|
Toyota Corolla Cross'un Avrupa versiyonu tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
içi de dışı da çok eski duruyor
-
toyota abd ye güzel ve özel üretim yapıyor. abd için üretilenlere bakın.
-
Motor 2.0 bizimle değilsın
-
Ben çok beğendim. Hiç olmazsa sonunda dijital ekran geldi. Ayrıca multimedya erkanınıda geliştirmişler. Kablosuz carplay de iyi olmuş. Enterasan olan 2.0 motor ve 4 çeker bir hybrid olması. Belli ki rav 4ü satamadığı bölgelere bununla girmek istiyor. Motor hiç fena değil.
-
Neye bakalım mesela avrupada olmayan
-
2022 oldu hala şu djital panelleri sap gibi koyuyorlar ortaya hiç estetik yok bişi yok. Konum olarak iyide artık gövdeyle uyumlu sade iç tasarımlar lazım. Dijital pencerinin altında havalandırma onun altında ayrıca tekrar dijital bişiler nedir? Kaba saba tasarımlar, 500bin tl lik Toyota CHR alicam sonra arkada daracık alan tabut gibi uzun yola mi gidicez?, küçcük pencereler. Vites kolundaki deri körük bile itici. Yok mu bunlarda tasarımcı hiç? Ben hala şu havalandırma havası neden üstten alınmıyor mesela anlamıyorum, önceki kamyonun egsoz kokusunu illa çekmek zorundayız. Koy basit modern bişi üste mis gibi. Çoğu modelin içi de plastik görünümlü, bakınca bunlara eski araba daha iyi diyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 3 Aralık 2021; 14:58:39 >
-
Başka ülkeler için tanıtıldığı için bizi pek de ilgilendirmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C-HR'dan daha iyi duruşu var ama motor yüzünden ölü doğar bu tarafta,
-
Mitsubishi ASX 2013 kopyası gibi duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Corolla sedanda 2.70 m dingil mesafesi var. Bunda daha kısa ve 2.64, ilginç.
-
Bunlar hep hayal işte. Gerçekti hayal oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota'nın en gelişmiş hibrit sistemi var araçta. 2.0 hibrit 197hp ve 4*4 coook çekici duruyor ama ülkemizde sıkıntı. Umarım değişir bir an önce bu sistem.
Bu aracın en güzel yanı uygun fiyatı. Diğer ülkelerde corolla ile arasında çok fiyat farkı yok. Egea egea cross gibi. Uygun fiyata suv. Avrupa'da çok tutacaktır.
Yap şunu tamamen elektrikli, koy rekabetçi bir fiyat. Sil süpür piyasayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat 900 bin tl.
En gelişmişe bak, geçen yüzyılın milenyum öncesi atmosferiği..
Kesinlikle haklisiniz.. Aslinda ufak bir degisimle o kotu multimedya sistemini asagi alsalar ici cidden boyut atlayacak. Ne yazik ki japonlar bu konuda neden bu kadar inatci anlamak mumkun degil!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 3 Aralık 2021; 19:13:5 >
İş yapar model..
2.5 hibrit rav4 876bin tl iken corolla cross tahmini 600bin tl den baslar bugun gelse tabi :)
Avrupada bu motorla ust siralarda gorecez buyuk ihtimalle.
Bu arada en gelismis derken en yeni mi ? Rav4 deki motor daha iyi duruyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
toyota alan adamın tasarımın t siyle ilgilendiğini düşünmüyorum. arıza vermesin, ikinci elde sağlam olsun, toyota türkiyede budur başka da dbişey değildir. |
2022 oldu hala şu djital panelleri sap gibi koyuyorlar ortaya hiç estetik yok bişi yok. Konum olarak iyide artık gövdeyle uyumlu sade iç tasarımlar lazım. Dijital pencerinin altında havalandırma onun altında ayrıca tekrar dijital bişiler nedir? Kaba saba tasarımlar, 500bin tl lik Toyota CHR alicam sonra arkada daracık alan tabut gibi uzun yola mi gidicez?, küçcük pencereler. Vites kolundaki deri körük bile itici. Yok mu bunlarda tasarımcı hiç? Ben hala şu havalandırma havası neden üstten alınmıyor mesela anlamıyorum, önceki kamyonun egsoz kokusunu illa çekmek zorundayız. Koy basit modern bişi üste mis gibi. Çoğu modelin içi de plastik görünümlü, bakınca bunlara eski araba daha iyi diyor insan.
|
Motor 2.0 bizimle değilsın |
Benzer içerikler
- iphone film izleme programı ücretsiz
- gif yapma
- numara sorgulama
- instagram arama geçmişi
- whatsapp durum kaç saniye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X