Şimdi Ara

LE MANS 2008 de Zafer Audinin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rinaldo Capello, Allan McNish ve Tom Kristensen'in paylaştığı 2. numaralı Audi R10, 2008 Le Mans'da zafere uzandı !

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 16 Haziran 2008; 13:04:20 >

• burası Formula 1 bölümü,bu konuyu Diğer Sporlar bölümünde açmalıydınız
  • Bi dahaki sefere inş.
  • bence yeri burası. wrc yi burda tartışıyoruz arada bir moto gp falan da geçiyo
  • hayır bence yeri burası değil,bu bölümün adı ne?Formula 1 bölümü,Lemans Formula 1'le ne kadar alakalı?sadece % 1,o da motorsporları olmalarından kaynaklanıyor

neden Challenger,Colin Mcrae'nin vefat haberini Diğer Sporlar bölümünde açıyorken Lemans haberi bile burada açılıyor düşünmek lazım. yanlış yapan kim?Challenger mı?hiç sanmıyorum

tabi bölüm moderatörü tahmin yarışmasına gösterdiği özenin 10'da 1'ini bu tarz açılan konulara gösterse ve gereken konuları gerektiği yere gönderse bunu tartışmamıza gerek bile kalmaz ama tahmin yarışmasında tahmin dışında mesaj atılması olayını çok önemli buluyor olmalı ki diğer şeyleri göz ardı ediyor

yoksa yoksa yoksaaaaaaa bu yazdıklarımdan sonra bana uyarı cezası mı gelecek?yoksa yoksa yoksaaaaaa bana muhalefet mi denecekyoksa yoksa yoksaaaaa forumdan mı atılacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 18 Haziran 2008; 0:42:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

hayır bence yeri burası değil,bu bölümün adı ne?Formula 1 bölümü,Lemans Formula 1'le ne kadar alakalı?sadece % 1,o da motorsporları olmalarından kaynaklanıyor

neden Challenger,Colin Mcrae'nin vefat haberini Diğer Sporlar bölümünde açıyorken Lemans haberi bile burada açılıyor düşünmek lazım. yanlış yapan kim?Challenger mı?hiç sanmıyorum

tabi bölüm moderatörü tahmin yarışmasına gösterdiği özenin 10'da 1'ini bu tarz açılan konulara gösterse ve gereken konuları gerektiği yere gönderse bunu tartışmamıza gerek bile kalmaz ama tahmin yarışmasında tahmin dışında mesaj atılması olayını çok önemli buluyor olmalı ki diğer şeyleri göz ardı ediyor

yoksa yoksa yoksaaaaaaa bu yazdıklarımdan sonra bana uyarı cezası mı gelecek?yoksa yoksa yoksaaaaaa bana muhalefet mi denecekyoksa yoksa yoksaaaaa forumdan mı atılacağım

Tahmin sayfasına mesaj yazdığı için uyarı alıp F1 bölümünü bırakan insanlar var. Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız sayın @Sanctus...

• quote:

hayır bence yeri burası değil,bu bölümün adı ne?Formula 1 bölümü,Lemans Formula 1'le ne kadar alakalı?sadece % 1,o da motorsporları olmalarından kaynaklanıyor

Bence de yeri burası değil. Lakin daha önce birçok kez söylememe rağmen WRC ve MotoGP başlıkları burada açılıp durdu. WRC ve MotoGP'ye nazaran Le Mans Formula 1 ile daha alakalı.

Bence Le Mans'ın Diğer Sporlar bölümünde açılması gerekiyor. Ama tabi WRC ve MotoGP'nin de öyle. Onlar için de doğru yer değil burası ve buradan çıkarılmalılar.

Ama arkadaş onları da burada görünce Le Mans'ı burada açmış olabilir ve bu da mazur görülebilecek bir şey.

Not: Heil Audi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 18 Haziran 2008; 13:22:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 2008'e dehşet zam
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence LeMans, F1 ve GT nin aynı bölüm altında toplanmasında hiçbir sakınca yok. Arkadaşın burda bu topiği açmasındada bir sakınca yok. Ne olmuş burada yazmışsa?
  • Challenger;arkadaşın yaptığı şey mazur görülebilir ben zaten doğrudan arkadaşa tepki göstermedim,buranın Formula 1 bölümü olduğunu söyledim hepsi bu. bi kere hata yapmış bi daha konu açarken diğer sporlar bölümüne açar

