quote:Orijinalden alıntı: GhilleintheMist quote:Orijinalden alıntı: ensarali Ertelendi kaynak? http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=417914
quote:Orijinalden alıntı: ensarali quote:Orijinalden alıntı: GhilleintheMist quote:Orijinalden alıntı: ensarali Ertelendi kaynak? http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=417914 teşekkürler ben o linke girmiştimde lat kısmı okumamıştım
quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter 5 te baslicak galiba cet 4 dedigine gore 1 saat fark koysan Ertelenmezse evet 5'te başlayacak.
quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 5 başlıyo kaçta bitiyo ? we estimate that the battlegrounds will be unavailable for approximately 6 hours yazıda böyle bise var ama 6 saat galiba :D
quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 5 başlıyo kaçta bitiyo ? we estimate that the battlegrounds will be unavailable for approximately 6 hours yazıda böyle bise var ama 6 saat galiba :D Oha lan one ben 1 saat sürer oynarım diye düşünüyodum
quote:Orijinalden alıntı: XenoLeS9 quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 5 başlıyo kaçta bitiyo ? we estimate that the battlegrounds will be unavailable for approximately 6 hours yazıda böyle bise var ama 6 saat galiba :D Oha lan one ben 1 saat sürer oynarım diye düşünüyodum bu 40 botlu co-op muhabbetini eklicekler o yüzden heralde bu kadar uzun
quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: XenoLeS9 quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 5 başlıyo kaçta bitiyo ? we estimate that the battlegrounds will be unavailable for approximately 6 hours yazıda böyle bise var ama 6 saat galiba :D Oha lan one ben 1 saat sürer oynarım diye düşünüyodum bu 40 botlu co-op muhabbetini eklicekler o yüzden heralde bu kadar uzun Kalın patch geliyor desene acıdım şimdi 1mbitle oynayanlara
quote:Orijinalden alıntı: XenoLeS9 quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: XenoLeS9 quote:Orijinalden alıntı: freedomfighter quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 5 başlıyo kaçta bitiyo ? we estimate that the battlegrounds will be unavailable for approximately 6 hours yazıda böyle bise var ama 6 saat galiba :D Oha lan one ben 1 saat sürer oynarım diye düşünüyodum bu 40 botlu co-op muhabbetini eklicekler o yüzden heralde bu kadar uzun Kalın patch geliyor desene acıdım şimdi 1mbitle oynayanlara aynen valla beklenmez bu patch ayriyetten ben yatanzi uyaninca bakariz artik iyi geceler :D
Şimdi oyun yarım kaldı, bir sorun olur mu acaba? Reconnet dediğim hâlde bağlanamıyorum. Ban, uyarı gibi şeyler almayız umarım?
quote:Orijinalden alıntı: favians Şimdi oyun yarım kaldı, bir sorun olur mu acaba? Reconnet dediğim hâlde bağlanamıyorum. Ban, uyarı gibi şeyler almayız umarım? Kapattı kepenkleri riot olmaz bişey merak etme herkesin ki gitti
quote:Orijinalden alıntı: XenoLeS9 quote:Orijinalden alıntı: favians Şimdi oyun yarım kaldı, bir sorun olur mu acaba? Reconnet dediğim hâlde bağlanamıyorum. Ban, uyarı gibi şeyler almayız umarım? Kapattı kepenkleri riot olmaz bişey merak etme herkesin ki gitti Çok hunharca kapattı ama. Böyle herkese bi an kal geldi.. Bizde ekşındaydık kaybediyoduk. İyi oldu iyi..