Şimdi Ara

Leadtek 8600GTS extreme Overclock için yardım!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar benim sistemim ; core2duo 2.66 ghz işlemci , 2 gb 800mhz ram , 600W psu, leadtek 8600gts extreme ekran kartı ekran kartına ufak bi overclock yaptım ama nası verildiğini bilmediğimden dolayı dengesiz oldu ısınma sorunu yok gözüküyor ama korkuyorum genede, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.(Crysis full high grafik hiç kasmıyor, oldukça akıcı bir şekilde oynanıyor... ekran kartının ısısı en fazla ; 70 derece oluyor.) Benim yaptığım overclock un resmi ;
    http://img259.imageshack.us/img259/5053/adszan8.jpg
    NORMAL SEVİYESİ ;
    http://img255.imageshack.us/img255/1171/adsz3213fy1.jpg
    Cevaplarınız için şimdiden Çok Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joiliuscesar -- 20 Aralık 2007; 0:08:03 >

• aynı sistem bende var nasıl hiç kasmıyor anlmadım kardeş.
    ds3p
    e 6750
    2*1 gb 667 Mhz Kingston kartın defaultu senin oc degerlerinde
    ben yüksek detaylarda 1024*768 de 21 fps alıyorum crysis bencmark programıyla..
  • normal 8600 gts deil bu biraz daha geliştirilmiş modeli, ama şu overclock lamayı biri anlatabilirse neye göre kaç seviyesinde vercem?? çok iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joiliuscesar -- 20 Aralık 2007; 0:29:36 >
  • ati tool kullan kardeş orda find max core seçenkeleri var daha kolay riva tunerdan çizgilenme başladımı bakarsın frekansa ona gör oc yaparsın..birde şu crysis bencmarkı indir forumda olması lazım..
  • bnde 21 fps alıorum ama 0 kasıyor, hatta bi video çekme programı söle video çekim istersen :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.