Redstar;okuman yazman vardır muhtemelen. bölüm adı Formula 1,Motorsporları değil. madem hepsi burada konuşulabilir o zaman bölümün adı Motorsporları olmalı

biz basketbol bölümünde Voleybol veya Hentbolla ilgili konu açmıyoruz,Tenisten Bilardodan bahsetmiyoruz. ama hepsi topla oynanan farklı spor dalları değil mi?ee o zaman basketbol bölümünde de her toplu spordan bahsedelim

benim asıl şikayetçi olduğum nokta,bu bölüme takılan insanlar ve moderatör,tahmin yarışması içinde mesaj atıldığında 50 çeşit laf ediyorlar falan filan ama Formula 1'le ilgili olmayan bi konuda kimse ses çıkarmıyor,ses çıkaran oluncada hemen muhalefet deniyor

Futbol bölümünde bile bi takımın basketbol şubesi ile ilgili konu açıldığında,moderatörler konuyu hemen basketbol bölümüne taşıyorlar

ben Formula 1 bölümüne 3 yıldan biraz daha fazla bi süredir takılıyorum,ilk kez bu sene bu kadar dağınık bi Formula 1 bölümü gördüm. açılan konuların atılan boş mesajların haddi hesabı yok ama iş konu silmeye ceza vermeye geldi mi bi tek tahmin konusu içerisinde iş ciddiye alınıyor

neyse artık bu konu hakkında bişey yazmayacağım,herkes işine geldiği açıdan bakıyor o yüzden ben ne desem hangi fikrimi belirtsemde değişen bişey yok

• Bence bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Gerek yok. Tahmin topiğine mesaj yazılmaması ne kadar anlamsız ise F1 bölümünde başka hiçbirşey konuşmayın demekte o kadar anlamsız bana göre.
  • quote:

Challenger;arkadaşın yaptığı şey mazur görülebilir ben zaten doğrudan arkadaşa tepki göstermedim,buranın Formula 1 bölümü olduğunu söyledim hepsi bu. bi kere hata yapmış bi daha konu açarken diğer sporlar bölümüne açar

Redstar;okuman yazman vardır muhtemelen. bölüm adı Formula 1,Motorsporları değil. madem hepsi burada konuşulabilir o zaman bölümün adı Motorsporları olmalı

biz basketbol bölümünde Voleybol veya Hentbolla ilgili konu açmıyoruz,Tenisten Bilardodan bahsetmiyoruz. ama hepsi topla oynanan farklı spor dalları değil mi?ee o zaman basketbol bölümünde de her toplu spordan bahsedelim

benim asıl şikayetçi olduğum nokta,bu bölüme takılan insanlar ve moderatör,tahmin yarışması içinde mesaj atıldığında 50 çeşit laf ediyorlar falan filan ama Formula 1'le ilgili olmayan bi konuda kimse ses çıkarmıyor,ses çıkaran oluncada hemen muhalefet deniyor

Futbol bölümünde bile bi takımın basketbol şubesi ile ilgili konu açıldığında,moderatörler konuyu hemen basketbol bölümüne taşıyorlar

ben Formula 1 bölümüne 3 yıldan biraz daha fazla bi süredir takılıyorum,ilk kez bu sene bu kadar dağınık bi Formula 1 bölümü gördüm. açılan konuların atılan boş mesajların haddi hesabı yok ama iş konu silmeye ceza vermeye geldi mi bi tek tahmin konusu içerisinde iş ciddiye alınıyor

neyse artık bu konu hakkında bişey yazmayacağım,herkes işine geldiği açıdan bakıyor o yüzden ben ne desem hangi fikrimi belirtsemde değişen bişey yok

• quote:

Challenger;arkadaşın yaptığı şey mazur görülebilir ben zaten doğrudan arkadaşa tepki göstermedim,buranın Formula 1 bölümü olduğunu söyledim hepsi bu. bi kere hata yapmış bi daha konu açarken diğer sporlar bölümüne açar

tahmin bölümünde ki hezimet içine oturmuş belli... bişi demicem. kural konulmuşsa uyarsın neden böyle yapıyorsun anlamadım. buranın bekçisi sen misin mod boşuna mı duruyo sence?

• neyse ya vazgeçtim,seninle muhattap olmak zorunda değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 26 Haziran 2008; 1:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

quote:

tahmin bölümünde ki hezimet içine oturmuş belli... bişi demicem. kural konulmuşsa uyarsın neden böyle yapıyorsun anlamadım. buranın bekçisi sen misin mod boşuna mı duruyo sence?

sen niye mod'un dalkavukluğunu yapıyorsun.. fikir belirtmek, birşeye karşı gelmek bekçilik mi oluyor..

"kural konmuşsa uyarsın", evet hepimiz koyunuz meeeee..

(bu bölüme yazmıyorum ama bu saçmalığı görünce tutamadım kendimi)

• Ben bu bölümün adının Motorsporları olarak değiştirilmesinden yanayım.
  • Deli kuyu taş akıllı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.