Şimdi Ara

LEADTEK Winfast A340 TDH (FX 5200 AGP8X) Ekran Kar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar size geforce ekran kartlarının testlerinin resmini yollucam ama nasıl yollucamı bilmiyorum...Resmi buraya yapıştırmak istiyorum ama beceremedim :)) yardım ltff...
  • 1280-1204+2x aams rally oynuosan helal derim 5fps oynuon herhalde
  • sağol DROID dostum teşekkür ederim.1280*1024 TE 2X AAMS ile çok rahat oynuyorum.Hemde hiç takılmadan.Bu oyunu zaten ben mx440 lada takılmadan çok rahat oynuyordum.Bu tür oyunlarda kullanırsan ATI 8500 tbi oynuyamassın herhalde sen oynuyamıyorsun bu çözünürlükte o yüzden acayipine gitti zannedersem.Oyunu açarken Koskoca NVIDIA logosunu görmüyorsun zannedersem Bear arkadaşım.Bu Oyunları ne yazıkki dev şirketler Nvidia gibi para hastası adi şirketlerle anlaşıp nvidia ile uyumlu çıkartıyorlar sonuç ise nvidia da daha güzel oynuyorsunuz.Özellkle EA nın oyunlarının genelde hepsi öyle
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by v1per</i>
    <br />arkadaşlar size geforce ekran kartlarının testlerinin resmini yollucam ama nasıl yollucamı bilmiyorum...Resmi buraya yapıştırmak istiyorum ama beceremedim :)) yardım ltff...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    sen resimleri aldığın sitenin adresini ver biz bakarız
  • HEH ona bakarsan ut2003 tede nvdia logosu var ama toz ti4600- radeon 9700 e erismek icin 2 firin ekmek yemesi gerekmis gibi gozukuo [zzz]
  • Evet 9700 PRO tek ve gerçekten 9800 PRO ise dehşet bence ATI zaten daha iyi.Ben ATI ye geçeceğim ama geçerken 9700 pro dan aşaısan geçmem.Öyle 8500 falan işim olmaz.FX lede mecbur olarak şuanlık işim var.Ayrıca Detenator 50 ile fx5200 lerde yüzde 50 performasn artışı olacakmış bekliyoruz...
  • BeAR ayrıca burada sadece kendin atı kullanıyorsun diye ati yi övme bak ben nvidia kullanıyorum ama ATI ye iyi diyebiliyorum.Burada kimse senin veya benim dememle fikir değiştirmez burada BİLGİ konuşur TEST konuşur kimseyi eski kartlara doğu itemeyiz.Artık dx9 ,Cine FX gibi,Antilassing gibi yeni teknolojiler var artık biz bu platformu tartışacağız.Kalkıp burada reklamları dinlemeyeceğiz.Amaç en iyi performans hangisi veriyor burada önemli olan budur.Diğer leri havca cıva.Bir Türk şirketi olmadıktan sonra hiç bir şirketi övmem.Bana hangisi daha iyi performasn veriyorsa benim için en iyi odur.
  • Vay be, Amd Athlon XP 2000+ ile beraber kullandığım bir karttı. Diğer FX5200'ler pasif soğutmalıyken, bunda gümüş renkli bir fan vardı. GTA Vice City efsanesini bu kartla oynamıştım. Sonra Kadıköy'de satıp, üstüne biraz para koyup ATI 9600 XT almıştım . Hey gidi günler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.