Şimdi Ara

LEADTEK GTX 295 (V2), 1792MB Stoklara Girmiş !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güya maliyet azalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

güya maliyet azalmıştı
    bizim satıcılarımız tek pcb yeni model diye eskisinden daha pahalıya satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok ekonomik bir kart olmuş !!! En azından 800 civarı olmalıydı bu kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Gerçekten çok ekonomik bir kart olmuş !!! En azından 800 civarı olmalıydı bu kart.

Alıntıları Göster
    Fiyat konusunu geçersek dikkatimi çeken daha iyi soğutma sağladığı fakat hava çıkışı yarısını kasa içine vermemiş olsaydı sanki daha hoş olurdu.. Allah sahibine bağışlasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reicht4

Fiyat konusunu geçersek dikkatimi çeken daha iyi soğutma sağladığı fakat hava çıkışı yarısını kasa içine vermemiş olsaydı sanki daha hoş olurdu.. Allah sahibine bağışlasın :)

Alıntıları Göster
    Epey ucuzlamış. 5-10 kadar almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Epey ucuzlamış. 5-10 kadar almak lazım

Alıntıları Göster
    Fiyatı çok iyi. Tam F/P kartı olur bu kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Fiyatı çok iyi. Tam F/P kartı olur bu kart

Alıntıları Göster
    900 TL, hmm.

Soğuk çalışıyordu değil mi bu. Düşünülebilir aslında.
  • quote:

Başka söze ne hacet? Ticaret ahlakından yoksunuz. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Başka söze ne hacet? Ticaret ahlakından yoksunuz. Bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    klasik türk mentalitesi yeni mal cahillik tek pcb der yeni der daha hızlı bu abi der dayar fiyatı işte bu yüzden nefret ediorum ülkemden

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

klasik türk mentalitesi yeni mal cahillik tek pcb der yeni der daha hızlı bu abi der dayar fiyatı işte bu yüzden nefret ediorum ülkemden

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bence abartmayın, tek pcb'nin daha yeni stoklara girdiğini düşünürsek ucuzlaması gereken V2 değil V1 yani çift board'lu olan olur.. V2 daha iyi bir soğutma sağlıyor çünkü ! Birkaç güne de eski versiyonun ucuzlayacağını düşünüyorum, daha dakka 1 neden hiddetleniyorsunuz.. Hadi V2 V1'den ciddi ciddi pahalı olsa neyse.. Neredeyse fiyat farkı yok ...

• quote:

Arkadaşlar bence abartmayın, tek pcb'nin daha yeni stoklara girdiğini düşünürsek ucuzlaması gereken V2 değil V1 yani çift board'lu olan olur.. V2 daha iyi bir soğutma sağlıyor çünkü ! Birkaç güne de eski versiyonun ucuzlayacağını düşünüyorum, daha dakka 1 neden hiddetleniyorsunuz.. Hadi V2 V1'den ciddi ciddi pahalı olsa neyse.. Neredeyse fiyat farkı yok ...

Aynen katılıyorum, insanların önüne bedava altın koysan bu eskimiş der bahane bulurlar gene almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Aynen katılıyorum, insanların önüne bedava altın koysan bu eskimiş der bahane bulurlar gene almazlar.

Alıntıları Göster
    Fiyatı daha düşük olsa gerçekten bu güçteki kart için rüya etiket olurdur
    Kart görünüm olarak sağlam ancak ben ilk versiyonun görünüm olarak daha iyi olduğunu iddaa ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania

Fiyatı daha düşük olsa gerçekten bu güçteki kart için rüya etiket olurdur
    Kart görünüm olarak sağlam ancak ben ilk versiyonun görünüm olarak daha iyi olduğunu iddaa ediyorum

Alıntıları Göster
    ama varya 10 tane ati eder

• quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

hacı iş karıştırma fanlar taarruza geçer bak ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: satoyama

hacı iş karıştırma fanlar taarruza geçer bak ha

Alıntıları Göster
    Dx 11 çıkacakken hiç alınası bir kart değil!Dx 11 lerde birkaç ay içinde 800-1000 tl fiyatlarla piyasaya sürüleceğini tahmin eden biri olarak beklemeye devam diyorum.Çok az kaldı bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Dx 11 çıkacakken hiç alınası bir kart değil!Dx 11 lerde birkaç ay içinde 800-1000 tl fiyatlarla piyasaya sürüleceğini tahmin eden biri olarak beklemeye devam diyorum.Çok az kaldı bekleyin

DX 11 kartla şuan ne yapacaksın çok merak edttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

DX 11 kartla şuan ne yapacaksın çok merak edttim.

Alıntıları Göster
    Tek pcb'li kartımı sipariş ettim, hadi hayrını görürüz inşallah..

Ben 92'de ilk bilgisayarımı aldıgımda (tabi ben almadım onu) 133 bunlar, biraz bekleyim 300'lüsü çıkacak, biraz bekleyin hdd'lisin çıkacak (açış disketi malum..) diye söylenirdi.. Hatta biraz bekleyin renkli monitörlüsü çıkacak gibi :)

Yıl 2000 başları muhabbet yine aynı, biraz bekleyin P4 işlemci çıkacak (kaldı ki 1 aysonra çıktı), biraz bekleyin geforce4 çıkacakta çıkacak...

Hocam bende soruyorum nereye kadar!!! Evet alınınca en iyisi alınmalı ben buna inanıyorum, ama kusura bakmayında beklemekle olmaz bu iş malesef... Hadi 2 gün 1 hafta beklersinde 3 ay nedir ya.. Param benim de çok değil sağa sola saçıp her yeni donanımı almak için, ama aldı mı da en iyisini alıyoruz, Dx11 de aynı muhabbet... 2yıl Bf2'yi 800*600 de oynamışım varsın dx11 destegide vermesin çok koymaz bana :)
    Her seferinde olur birşey, ya dolar yükselir ya yenisi çıkar ya millet memnun kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 25 Temmuz 2009; 21:06:56 >

• quote:

Ben 92'de ilk bilgisayarımı aldıgımda (tabi ben almadım onu) 133 bunlar, biraz bekleyim 300'lüsü çıkacak, biraz bekleyin hdd'lisin çıkacak (açış disketi malum..) diye söylenirdi.. Hatta biraz bekleyin renkli monitörlüsü çıkacak gibi :)

Yıl 2000 başları muhabbet yine aynı, biraz bekleyin P4 işlemci çıkacak (kaldı ki 1 aysonra çıktı), biraz bekleyin geforce4 çıkacakta çıkacak...

Hocam bende soruyorum nereye kadar!!! Evet alınınca en iyisi alınmalı ben buna inanıyorum, ama kusura bakmayında beklemekle olmaz bu iş malesef... Hadi 2 gün 1 hafta beklersinde 3 ay nedir ya.. Param benim de çok değil sağa sola saçıp her yeni donanımı almak için, ama aldı mı da en iyisini alıyoruz, Dx11 de aynı muhabbet... 2yıl Bf2'yi 800*600 de oynamışım varsın dx11 destegide vermesin çok koymaz bana :)
    Her seferinde olur birşey, ya dolar yükselir ya yenisi çıkar ya millet memnun kalmaz..

Alıntıları Göster
    dx11'ler çıkınca da biraz bekleyin referans tasarım olmayanlar çıkacak 2gb lar çıkacak bu sonsuza kadar gider.

• quote:

Çok güzel söyledin, bravo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.