s-max standart 5 koltuklu isteğe bağlı 7 koltuk olacak. galaxy'de yedi koltuk standart, son sıra koltukların elektrikli katlanması (ticarilerdeki gibi koltuk katlama yok), BMW deki i-drive benzeri bir sistem ve panaromik cam tavanı opsiyonu olarak sunacak.
fiyatlar henüz belli olmamakla birlikte Galaxy'nin Mondeo'dan çok da pahalı olacağını sanmıyorum. 50 YTL'ye dizel trend mondeo satılıyor şu sıralar.
abi gelsinya bizim gibi kalabalık bi aile için ideal olur
ben ford u sevmiyordum yine sevmiyorum ve beğenmedim
Bu focusu gören oldumu aranızda?Ben orda görünce bir an şaşırdımda
Bu focus bizim fordum.net sitemizin moderatörlerinden Serhat Şenyurt' un arabasıdır.
arkadaşlar bu araç türkiye ye gelmez diyenlere mantıklı bi cevap vericem...renault espace i türkiye ye getirdiyse ve ortada bi rekabet varsa hiç şüpheniz olması ford galaxy de en yakın zamanda türkiye ye gelecektir... ahanada buraya yazıyorum... aha yazdım...
ford galaxy turkiyede yok ama volkswagenin sharan var ve fiatida bi hayli yuksek kasa olarak hicbir farki yok ford-vw-seat bu ucu ayni model suv cikardilar hepsinin motorlarida vw ama illa ford diorsaniz iste ford sav bence hepsinden super jantlar cok hosuma gitti....ve on konsola bakarmisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme