Şimdi Ara

League of Legends'i bırakmış bulunuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye serveri açılmadan 1 ay önce Westte başlamıştım. 30 level olduktan sonra (elo sistemi kalktıktan sonra) TR'nin ilk bronzlarındandım. yaklaşık bi 5-6 ay burada tepindim en sonunda kurtuldum. Sezonu Gold olarak bitirdim. Sezon bitmeden son gece Gold 1'den plata çıkmaya çalışsamda Gold 3'e kadar düştüm. O gece oyunu bıraktım. 3 hafta önce gene başladım. 10 maçı attım Gümüş 2 attı Golda çıktım, oynadım oynadım gold 3 oldum, daha sonra 4'e düştüm 3'e çıktım ve 5'e kadar düştüm. 5'e düşersem bırakrıım demiştim ve öylede yaptım. Sildim. Hani dediğim gibi böyle çekişmeli maçlar olsa kaybetsem gam yemem, ama arkadaşla girdim 4 el afk geldi, 2 tanesini kazandık zar zor. Oyunun 4. dakkasında "adam double atar" deyip gank gelmeyen ve inata bindirenler felan. Çok garip bir server. Hesabı weste aktarayım dedim bu kadar yoktur dedim orda ama maddi durumum iyi olmasına rağmen 34TL vericek kadar aptal değilim.

Ve maalesef açık şekilde şunu gördüm, zamanındaki bronz şuanki gold olmuş. Bronz kim bilir ne haldedir.

Ayrıca Riot Games'in kazandığı paranın haddi hesabı yok, fakat oyuna başladığımda drop-ddos muhabbeti başladı. İlk zamanlar çözemedimde sonradan anladım ve hala çözemediler. En son ortaokulda wolfteam oynuyodum aynı bu sorun vardı oyunu bırakmıştım sonra.

Size tavsiyem bireysel çabanızla kazanabileceğiniz oyunları tercih edin bundan sonra, yada en azından sinirden çıldırmayacağınız. 6 ay CS:GO oynadım LOL'u bıraktıktan sonra hiç böyle çıldırdığım olmadı.

Tek üzüntüm şu oyunda ettiğim küfürler.

Bundan sonra naparım, CS:GO devam, Rocket League nadir. Birde daha öncede yaptığım gibi bi metin2 pvp server açarım. Herkesin unuttuğu metin2 bile bana hala zevk veren bir oyundur. Çünkü kimse yüzünden siz yenilmek zorunda kalmazsınız.

• Çekiliş varsa katılmak istiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hızlı olup bitmiş gibi geldi bana.Bkz:
    Başladı
    Bronz
    Gold oldu
    Bırakdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum

• Şu oyunu bıraktıktan sonra konu açıp sizde bırakın diyenleri bir türlü anlayamadım

• Şöyle doğru düzgün, uzun süre gidecek zevkli oyun olsa ben de anında bırakırım.

• Sorduk mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Katılmak istemiyorum bb

• Okunadim.
    Tutanmi var?
    Sen biraksan 2 kisi baslar.
    Rito zengin olur.ez game ez life

• aha buraya yazıyorum yeniden döneceksin oyuna.hep böyle oluyor ancak oyun seni bırakır.
  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Oyunu bırakalı 1.5 ay oluyor nerdeyse ve inan ilk 1 hafta dışında 1 kere bile oynayasım gelmedi. İrade önemli tabi

• cekilise koşarak geldim

• cs go alıcam bende. o kadar övdüler :)
  • So?

• Bende bıraktım ama kazanamamaktan,ağlamaktan değil
    Kardeş şimdi söyleyeceklerim canını acıtacak ama lowsun
    Kazandıgın maçlarda vasat üstü oynayıp takımıntaşıyordur.
    İIyi oynasan çıkarsın
    Ya da hakettiğin küme bu.Kabullen bunu afj feedder karşıyada geliyor. Ama sen sadece kendine gelenleri görüyorsun
    Ha drop Dersin script Dersin anlarım.

• elo kalkmadı ne kalkmasında söz ediyorsun
  • Çekiliş yokmuş
  • Millet oyunu eğlenmek için oynamıyor ki, azıcık kötü biri olunca söv, maçta afk gelmiş riota söv, ama su var ki sakin olunca her şey daha düzgün oluyor.

mesela geçen 25 maçta 22 lose aldım plat 5 0 puandim sonra her maç 14-15 puan gele gele 16 maçta 15 win alıp plat 4 50 puana çıktım.

Şuan oyunda sorun var haklisiniz, bazen oyun düşüyor bazen ddos atılıyor çok da sık oluyor insanı deli ediyor düzeltilmesi gerekli ama kendinden geçenler, dümdüz gidenler oluyor azcik rahat olun ya oyun sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: zobu1907

aha buraya yazıyorum yeniden döneceksin oyuna.hep böyle oluyor ancak oyun seni bırakır.

Kardeşim ben oyunu tam 8 ay oynamadım. Arada sırada arkadaş geliyodu uzaktan internet kafeye gidip normal oyun atıyoduk. Daha 2 hafta önce sıkıntıdan başladım. 10 rankedimi felan attım. Gene bırakırım sorun yok. Küfür etmiyodum bu oyunu oynamadan önce, küfürbaz oldum resmen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.