Şimdi Ara

LEADTEK GTX 295 (V2), 1792MB Stoklara Girmiş !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üst düzey Dx11 kart, Dx10-9 ve öncesinde de çok yüksek kare/sn anlamına geliyor. 295'ten falan yüksek, yani.

Şu yeni teknolojiyle gelen kartları sadece yeni teknolojiden ibaret gibi yorumlamaktan vazgeçsek iyi olur. "Dx10"lar beklenirken de yapılıyordu bu.

Adam orada sadece Dx11 destekliyor, diye bekleyin demiyor elbette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vespasianus
    Adam orada sadece Dx11 destekliyor, diye bekleyin demiyor elbette...

Hocam haklısın da sorun şu ki, Dx11 kart geldiğinde de haliyle önce pahalı olacaklar ve daha sonra F/P dağılımı yeşerecek ve günümüzde ki hali, yani, 4870, 4870X2, 4890, GTX260, GTX275 vss gibi dağılımlar ortaya çıkacak.. Ha bunun ismi 295 olmaz 395 olur farklı mevzu fakat değişen genel olarak birşey olmayacak, ne fiyatlar ucuzlayacak ne de başka bişi..

Ben şuna karşıyım, şimdi gtx295'i alma 3 ay sonra al mantığına.. Bunun yanı sıra zaten 3 ay sonra 3**'lü seri bir kart alacaksan ve günümüzün gtx295 kartı performansını isteyeceksen yine maddi bütçene yük aynı -belki daha fazla- olacak...
  • Arkadaşlar kartımı aldım, ARMA-II'de full ayarlarda ciddi kasılmalar görünmekte, bunu yaşayan varmıdır aranızda yahut bu beklenilen birşey midir?
    Bunun yanı sıra çözüm önerilerinizide esirgemezseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reicht4

Arkadaşlar kartımı aldım, ARMA-II'de full ayarlarda ciddi kasılmalar görünmekte, bunu yaşayan varmıdır aranızda yahut bu beklenilen birşey midir?

Tam olark sisteminiz nedir?
  • teh ben daha 512 ekran kartına geçtim meğersem çok yoksulmuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eventon

teh ben daha 512 ekran kartına geçtim meğersem çok yoksulmuşuz

Boşuna üzülme şuan için gayet yeterli 512mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Arkadaşlar kartımı aldım, ARMA-II'de full ayarlarda ciddi kasılmalar görünmekte, bunu yaşayan varmıdır aranızda yahut bu beklenilen birşey midir?

Tam olark sisteminiz nedir?

Hocam sistem imzada yazan parçalar, cooler master 1000W ile destekledim bunu,,

Arma-2'den sonra medal of honor:airborne 'u denedim, intro da ki uçakların oldugu yerde resmen çakılıp kaldı....

"assassin's creed" de bir sorun yok fakat bahsettiğim bu ikisi resmen kastı aleti... Bu normal midir (pek normal gelmese de),
    Özellikle Airborne'dan beklemezdim bunu, çözünürlük azaltmak vs.. hiç işe yaramadı, monitör 1900*1080 bu arada :) :(

Ayrıca benim grafik kartı detaylarında "1792MB" değil 896Mb yazıyordu sanırım,, bu normal midir,, akşam win7 ye geçecegim, belki işletim sistemi saçmalamıştır bir ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 30 Temmuz 2009; 9:31:55 >

• @reicht4
    bu sorunları hangi sürücü versiyonu ile yaşadın?
    win7 ye geçeceğine göre Vista mı var şu anda XP mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    @reicht4

Şu anda xp var,, önce nvidia'nın sitesinden 190.xx whql sürücüsünü indirdim, memnun etmedi sonra da cd'si ile gelen 180'li sürücüyü yükledim,,

Ama onboard ati vardı öncesinde, onun sürücülerini falan kaldırdım ama bir ihtimal saçmalamış olabilir,,

Ancak bildigim 2 şey var, aldıgım ürün bu ve 896mb ram gösteriyor...

*öncesinde on board'u biostan kaldırarak komple pci'a ayarladım sistemi ve ram'in paylaşılan kısmı eklendi tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 30 Temmuz 2009; 10:44:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    @reicht4

Şu anda xp var,, önce nvidia'nın sitesinden 190.xx whql sürücüsünü indirdim, memnun etmedi sonra da cd'si ile gelen 180'li sürücüyü yükledim,,

Ama onboard ati vardı öncesinde, onun sürücülerini falan kaldırdım ama bir ihtimal saçmalamış olabilir,,

Ancak bildigim 2 şey var, aldıgım ürün bu ve 896mb ram gösteriyor...

Nerde 896MB gösteriyor?

• quote:

Nerde 896MB gösteriyor?

Sağ tuş - özellikler - gelişmiş - bağdaştırıcı
  • quote:

quote:

Nerde 896MB gösteriyor?

Sağ tuş - özellikler - gelişmiş - bağdaştırıcı

Kart toplamda 1792mb ama her bir gpu için 896mb, mesela oyunlarda 1792mb değilde 896mb kullanıyor GPU-Z'de de her gpu için 896mb gösterir
  • Hocam iyi de bu yine de benim performans düşüklüğümü açıklamıyor

4870'le ati yönetimi orta ayardayken oyun iyi full detayda arma-2 rahat oynanıyor.. Hadi arma'yı geçtim moha-airborne'nin ayağı denir anlamış değilim.. Elbelt birşeyler yolunda değil :S
  • 896 MB görmesi çok normal.
    Oyunlarda kasması driver yada işletim sisteminden kaynaklı olabilir.
    Bir de Crysis de deneyebilirmisin?
  • Avea'nın "ohh be" lerinden daha derin bir oh be diyerek sorunun win-7-x64 ile format sonucu düzeldiğini belirtmek isterim,,
    Artık zaman moha'ya ders verme zamanıdır, yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler...

---

Olayın garip yanı arma-2'de halen bir gariplik var full oynayamıyorum,, 1.02 patch'ini kurayım belki grafik motorunda gelişme vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 30 Temmuz 2009; 21:47:55 >
  • quote:

Avea'nın "ohh be" lerinden daha derin bir oh be diyerek sorunun win-7-x64 ile format sonucu düzeldiğini belirtmek isterim,,
    Artık zaman moha'ya ders verme zamanıdır, yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler...

---

Olayın garip yanı arma-2'de halen bir gariplik var full oynayamıyorum,, 1.02 patch'ini kurayım belki grafik motorunda gelişme vardır..

Arma-2 zaten gereksiz yere çok fazla kasan bir oyun takma kafana.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.