek anlamadım 3D ile soylediklerinizi,

sorum şuydu net olarak:

1900-2600

ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Mayıs 2011; 11:05:45 >
  • Arkadaslar konu farklı yerlerde ama ben diyorum ki

AvrupaBilisim.com 2.462 tl /10 taksit Azura garantisi altında
    webdenbul.com 2.450 tl /10 taksit Plato garanti altında

arkadaslar ihtiyacım olan yardım sadece hangisi daha iyi hizmet verir?

lütfen konu ile ilgili cvp atarsak cok sevinecegim...
  • bana göre gözlükle televizyon falan izlenmez, siz 46c650 alın keyfinize bakın. 3d izlemek isterseniz sinemanın yerini hiçbiri tutmaz.son olarak lcd alacaksanız kesinlikle yansıma önleyici (anti reflection) denen özelliği bulunan bir tv alın, çok pişman olabilirsiniz.
  • quote:

selam,
    yok pek anlamadım 3D ile soylediklerinizi,

sorum şuydu net olarak:

1900-2600

ne dersiniz?

Merhaba,

Herkesin ekonomisi kendine gore ama bana kalır ise madem bugunlerde TV alıyorsunu, C750 alıp en ekonomik sekilde, en modern 3D keyfine varabilirsiniz.
    tamam, surekli izlenecek birsey degil, ne göz, ne de film dayanır. Ama bu tecrube, arada bir de olsa cok hos.

Hem belli mi olur, yarın birgun dugunler falan 3D ile cekilmeye baslayacak, bak o zaman seyret sen evdeki cumbusu

aradaki fark 1000 TL idi ilk baslarda, ama simdi, 400-500 TL bandına geldi (20% gibi bir orana geliyor) bence deger.....

• topiği takipteyim
  • ben tv modeli konusunda kararlıyım 46c750 son tercihim cok kıyaslama yaptım ve c650 alırsam keşke birazdaha verseydim diyeceğimden eminim.

benim tek derdim biri plato biri azura garantisi altında hangisi daha güvenilir veya daha iyi hizmet veriyor. bugün çekiyorum televizyonu şuan için Avrupa bilişim görünüyor (Bonus taksit seçeneği + +3 yıl garanti yüzünden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedma -- 9 Mayıs 2011; 16:51:26 >
  • @willerdem
    @dreadknight

ikiniz de farklı fikirleri çok iyi anlatmiişsiniz, ikiniz de haklısınız valla,
    yani napcam bilemedim

diger topicte sordum cevap alamamıştım,
    thepirate malum yerde messela 3D olarak dusuk cozunurlukte divx filmler filan da var, onlar da bu tv lerde mi calısıyor?
  • Arkadaşlar 46C750 düşünüyorum. İstanbuldan en uygun fiyata ve güvenilir bir satıcıdan nereden alabilirim?
  • bu modelde c650 veya c750`de KAyıt ozelligi var mi? (teledunya için sadece modul baglanınca yani receiver olmayınca kayıt yapabilicek miyiz yani?
  • ne yapayım arkadaşlar ?
    Son verdiğim kararla
    Avrupa Bilişimden 10 ay taksitle 2.460+99tl(+3yıl garanti) 2560 tl fiyata alıyorum sizce nasıl ?
    evet aslında aklım webdenal.com da ancak elimdeki kartlara taksit imkanı sunmuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedma

ne yapayım arkadaşlar ?
    Son verdiğim kararla
    Avrupa Bilişimden 10 ay taksitle 2.460+99tl(+3yıl garanti) 2560 tl fiyata alıyorum sizce nasıl ?
    evet aslında aklım webdenal.com da ancak elimdeki kartlara taksit imkanı sunmuyorlar...

Dostum,

Alırsan pişman olmayacağını temin edebilirim. TV kesin memnun edecek, ama satıcıları bilemem, kimseye kefil olamam

Gerisi sana kalmış

@gimmeluck

En iyi karar verilmiş karardır, biran evvel kararını kesinleştirmeni tavsiye ederim, hem C650 hem de C750 kısa bir süre sonra tükenecek, o zaman aynı performansı yakalamak icin cok daha fazla kafa yorman gerekebilir Cebinden cıkacak ekstralar da cabası

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.