arkadaslar avrupa pazarında satılan ford galaxy yenilendi ve bencede süper olmuş ama neden türkiye ye getirmiyolar bu aracı anlamıyorum linklere bi bakarsanız sevinirim. yorumlarınızı esirgemeyin
araç gayet güzel ama geniş bir aileye hitab ediyor veya küçük kapsamlı servis olarak kullanılabilir. ticari araç statüsünde bence..
ne ticari aracı yahuu? bildiğimiz mpv işte. scanic zafira cmax gibi bişey. özellikle almanyadaki türkler galaxy yi çok kullanıyor. tr ye gelirken filan.
aracın içide dışıda güzel ama o arabayı kullanabilene helal olsun 2 araba arasına park sensörüyle bile park edebileceğimi sanmıyorum.. çok uzun arkası ...
kocası olmasın
alysentr
sen olayi asmissin gibi
icine cay döküldügü zaman plastigi eriyormuymus?
grandis bence en güzeli
icinin basitliginide hemen nasil anladin hayret
Cmaxten çok daha güzel valla....
Ön konsoldaki, müzik sistemi üzerindeki, Araç içi Klima-havalandırma çıkışları mazda lardaki gibi
bu model resmi olarak ithal edilecek mayıs-haziran gibi... 2.0 dizel veya benzinli ile. Ben de heyecanla bekliyorum..
Hoca biraz büyük değilmi. Güzel ama tam sınıfını anlayamadım Voyager gibi bişey olmuş
yandan aynı 2005 opel vectra station
Bunun sınıfı MPV.... yani 7 koltuk + 7 kişiye yetecek bagaj ..Kendisinin boyu 4820 mm. 2.0 dizeli 143 hp ...
bence bu galaxy ler baya pahalı olur. gerçi tr ye gelmiyo ama.
Türkiye'ye Mayıs-Haziran gibi gelecek arkadaşlar. Pek çok bayi yurtdışında deneme sürüşü bile yaptı bu arabayla. 2.0 Lt benzinli ve 2.0 lt dizel motor seçenekleriyle. 2.0 dizel 143 HP olacak.
mayıs haziran gibi gelcekse iyi valla =) ama tahminim daha uzun sürer