|
Yeni 2025 Kia Sportage tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Direksiyon tasarımı ve kia yazısının köşede durması beni rahatsız etti. Şanzıman değişikliği dikkat çekici ancak detay verilmemiş -
Epey heybetli gözüküyor. Güzel olmuş bence. -
mevcut kasa bana kalırsa çok daha yakışıklıydı.
özellikle içi çok "hyundai" olmuş. tucson/kona sandım ilk.
-
direksiyonu hangi gerizekalı tasarladi ve hangi gerizekalı ok verdi -
Makyajlı bu, yeni kasa mı ?
-
İç mekandaki piyano black ten kurtulmuşlar sonunda ama plastik kalitesi geri gitmiş gibi duruyor. Bir de Allah aşkına bagajı halı yapın artık. Geri kalan her şeyiyle mükemmel olmuş. Yeni kasa çıkartır gibi makyaj yapmışlar. -
ekran kenarlarında kalın bir çerçeve mi var yoksa ben mi öyle algıladım? eğer varsa hoş olmamış...
-
İçi dışından daha iyi görünüyor.
-
Makyajsız hali daha güzel. Kia ne kadar çirkin yapabiliriz diye çalışmış makyajlı Sportage'de kuzeni Tucson bundan daha şık duruyor güncel haliyle -
11. Fotoğrafta 115-4685 plakalı araç kontrolsüz dönüş yapıyor ve yolunda giden aracın önüne kırıyor. Ceza yemesi gerekiyor... Umarım kaza olmamıştır! -
Makyaj, mevcut kasa 2021'de tanıtılmıştı. -
Direksiyonu hangi panelvandan almışlar ? -
Yeni kasa Kore başlangıç 20.600 dolar = 721.000 TL
Türkiye satış fiyatı eski kasa giriş 1.910.000 TL
Konu bu kadar. -
O nasıl direksiyon ya -
Önü çok güzel. Arkası çirkin, öne uymamış. Alt tarafındaki çıkıntı hoş olmamış. Direksiyon çirkin. -
Direksiyonu seven tek kişi ben miyim eski renöları hatırlattı -
Piyasasını fiyatı belirler ama Tuscon dan pahalı olursa satışları çok düşer hele ki millet bu kadar Togg alıyorken. Ayrıca BYD den beklenti büyük. Tasarım beni hiç heyecanlandırmadı, önü arkası çok alakasız. Kapı içlerine iyileştirme olmamış, direksiyon kötü duruyor.
-
Araç içine mavi rengi uygun bulmak da ne bileyim. -
Şu anki kasanın iç malzeme kalitesi düşük yeninin videosunu izledim orda da plastikler şimdiden çizilmiş iç malzeme kalitesi düşük sanırsam. 2 tane saçma basit özellik yoktu üst paketlerde. Kablosuz carplay ve 4 cam uzaktan kumanda ile kapatılmıyordu. Umarım bunları düzletmişlerdir. Çift kavrama kuru tip büyük eksiydi otomatike geçilmiş denilmiş ama ekstra bilgi yok tam otomatik mi, hangi model şanzıman diye? Yalıtım kötü içeri ses alıyordu ona da çalışmışlar habere göre. Resimlerde ekranda koacaman çerçeve var o da umarım üst paketlerde yoktur.
Onun dışında iyi bence ayrıca direksiyonu beğendim ben :) Fakat Türkiye'de Kia nın distribütor kaynaklı araçlarına çok talep olmadığı için sınırlı sayıda getitirler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
direksiyonu hangi gerizekalı tasarladi ve hangi gerizekalı ok verdi
|
Yeni kasa Kore başlangıç 20.600 dolar = 721.000 TL
Türkiye satış fiyatı eski kasa giriş 1.910.000 TL Konu bu kadar. |
Direksiyon tasarımı ve kia yazısının köşede durması beni rahatsız etti. Şanzıman değişikliği dikkat çekici ancak detay verilmemiş
|
Benzer içerikler
- bedava mavi tik
- çizim programları
- whatsapp mesaj sabitleme
- iphone film izleme programı ücretsiz
- netflix fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X