Al kardeşim çok sağlam oyun. 5 kişi ranked girebiliyosun en güzel yanı o. 4 arkadaş daha bul acaip sarar başından kalkamazsın. Hilesi felan yok, varda nadir ve cs:go'da mesela bende yok ama girip birilerinin oyununu izleyebiliyorsun senle beraber başkalarıda izliyo ve hack olduğunu tespit edersen, senle birlikte izleyenlerde bu yönde karar verirse oy verip adamı banlatabiliyosun. (böyle birşeydi düzgün yazamadım)
quote:
Orijinalden alıntı: yakuzza123
Bende bıraktım ama kazanamamaktan,ağlamaktan değil Kardeş şimdi söyleyeceklerim canını acıtacak ama lowsun Kazandıgın maçlarda vasat üstü oynayıp takımıntaşıyordur. İIyi oynasan çıkarsın Ya da hakettiğin küme bu.Kabullen bunu afj feedder karşıyada geliyor. Ama sen sadece kendine gelenleri görüyorsun Ha drop Dersin script Dersin anlarım.
Kardeşim geliyor tabiikide bende feedlediğim olur herkes feedler ama ben düzeltmeye çalışırım uğraşırım. Bana gelenler hep satıyor başka birşey yapmıyor. Diyorumya arkadaşlar girdim 4 oyun afk geldi, adam 10-4 yeniyoruz maçı bb yazdı çıktı gitti. Şimdi benimmi suçum? Adam leona mid aldı feedledi benimmi suçum? fizz solo almış ad kasıyor ve ilk kez deniyor dakika 10 0-5 oynuyor benimmi suçum? Nasıl taşıyım bu oyunu?
Ya adam botta feedlediler karşı takımdaki adc her kil aldığında alldan "hu** çocuğu" yazıyor. Şimdi ben böyle 13-14 yaşındakileri çocuklara sinirlenmiyimde napıyım?
Karşıyada geliyor eyvallah ben gördüğüm yerde reportluyorum direk.
Çekiliş yok dağılın beyler
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak
Şu oyunu bıraktıktan sonra konu açıp sizde bırakın diyenleri bir türlü anlayamadım
ben bıraktım bence sende bırak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme