Şimdi Ara

2008 Chevrolet Aveo 1.4 se alonır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç aydır 25000 civarı otomatik araçlara bakıyorum. Bu civarda genelde 2004 model getz, 206 ve az da olsa fiesta var. Genelde de 150000 km üzeri oluyor ve kazalı.

İlk aracım olacak ve acemiliği atabileceğim bir araç olsun istiyorum. Derken bu model dikkatimi çekti. Chevrolet Türkiye den çıkıyor diye pek yüzlerine bakılmıyor ama ataçta opelin ecotec motoru varmış. Bir çok parça da uyumluymuş. Bir de 2025 yılında kadar opel bakacak. Ayrıca koskoca gm de arkalarında.

Hal böyle olunca bir de buraya sorayım dedim. Bulduğum araç 2008, 70000 km de ve tam otomatik. Lpgli ve neredeyse hasarsız. Fiyatı da 26000. Sizce nasıl bir tercih olur.

Not: Lütfen elinde kalır gibi yorumlar yapmayın. Bence her malın alıcısı bulunur. Olmadı 1000-2000 değerinin altında verince satılır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2008 Chevrolet Aveo 1.4 SE: Kapsamlı Bir Kılavuz

2008 Chevrolet Aveo 1.4 SE, uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu bir sedan arayanlar için popüler bir seçenektir. Ancak, satın almayı düşünmeden önce bu araç hakkında bazı önemli hususları bilmek gerekir.

Motor ve Performans

Aveo 1.4 SE, 100 beygir gücü ve 130 Nm tork üreten 1,4 litrelik 16V benzinli bir motorla donatılmıştır. Bu motor, günlük işe gidip gelme ve şehir içi sürüş için yeterli güç sağlar. Ancak, otoyol sürüşlerinde veya yokuş yukarı çıkarken sınırlı kalabilir.

Yakıt Verimliliği

Aveo 1.4 SE, yakıt verimliliği konusunda etkileyicidir. Şehir içinde 8,4 l/100 km, otoyolda 5,6 l/100 km ortalama yakıt tüketimine sahiptir. Bu oranlar, benzer boyuttaki diğer araçlarla karşılaştırıldığında oldukça rekabetçidir.

İç Mekan ve Özellikler

Aveo 1.4 SE'nin iç mekanı, sağlam malzemeler ve ergonomik bir tasarımla karakterizedir. Arka koltuklar biraz dar olsa da dört yolcuyu rahatlıkla ağırlayabilir. Standart özellikler arasında elektrikli camlar, klima ve bir ses sistemi bulunur.

Sürüş Dinamikleri

Aveo 1.4 SE, rahat ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar. Direksiyonu hassastır ve süspansiyon sistemi çoğu yol koşuluyla iyi baş eder. Ancak, sportif bir sürüş beklemeyin, çünkü araç daha çok konfor odaklıdır.

Güvenlik

2008 Chevrolet Aveo 1.4 SE, çift ön hava yastığı, yan hava yastıkları ve ABS ile standart olarak gelir. Ayrıca, araç Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından yapılan çarpışma testlerinde genel olarak iyi sonuçlar almıştır.

Genel Yorumlar

2008 Chevrolet Aveo 1.4 SE, uygun fiyatlı, yakıt tasarruflu ve güvenilir bir araç arayanlar için iyi bir seçimdir. Motoru performans açısından sınırlı olabilir, ancak günlük sürüş ihtiyaçları için yeterlidir. İçi geniş, sürüşü rahat ve güvenlik özellikleri tatmin edicidir. Ancak, sportif bir sürüş veya en son teknolojik özellikleri arıyorsanız, başka bir araç düşünmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • alınırda o fiyatlara alınmaz, fiyatı kırabildiginiz kadar kırın. madem 25 bin civarı bakıyorsunuz mazda2 bakın en azından dah yüksel model bulursunuz.
  • eski kasa aveo alınmaz güvenlik testinden sınıfta kalmış bir araç biraz daha ekleyip yeni kasa alabilirseniz daha mantıklı seçim olur yada otm.linea belki alınabilir ben yaz başında 26bine satmıştım şu an ne seviyededir bilmiyorum.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki 2010 sedanda durum nasıl. O da mı aynı.

• alınmaz, hele o fiyatlara asla alınmaz
  • bende de 2009 aveo hb var 6 senedir kullanıyorum dağa taşa çok vurmuşumdur herhangi bir sorun yaşamadım memnunum arabadan :)

kendi segmentinde o yıllarda üretilen araçlardan bir eksiği yok. Güvenlik olarak biraz düşük arkadaşların dediği gibi onun haricinde şu eksisi var diye yazamam memnunum gayet.
  • Peki başka alternatif var mı önerebileceğiniz. Bu fiyat ve özelliklerde. Ben bakıyorum hep aynı araçlar çıkıyor karşıma. Ayrıca fiyat diyorsunuz ama bekledikçe yükseliyor fiyatlar. Zaten nasıl bir ülkeysek araba eskidikçe fiyatı artıyor düşeceğine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alın bence siz bu tür yorumlara bakarsanız araba alamazsınız. Bu arabaya 25 bin hiç verilmez diye yazılmış ama o fiyata 2000 model 150 bin km de civic satıyorlar onu mu alsın şimdi.

Bizde 2 senedir manuel kullanıyoruz bi sıkıntı çıkmadı. Memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 9 Aralık 2015; 18:04:54 >
  • Aynı fiyata Lacetti bulabilirsiniz bakmanızı tavsiye ederim.

• Aynı aracın manuelini arkadaşım dün 25 bine sattı,dusuk km ise niye alinmasinki?Bu millet yıllarca ne arabalara bindi ki hala sembole biniyor sembol cokmu sağlam sanki?Sen bunlara bakma su zamanda 25bine yüksek model otomatik araba bulmussn al gitsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

Peki başka alternatif var mı önerebileceğiniz. Bu fiyat ve özelliklerde. Ben bakıyorum hep aynı araçlar çıkıyor karşıma. Ayrıca fiyat diyorsunuz ama bekledikçe yükseliyor fiyatlar. Zaten nasıl bir ülkeysek araba eskidikçe fiyatı artıyor düşeceğine.

Megane 2 hb

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    O fiyata 25 - 26 Megane 2 pert felan otantik bulursunuz.
    Aveo fiyat performans aracıdır. Bulursanız SX bakın.

• Death Time kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yeni kasa 2011 de geldi 2011 her iki kasada mevcut olması lazım ama önceliğiniz yeni kasa olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.